Rudiok 3 367 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Już po MK9 chyba było wiadome, że czekanie na wersję XL/Ultimate/Final to jedyna normalna droga postępowania z produkcjami Boona. Rak DLC trzeba tępić. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 (edytowane) No ja wlasnie sie waham. 110 euro za gre,skorki i 9 postaci xD Po paru miesiacach dojdzie nastepna przepustka sezonowa. Edytowane 20 maja 2017 przez Mroku Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 Drewniana gra ale łatwa platyna. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 Skąd wiesz, że drewniana skoro nawet w nią nie grałeś? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 (edytowane) Bo mam oczy. Poza tym grałem w poprzednią część jak i inne gry tego studia i po nabytym doświadczeniu wnioskuję, że gra jest drewniana. edit: nie Znaczy to, że kiedyś sobie jej nie kupię. Ale tak jak zostało napisane to już wcześniej lepiej poczekać na wersję GOTY, która ukaże się na 99% z wszystkimi DLC i połowę niższą ceną. Edytowane 20 maja 2017 przez ornit 2 Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Gdyby ktoś chciał powalczyć o trofea online, piszcie smialo ☺️ Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 Pany, ktoś chce trofea ogarnąć multi? Cytuj
szulakaluble 0 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 Pytanie czy trofek za 10 walk rankingowych jest taki sam jak w MK ze seria 10 zwycięstw? czy tu jest inaczej? Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 Rodi ja chętny, dziś właśnie kupiłem IJ2 na PS4 i jak na razie samouczek przeszedłem ;). Ostatnią bijatyką w jaką grałem to Tekken 3 na ps one. Myślę, że paluchów nie połamię Cytuj
Gość Soul Opublikowano 15 czerwca 2017 Opublikowano 15 czerwca 2017 Kot, na takiego suba czekałem :) Cytuj
Gość Opublikowano 16 lipca 2017 Opublikowano 16 lipca 2017 Dobre byly walki. Ogladalem dzisiaj do 5:00 rano - bodajze w polfinale walka kanadyjczyka w ktorej przy wyniku 2:2 wygral ostatnia runde ultimatem bylo nice... Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Raidena spodziewali się wszyscy i mogli go sobie darować ale...Hellboy :D ! Ja nadal czekam na wersję GOTY :D Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Chyba najladniejsza bijatyka w jaka gralem i na pewno jedna z bardziej miodnych! Nie moge sie wrecz nadziwic, jak ta gra wyglada - skalowane 4K, HDR, ktory wypala oczy, do tego mega widowiskowe walki, cala masa zawodnikow, swietny tryb fabularny i sieciowy - jak dla mnie REWELACJA! Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 O żesz (pipi)a! :banderas: Dawajcie w końcu tą edycję GOTY za połowę ceny! :banana: 1 1 Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 25 listopada 2017 Opublikowano 25 listopada 2017 Kupiłem na PC, gierka jest świetna, grafika, ilość trybów, miodzio, chyba ze 22 herosów na starcie. Wiadomo są lepsze bijatyki, z lepszymi systemami, ale jeśli oceniać grę w kontekście grywalności, całej zawartości, to muszę powiedzieć, że dla mnie Injustice 2, to top;) Jeżeli kogoś nie interesuje fajne story, tryby, wyzwania, tylko sam training mode i online, to pewnie znajdzie coś lepszego. Ale jak dla mnie, Capcom ucz się.Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 25 listopada 2017 Opublikowano 25 listopada 2017 Kupiłem na PC, gierka jest świetna, grafika, ilość trybów, miodzio, chyba ze 22 herosów na starcie. Wiadomo są lepsze bijatyki, z lepszymi systemami, ale jeśli oceniać grę w kontekście grywalności, całej zawartości, to muszę powiedzieć, że dla mnie Injustice 2, to top;) Jeżeli kogoś nie interesuje fajne story, tryby, wyzwania, tylko sam training mode i online, to pewnie znajdzie coś lepszego. Ale jak dla mnie, Capcom ucz się.Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu TapatalkaPosiadam na prosiaku zarówno Injustice 2, Mortal Kombat XL, Tekken 7 oraz Street Fighter V. (SFV dostanie w grudniu bądź styczniu tryb arcade)Jak dla mnie każda z tych bijatyk jest świetna ale najprzyjemniej gra mi się właśnie w Injustice 2 do którego posiadam wersje premium i muszę przyznać, że ta gra nie nudzi mi się w ogóle.Tekken 7 ogrywam raz na jakiś czas, Mortal leży na dysku praktycznie nie używany a Street Fighter V, no cóż czekam na tryb arcade Każdy kto uwielbia uniwersum o super bohaterach powinien spróbować Injustice 2 Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Injustice 2 Legendary Edition będzie do kupienia 27 marca za ok 60$. http://shoryuken.com/2018/02/27/injustice-2-legendary-edition-now-available-to-pre-order-to-be-released-march-27/ W końcu będzie można to sobie kupić i obadać Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 1 marca 2021 Opublikowano 1 marca 2021 Pierwszy raz odpaliłem ten tytuł wiele miesięcy temu, ale jakoś szybko się odbiłem... W zeszłym tygodniu włączyłem ponownie mając ochotę na coś lżejszego i kurde szok jaka ta gra jest świetna. Tryb fabularny mnie zaskoczył totalnie, bo myślałem, że to będzie tylko jakaś zapchajdziura albo proste misje w ramach "tutoriala". Okazuje sie jednak, że tryb jest mega fajnie przedstawiony dzięki świetnym cutscenkom, wyborom itd. Nie wiem czy długo będzie mi się chciało sprawdzać multiverse itd, ale warto sprawdzić tą gre choćby dla trybu fabularnego. A dla fanów DC to już w ogóle zajawa max. Cytuj
Domer 0 Opublikowano 23 maja 2021 Opublikowano 23 maja 2021 Hej! Od niedawna posiadam ps4 pro, kupiłem injustic 2, odblokowałem dodatkowe stroje, i wszystko było by fajnie, gdyby nie fakt że w grze w dwie osoby tylko ja mogę korzystać z tych odblokowanych rzeczy... Wiem że drugi pad łączy się z innym kontem (np.gosc) ale dlaczego w grze w dwie osoby tylko ja mogę korzystać z tych odblokowanych rzeczy... Czy tak jest w każdej grze? Czy idzie coś zrobić żeby w grze w dwie osoby, drugi gracz mógł korzystać z tego co ja odblokowałem? Bo bez tego to cała gra na dwa pady robi się nudna... Dzięki za odpowiedź ;) Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 28 maja 2021 Opublikowano 28 maja 2021 Skoro druga osoba gra na drugim koncie to to drugie konto musi sobie samemu odblokować fanty. Inaczej nie przeskoczysz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi