Skocz do zawartości

PES 2017

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po pes 2006 dobry gameplay się skończył gdy przeskoczylem na ps3 i pes 2008 na tej konsoli był zbugowany, od 13 idą w dobra stronę, 14 była jeszcze grą alfa ale teraz mamy betę a będzie gama, idą w dobrą stronę ;)

http://www.redbull.com/pl/pl/games/stories/1331801807446/zapowiedz-trailer-video-pes-2017

Edytowane przez Wojtas angol
Opublikowano

Ale poprzednik do którego sie odnosiłem mówil o wersjach z PS2 powtarzam Dwa bo na ta konsole pes 2008 wyszedł tez jeszcze. I byl kalka dobrej szostki czyli nie byl zyebany jak inny pes2008 z ps3 i x360

Ale poprzednik do którego sie odnosiłem mówil o wersjach z PS2 powtarzam Dwa bo na ta konsole pes 2008 wyszedł tez jeszcze. I byl kalka dobrej szostki czyli nie byl zyebany jak inny pes2008 z ps3 i x360

Opublikowano (edytowane)

I byl kalka dobrej szostki czyli nie byl zyebany jak inny pes2008 z ps3 i x360

Nie był kalką. Miał zdecydowanie lepszą detekcję kolizji i kilka znaczących usprawnienie w rozgrywce np osłabione strzały na lame.

Nie wiem czy do dnia dzisiejszego nie jest to najlepsza gra piłkarska.

Edytowane przez psmaras
Opublikowano

To że Konami to patałachy to wiemy od dawna ale gra jest bardzo dobra a będzie jeszcze więcej i lepiej, a zawalą pewnie kodem online i licencjami, już słychać że Hiszpańską ligę którą mieli Fifa im odkupiła, i to jest właśnie całe konami.

Opublikowano (edytowane)

Ale licencje w tym roku to detal bo będzie OF, koniec z monotonnym wgrywaniem koszulek na PS4. Na nagrody nie ma co zwracać uwagi bo jest jak pisze Matinx.

Wczoraj zagrałem 10 meczy MyClub 2016i uważam, ze tylko ktoś mocno upośledzony może w to grać .Konami robi wszystko, żeby wersje 2017 kupiło jak najmniej ludzi :D

Edytowane przez TrueGrand