Opublikowano 11 września 20168 l Najchętniej zamieniłbym 92 Mullera z 88 Griezmanna. Z Gervinho też ładnie doje'bali. A Vertonghen o 6 większy overall niż Alderweireld to już oplułem monitor.
Opublikowano 11 września 20168 l Zarzekają się, że day one wszyscy będą tam gdzie być powinni (to jest z gry przed patchem). Ja tam stawiam na tygodniową obsuwę. A co do statystyk, to chyba nigdy określone przez autorów statsy w PES czy FIFA nie trafiały w mój gust. No co pan zrobisz, mają swoje wizje. Edytowane 11 września 20168 l przez Gość
Opublikowano 12 września 20168 l Zawsze mnie zastanawiało jak przydzielane są te statsy zawodnikom. Na podstawie prawdziwych statystyk meczowych czy wizji artystycznych autora?
Opublikowano 12 września 20168 l Wystarczy przyjrzeć się kilku zawodnikom, żeby rozwikłać tą zagadkę. Macie jakiś namiar na sklep, który wysyła PESa przed premierą?
Opublikowano 12 września 20168 l Są już statsy piłkarzy http://www.pesmaster.com/pes-2017/ Co za bezsens statystyki Ronaldinho. Robbena zniszczyli. A tu proszę takie kwiatki: http://www.pesmaster.com/g-stegers/pes-2017/player/302146/ G. Stegers
Opublikowano 12 września 20168 l Dopiero odkryłeś, że nie mają licencji na Bayern? Nie, dopiero odkryłem, że nie mają licencji na naszą reprezentacje. Edytowane 12 września 20168 l przez Kyokushinman
Opublikowano 12 września 20168 l To kiedykolwiek mieli? Fakt nazwiska się zgadzały ale licencji nie było.
Opublikowano 12 września 20168 l Patrzcie... nowy PES jednak będzie genialny macie tyle rzeczy do odkrycia ciekawa gra!
Opublikowano 12 września 20168 l Jak to z tymi licencjami? Nasza Reprezentacja byla bez licencji ale zawodnicy byli prawdziwi. Dlaczego teraz nie sa skoro wtedy tez nie bylo licencji a bylo ok?
Opublikowano 12 września 20168 l Jak to z tymi licencjami? Nasza Reprezentacja byla bez licencji ale zawodnicy byli prawdziwi. Dlaczego teraz nie sa skoro wtedy tez nie bylo licencji a bylo ok? Przecież wszyscy z polskiej repry mają normalne nazwiska, po prostu w myclubie nie ma Lewego tylko jest ten G.Stegers, tak przynajmniej mi się wydaje http://www.pesmaster.com/poland/pes-2017/team/19/ Edytowane 12 września 20168 l przez _Be_
Opublikowano 12 września 20168 l Nie nie mają, w wyszukiwarce masz prawdziwe nazwiska, ale kliknij na któregoś z piłkarzy.
Opublikowano 12 września 20168 l haha ok, no to szybki OF i będzie zamienione ale sytuacja totalnie dziwaczna
Opublikowano 12 września 20168 l Bo konami to lenie i chce aby każdy wgrał sobie OF. Współczuje posiadaczom XO W myclub pewnie dalej będą fake bo pamiętam w 16 powgrywałem herby itp a jak wylosowałem jakiegoś piłkarza z premiership to w tle był fakowy herb klubu. Edytowane 12 września 20168 l przez simonldz
Opublikowano 12 września 20168 l Taa, chodzi o prawo, choc nie czaje jak to dziala w tym konkretnym przypadku. Ciekawostka: ludzie narzekali ze skoro maja licencje na LM to czemu nie ma jej online. Z tego co kiedys Bhatti pisal licencja jest tylko offline, takie sa niuanse tych umów czasami
Opublikowano 12 września 20168 l Gierke sprawdziłem. Polska ma pseudo nazwiska a ich twarze nie przypominają nikogo. Są to zwykłe no name z edit wraz z koszulkami. Lewandowski jest blondynem hehe.
Opublikowano 12 września 20168 l Ale ten off z PES universe zmieni im twarze? Kupił ktoś od nich to za 4.99£?
Opublikowano 12 września 20168 l Gierke sprawdziłem. Polska ma pseudo nazwiska a ich twarze nie przypominają nikogo. Są to zwykłe no name z edit wraz z koszulkami. Lewandowski jest blondynem hehe. fulla? I jakies zmiany? Choc i tak pewno bedzie day one patch ktory moze zmienic wiele na lepsze lub gorsze
Opublikowano 12 września 20168 l Ale ten off z PES universe zmieni im twarze? Kupił ktoś od nich to za 4.99£? Nie wiem czy w ogóle jest sens kupowania tego pliku bo ciężko mi sobie wyobrazić sytuacje gdzie ten OF nie ląduje na torrentach itp. U nich na stronie będą pojedyńcze elementy które trzeba mozolnie wgrywać a kupując OF klikasz raz i masz wszystko cacy, ale mam nadzieję, że jak ludzie pokupują to będzie chulać po necie bo ciężko mi sobie wyobrazić, że oni walczą z piractwem haha. Ludzie narzekają na płatne dlc a już gracze robią innych graczy w wała, zaraz będą płatne mody do gier wychodzić.. Żenada.
Opublikowano 12 września 20168 l A co to fifa? To ten arcade do robienia sztuczek i dryblowaniu jednym piłkarzem całego boiska? Edytowane 12 września 20168 l przez simonldz