Skocz do zawartości

PES 2017

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najchętniej zamieniłbym 92 Mullera z 88 Griezmanna. Z Gervinho też ładnie doje'bali. A Vertonghen o 6 większy overall niż Alderweireld to już oplułem monitor.

Opublikowano (edytowane)

Zarzekają się, że day one wszyscy będą tam gdzie być powinni (to jest z gry przed patchem). Ja tam stawiam na tygodniową obsuwę.

A co do statystyk, to chyba nigdy określone przez autorów statsy w PES czy FIFA nie trafiały w mój gust. No co pan zrobisz, mają swoje wizje.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Zawsze mnie zastanawiało jak przydzielane są te statsy zawodnikom. Na podstawie prawdziwych statystyk meczowych czy wizji artystycznych autora?

Opublikowano

Wystarczy przyjrzeć się kilku zawodnikom, żeby rozwikłać tą zagadkę.

Macie jakiś namiar na sklep, który wysyła PESa przed premierą?

Opublikowano

To kiedykolwiek mieli? Fakt nazwiska się zgadzały ale licencji nie było.

Opublikowano

Jak to z tymi licencjami? Nasza Reprezentacja byla bez licencji ale zawodnicy byli prawdziwi. Dlaczego teraz nie sa skoro wtedy tez nie bylo licencji a bylo ok?

Opublikowano (edytowane)

Jak to z tymi licencjami? Nasza Reprezentacja byla bez licencji ale zawodnicy byli prawdziwi. Dlaczego teraz nie sa skoro wtedy tez nie bylo licencji a bylo ok?

Przecież wszyscy z polskiej repry mają normalne nazwiska, po prostu w myclubie nie ma Lewego tylko jest ten G.Stegers, tak przynajmniej mi się wydaje

http://www.pesmaster.com/poland/pes-2017/team/19/

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Nie nie mają, w wyszukiwarce masz prawdziwe nazwiska, ale kliknij na któregoś z piłkarzy.

Opublikowano

haha ok, no to szybki OF i będzie zamienione ale sytuacja totalnie dziwaczna

Opublikowano (edytowane)

Bo konami to lenie i chce aby każdy wgrał sobie OF. Współczuje posiadaczom XO

W myclub pewnie dalej będą fake bo pamiętam w 16 powgrywałem herby itp a jak wylosowałem jakiegoś piłkarza z premiership to w tle był fakowy herb klubu.

Edytowane przez simonldz
Opublikowano

Taa, chodzi o prawo, choc nie czaje jak to dziala w tym konkretnym przypadku.

Ciekawostka: ludzie narzekali ze skoro maja licencje na LM to czemu nie ma jej online. Z tego co kiedys Bhatti pisal licencja jest tylko offline, takie sa niuanse tych umów czasami

Opublikowano

Gierke sprawdziłem.

Polska ma pseudo nazwiska a ich twarze nie przypominają nikogo. Są to zwykłe no name z edit wraz z koszulkami.

Lewandowski jest blondynem hehe.

fulla? I jakies zmiany? Choc i tak pewno bedzie day one patch ktory moze zmienic wiele na lepsze lub gorsze
Opublikowano

Ale ten off z PES universe zmieni im twarze? Kupił ktoś od nich to za 4.99£?

Nie wiem czy w ogóle jest sens kupowania tego pliku bo ciężko mi sobie wyobrazić sytuacje gdzie ten OF nie ląduje na torrentach itp. U nich na stronie będą pojedyńcze elementy które trzeba mozolnie wgrywać a kupując OF klikasz raz i masz wszystko cacy, ale mam nadzieję, że jak ludzie pokupują to będzie chulać po necie bo ciężko mi sobie wyobrazić, że oni walczą z piractwem haha. Ludzie narzekają na płatne dlc a już gracze robią innych graczy w wała, zaraz będą płatne mody do gier wychodzić.. Żenada.