Unitra 24 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Ale ten off z PES universe zmieni im twarze? Kupił ktoś od nich to za 4.99£?Nie wiem czy w ogóle jest sens kupowania tego pliku bo ciężko mi sobie wyobrazić sytuacje gdzie ten OF nie ląduje na torrentach itp. U nich na stronie będą pojedyńcze elementy które trzeba mozolnie wgrywać a kupując OF klikasz raz i masz wszystko cacy, ale mam nadzieję, że jak ludzie pokupują to będzie chulać po necie bo ciężko mi sobie wyobrazić, że oni walczą z piractwem haha. Ludzie narzekają na płatne dlc a już gracze robią innych graczy w wała, zaraz będą płatne mody do gier wychodzić.. Żenada.lol To siadz, zrob cos takiego kosztem dziesiatek godz pracy i daj za,darmo So za ludzie, nic tylko krasc i krasc Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Nie żenada,ktos poświęcił swój czas robiąc to. Oczywiście, że będzie można za(pipi)ac za darmo z neta ale jakby każdy tak myślał..... To jest taka dotacja. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 A co to fifa? To ten arcade do robienia sztuczek i dryblowaniu jednym piłkarzem całego boiska?Tak, to ten arcade gdzie mi wyszukuje gracza online bez lagow w mniej niż 10 sekund. 2 Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 (edytowane) Gierke sprawdziłem. Polska ma pseudo nazwiska a ich twarze nie przypominają nikogo. Są to zwykłe no name z edit wraz z koszulkami. Lewandowski jest blondynem hehe. fulla? I jakies zmiany? Choc i tak pewno bedzie day one patch ktory moze zmienic wiele na lepsze lub gorsze Sprawdziłem tylko wersje na Xboxa 360 a jak wiadomo różnica w porównaniu z takim PS4 będzie spora. Wersje PS4 obczaję niebawem. W to co grałem to gameplay jest wyraźnie wolniejszy, trudniejszy itd. Giera nie opiera się na rajdach jak w PES 16 tzn. Robben styl itp. a raczej na inteligentnym rozprowadzaniu piłki i szukaniu luk w obronie. Wersja na PS4 raczej na bank będzie szybsza i inna. Edytowane 12 września 2016 przez Kyokushinman Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Tylko co z tego, jak gameplay jest tak gów.niany, że się w to grać nie da...Nie jest gówniany, jest inny. Ale ja nie o tym - dla mnie, jak i zapewne dla tysięcy innych graczy gameplay w pes w ogóle nie istnieje bo nie nie istnieje tam online, a fakt że w 2016 roku ten tryb nadal kuleje to jest posmiewisko. Gralem w demo 2016 i zachwalalem. Odpaliłem online i nie mam do czegoś takiego nerwow. Gram w demko 2017 i gra się rewelacyjnie. Mimo to nie kupię tej gry bo wiem co mnie czeka w online. Kupowanie pesa to jak wracanie sie do byłej dziewczyny - wszystko fajnie wygląda, jest ekscytacja, duże nadzieje, a tu znowu ch.uj w kluczowych sprawach. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Cos w tym jest. Dobra ktos powie kanapowe granie i multi nadal spoko. No juz dawno nie gra sie kanapowo. Nie mam 14 ani 20 lat zeby zawolac ziomka na 2h zeby popykac, bo 2h to za malo a czasu juz nikt nie ma jak za szczyla. Multi w PES jakie jedynie siedzialem to PES6 reszta to kompletne dno. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Dokładnie. Ja osobiście gram bardzo nieregularnie i bardzo casualowo - czyli mogę odpalić ze 2-3 meczyki jak mam chwilę i wracam do innych zajęć. Nie organizuje sobie żadnych sesji gamingu jak to się robiło za gowniarza, ale wtedy jedynym problemem to było odrobienie pracy domowej (albo i nie). Troche to jest padaka na moje oko, że Konami nie umie (albo nie chce) się przystosować do rzeczywistości i utknelo gdzieś w latach 2000-2010. A później narzekanie i lament że nie ma graczy i zainteresowania, iksde Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 No beka. Kiedys to gry skosnookich wyznaczaly trendy a teraz nie mam ochoty nawet sprawdzac dema tych gier. Juz dawno nie licza sie na rynku. A jedyne co od nich moge zagrac to Mario i pochodne od N. Ale i tak nie wszystko. Zlaczyliby Fife i Pesa i mamy pilke doskonala. Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Ja chyba kupie bo premiera na dniach i zapewne zamienie na Fife za drobna doplata. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Zlaczyliby Fife i Pesa i mamy pilke doskonala. To samo pomyślałem grając dzisiaj w demo PESa. Dwa mecze i wywaliłem. Dużo świetnych pomysłów i rozwiązań, ale nadal duża różnica. Cytuj
Gość Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Jutro prawdopodobnie będę miał już gierkę, więc to jednak nieuleczalne. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Mam pytanie, bo już minęło sporo lat odkąd regularnie grałem w pesy. Czy da sie wyłączyć przy wolnych i rożnych odwrócony sposób celowania? Jest to mega niewygodne i totalnie bez sensu, daje w lewo a celuje w prawo itp. W opcjach ustawienia asyst to zmienisz, tak samo jak te beznadziejne kropeczki... Ktoś może mi powiedzieć gdzie dokładnie jest ta opcja? Bo w demie tego nie widzę Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Przy wyborze strony naciśnij kwadrat. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 za godzinke bede mial Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 powaznie znowu sie piszesz na pesa na premiere? kazdy wie jak to sie skonczy Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 (edytowane) gdby patche były już dziś zaraz, to pewnie bym sam się skusił bo gra się dobrze, ale poczekam na rozwój sytuacji, jak paczyki wgniotą w glebe to Fifa za długo się nie pokręci. Edytowane 13 września 2016 przez KoBik Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 powaznie znowu sie piszesz na pesa na premiere? kazdy wie jak to sie skonczy a moze w tym roku bedzie dobre? xD Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 na kanape i na czezkie granie moze i tak ale w dobre online nie wierze Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 za godzinke bede mial daj znac jak bardzo online muli Nie wiem czy nie wezme, potem na Fife zamienie jak...zawsze Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 ultra fejlem jest to, ze ps4 nie obsluguje 8 padow. Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 13 września 2016 Autor Opublikowano 13 września 2016 A gdzie można już kupić, chętnie też się skusze Cytuj
Gość Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 (edytowane) Oczywiście, że będzie dobre! Edytowane 13 września 2016 przez Gość Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Czezky o ktorej bedziesz testowal? Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Ma ktoś cynk czy we wro juz gdzieś maja ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi