Skocz do zawartości

PES 2017

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie, lepiej by odpisal po 10min od wlozenia gry do konsoli po zagraniu jednego meczu....sick...opanujcie sie...pewnie znajac konami to jeszcze day one patcha gierka nie ma

Opublikowano

nie, lepiej by odpisal po 10min od wlozenia gry do konsoli po zagraniu jednego meczu....sick...opanujcie sie...pewnie znajac konami to jeszcze day one patcha gierka nie ma

To ty się wyluzuj, kręcimy mała bęke

... Jak online będzie chodził równo to idę do sklepu bo w singlu jest kozak.

Opublikowano

o ile nawet online dzis bedzie dzialal to pewnie na swiecie jeszcze malo osob gra w fulla wiec obstawiam, ze bedzie dzis dzialal dobrze 

Opublikowano

Widać pes 2017 nawiązuje do najlepszych czasów :) Teraz tylko trzymać kciuki aby jak najwięcej kopi pro evo poszło w świat aby Japończycy dostali jeszcze kopa na rozpęd. Niech wygra football nie karcianka! :)

Opublikowano

Mam i ja swoją sztukę ;), ogólnie względem dema wolniejsze tempo i to na wielki plus, gra mi się świetnie, narazie online service więc pewnie do czwartku poczekamy, jak będzie patch na stroje i zero lagów w sieci to panowie must have, napewno z biegiem czasu wyjdą jakieś kwiatki ale na zagranie dobrych parę meczy nie umiem oderwać się od konsoli ;)

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj dorwałem, pograłem i pierwsze wrażenia bardzo bardzo dobre:

> poprawione sędziowanie, sędzia częściej sięga po kartonik w przypadku oczywistych fauli

> bramkarze fajnie reagują w niektórych sytuacjach, częściej piąstkują, realistyczne "wypluwają piłki"

> dośrodkowania są przezaj*biste - czuć ich siłę, czasami można nieźle spudłować z dośrodkowania - co rzadko się wcześniej zdarzało , bardzo elegancko sprawuje się gra w powietrzu

> widać, że dużo pracowali nad systemem kolizji, jak jest zamieszanie to po prostu miło się to ogląda - jak piłkarze upadają, grają ciałem, zahaczają o nogę przeciwnika - w tym miejscu widać dużo nowych animacji

> strzały mi się podobają i na razie nie czuję, żeby ich siła była przesadzona, jednak czasami bomby z daleka lecą - mi to nie przeszkadza

Ogólnie jest dobrze:) czekam aż włączą funkcje online i dadzą OF !

Edytowane przez michu86-