Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

no mam juz od paru godzin, ale nie chce mi sie wlaczac :dog:

zaraz odpalam.

Z tego co wiem to wszedzie jest od wczoraj.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 92 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie można mieć w pompie bo płacisz za co? za półprodukt? bez licencji ta gra powinna chodzić za 5 dyszek, nie więcej. Kpina, fanatycy nadal będą pompować tych nieogarów bez talentu.

• Wklejam własny tekst który napisałem kilka dni temu na innym forum .     (Silnik gry FOX Engine został zmieniony w 80% a  PES 2017 to jedyna gra AAA która będzie kontynuowana w Konami. Dlatego siln

Opublikowano

no wlaczam xd

u wszystkich prywaciarzy jest, jezus maria.

Opublikowano

W Poznaniu CH King Cross Playzone jest, no przynajmniej jak rezerwowałem to był jeszcze, najlepiej zadzwonić.

Opublikowano

Są pierwsze oceny i jest bardzo dobrze. Z plusów min.bramkarze, minusy komentarz i licencje

Opublikowano

Oceny nikogo.

Opublikowano

Czezkyego tak zlagowało, ze odp za 3 godz. Magia Konami :)

Opublikowano

nie, lepiej by odpisal po 10min od wlozenia gry do konsoli po zagraniu jednego meczu....sick...opanujcie sie...pewnie znajac konami to jeszcze day one patcha gierka nie ma

Opublikowano
  W dniu 13.09.2016 o 13:48, Forebode napisał(a):

To później, na razie wyszukuje mu przeciwnika.

:):):)
Opublikowano
  W dniu 13.09.2016 o 13:50, Ficuś napisał(a):

nie, lepiej by odpisal po 10min od wlozenia gry do konsoli po zagraniu jednego meczu....sick...opanujcie sie...pewnie znajac konami to jeszcze day one patcha gierka nie ma

To ty się wyluzuj, kręcimy mała bęke

... Jak online będzie chodził równo to idę do sklepu bo w singlu jest kozak.

Opublikowano

o ile nawet online dzis bedzie dzialal to pewnie na swiecie jeszcze malo osob gra w fulla wiec obstawiam, ze bedzie dzis dzialal dobrze 

Opublikowano

online nie dziala.

W sensie - nic nie dziala, wylaczone.

Opublikowano

Widać pes 2017 nawiązuje do najlepszych czasów :) Teraz tylko trzymać kciuki aby jak najwięcej kopi pro evo poszło w świat aby Japończycy dostali jeszcze kopa na rozpęd. Niech wygra football nie karcianka! :)

Opublikowano
  • Autor

Mam i ja swoją sztukę ;), ogólnie względem dema wolniejsze tempo i to na wielki plus, gra mi się świetnie, narazie online service więc pewnie do czwartku poczekamy, jak będzie patch na stroje i zero lagów w sieci to panowie must have, napewno z biegiem czasu wyjdą jakieś kwiatki ale na zagranie dobrych parę meczy nie umiem oderwać się od konsoli ;)

Opublikowano

Jest aż tak dobrze? Mógłby ktoś nagrać krótki gameplay jak się prezentuje mecz w pełnej wersji?

Opublikowano

Option File od pesworld ma być 15 września,

Opublikowano

Wczoraj dorwałem, pograłem i pierwsze wrażenia bardzo bardzo dobre:

> poprawione sędziowanie, sędzia częściej sięga po kartonik w przypadku oczywistych fauli

> bramkarze fajnie reagują w niektórych sytuacjach, częściej piąstkują, realistyczne "wypluwają piłki"

> dośrodkowania są przezaj*biste - czuć ich siłę, czasami można nieźle spudłować z dośrodkowania - co rzadko się wcześniej zdarzało , bardzo elegancko sprawuje się gra w powietrzu

> widać, że dużo pracowali nad systemem kolizji, jak jest zamieszanie to po prostu miło się to ogląda - jak piłkarze upadają, grają ciałem, zahaczają o nogę przeciwnika - w tym miejscu widać dużo nowych animacji

> strzały mi się podobają i na razie nie czuję, żeby ich siła była przesadzona, jednak czasami bomby z daleka lecą - mi to nie przeszkadza

Ogólnie jest dobrze:) czekam aż włączą funkcje online i dadzą OF !

Edytowane przez michu86-

Opublikowano

i ja dzisiaj biorę opinie wydam jednak po pograniu z koleżką więc na dniach pewnie