KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Pewnie od 15 w Europie,ale od której godziny:D Widziałem w filtrach ustawienia połączenia,może już nir będzie się dało grać z graczami z Ameryki Południowej. Tylko jak to będzie wyglądało to nir wiadomo,w fifie też się ma 3 kreski zielone a lagi jak szparagi. Chyba masz jakiś problem z netem, bo co nie wypowiadasz się o gierkach to piszesz, że masz lagi. Dziwne ja grałem przez jakiś czas w FIFE na internecie LTE i na 3 kreskach nie miałem absolutnie żadnych lagów. Chłopie nie mam żadnych lagow,ea w jakieś wersji robiło ludzi w chuya na temat połączenia miałeś zielone kreski a lagowalo, w jakieś wersji zrobili że już w ogóle stanu polaczenua nie widziałeś przed meczem. Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Macie już może jakiegoś OF-a do ps4 http://tiny.pl/gwr6w Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Patrzę jakieś filmiki na YT i bramkarze chyba faktycznie lepiej bronią. Szkoda że wersja na X One wygląda tak kiepsko Tak to bym kupił pełną wersję żeby sprawdzić jak się gra. Cytuj
kiko 1 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 wgrany OF i jest naprawdę świetnie. Ciężej się gra w odróżnieniu do ubiegłorocznej edycji. Ciekawe, jak wyjdzie jutro online Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 rozdzialka nie jest najwieksza bolaczka wersji na baczka, na baczku jestes skazany na ta tragikomedia z licencjami chyba, ze samemu chcesz to wszystko edytowac mozliwosc wgrywania OF z neta to ekskluzyw na ps4 na tej generacji Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 MS zawarł związek z EA, a Playstation ma cichy romans z konami ot co. Macie juz OF od pes universe? Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 na baczku jestes skazany na ta tragikomedia z licencjami chyba, ze samemu chcesz to wszystko edytowac O tym też niestety słyszałem. Gdyby nie to że PS4 chodzą jak suszarki i pady są awaryjne to bym pewnie nie kupował X'a w zeszłym roku tylko dalej został z Sony. Ale teraz nowe konsole będą co 2 lata to zawsze można wrócić Tak czy inaczej w fifę mi się spoko gra, ale tęskni się za dobrym PESem Cytuj
lucid_dreamer 7 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Jedziemy z tym koksem Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 ok, punktualnie online wstalo o polnocy choc jeszcze updatu skladow nie ma ale konami na twitterze obiecuje ze dzisiaj beda sprawdzam tryby: quick match online - jest filtr na druzyny division online - niestety jak zawsze bez filtru na druzyny, jedynie im lepszy zespol tym mniej pnktow dostaniemy za zwyciestwo w obu trybach dodano filtr na szukanie przeciwnikow po jakosci polaczenia ogolnie dzieki opcji versus (w trybie offline mozna zakladac profile graczy i pozniej gierka robi staty i analizuje gre pomiedzy nami) oraz powrotowi wpelni customowych pucharow i lig kanapowe rozgrywki w tej odslonie beda lodzio miodzio Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Zagrałem 2 mecze online ale ciężko mówisz o graniu,zawodnicy chodzą jak w bagnie,opóźnienie z sekundę lekko. Mam nadzieję, że to się później poprawi, bo jest dramat. Cytuj
lucid_dreamer 7 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Zagrałem 5 meczów online i ani razu nie zerwało klatki i ani razu nie miałem lagów, zero opóźnienia. Cytuj
lucid_dreamer 7 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Neuer jest tutaj fantastyczny. Żyje swoim życiem w tym PESie. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Ok ty blefujesz w takim razie Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Albo gość z lagami gra na WiFi . 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 No karolowi zawsze wszystko laguje takze nie ma co brac chlopa na powaznie Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Pany którego OFa najlepiej wgrać? Bo podaliście kilka bez opisu co jest w danym OFie, a jak wchodzę na link to tam też nie ma informacji. Podejrzewam, że chodzi o ligę angielską i hiszpańską - proszę o info co jest w danym OFie i którego najlepiej wgrać. Czy jak wgram danego OFa powiedzy z ligą hiszpańską a potem wyjdzie jakiś nowy np.: z niemiecką to nie będzie się to gryzło? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 (edytowane) Kosa w Girsach po sieci ale kazdy Pes praktycznie nie grywalny online z powodu opoznien, nie lagow. Ja mu X a on po sekundzie kopie pilke. No nie gurwa, fanbojom nie bede wierzyl. Edytowane 15 września 2016 przez KoBik Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Nie jestem w temacie. Co to jest ten OF? Czytałem, że w grze nie ma np. Juventusu, Bayernu i jest tylko po kilka klubów z Premier League, Bundesligi i Primera Division. Czy to są te bazy danych robione przez fanów? Czyli taki OF wprowadza cąłą BPL, PD, Bundeslige, twarze, licencje itp? Cytuj
Gość Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 (edytowane) OF to jest po prostu save z edycji, tylko teraz można przenosić je pomiędzy konsolami. Dzięki temu, jak ktoś pozmienia wszystkie nazwy i koszulki klubów, to inni nie będą musieli się z tym trudzić. Ficuś, a jak z samym działaniem online? Pewnie nadal sporo zależy od tego ile ludzi gra i z jakimi typami nas łączy. Mimo wszystko na kanapowe grania zapowiada się GENIALNA giera, w multi już tak różowo nie będzie. Edytowane 15 września 2016 przez Gość Cytuj
lucid_dreamer 7 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Aktualizacja składów już jest. Na pierwszy rzut oka jest ok (patrzyłem po La Liga). Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Czyli taki OF wprowadza cąłą BPL, PD, Bundeslige, twarze, licencje itp? BPL tak oraz PD bo one już istnieją i to kwestia edycji i wrzucenia pliku graficznych z np koszulkami zespołow tak o Bundeslidze możesz zapomnieć bo nawet nie ma jej pod fejkową nazwą Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Dziś jest oficjalna premiera,ja grałem na szybko dwa mecze o 2/3 rano to raz,że ludzi nir ma do grania,bo PES zbytnio popularny nie jest a dwa ludzie nawet gry, nie mają skoro pudełka dzisiaj można kupić. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 (edytowane) aktualizacja skladow juz dostepna tak samo jak tygodniowe aktualizacje formy zarowno offline jak i online co do OF - w offline mozna robic wszystko, dzis juz np ma byc OF z cala bundesliga, niestety online nie ma tak rozowo bo edycje obejmowac moga tylko rzeczy, ktore juz sa w grze (ale w postaci fakowej przez brak licencji) i tak np bundeslige zagrasz offline ale online nie ma bo nie jej odpowiednika w grze, tyczy sie to tez bayernu monachium - moderzy go stworza ale w sieci nie zagrasz bo nie ma w buildzie gry jego fakowego odpowiednika Edytowane 15 września 2016 przez Ficuś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi