Opublikowano 14 września 20168 l Pewnie od 15 w Europie,ale od której godziny:D Widziałem w filtrach ustawienia połączenia,może już nir będzie się dało grać z graczami z Ameryki Południowej. Tylko jak to będzie wyglądało to nir wiadomo,w fifie też się ma 3 kreski zielone a lagi jak szparagi. Chyba masz jakiś problem z netem, bo co nie wypowiadasz się o gierkach to piszesz, że masz lagi. Dziwne ja grałem przez jakiś czas w FIFE na internecie LTE i na 3 kreskach nie miałem absolutnie żadnych lagów. Chłopie nie mam żadnych lagow,ea w jakieś wersji robiło ludzi w chuya na temat połączenia miałeś zielone kreski a lagowalo, w jakieś wersji zrobili że już w ogóle stanu polaczenua nie widziałeś przed meczem.
Opublikowano 14 września 20168 l Patrzę jakieś filmiki na YT i bramkarze chyba faktycznie lepiej bronią. Szkoda że wersja na X One wygląda tak kiepsko Tak to bym kupił pełną wersję żeby sprawdzić jak się gra.
Opublikowano 14 września 20168 l wgrany OF i jest naprawdę świetnie. Ciężej się gra w odróżnieniu do ubiegłorocznej edycji. Ciekawe, jak wyjdzie jutro online
Opublikowano 14 września 20168 l rozdzialka nie jest najwieksza bolaczka wersji na baczka, na baczku jestes skazany na ta tragikomedia z licencjami chyba, ze samemu chcesz to wszystko edytowac mozliwosc wgrywania OF z neta to ekskluzyw na ps4 na tej generacji
Opublikowano 14 września 20168 l MS zawarł związek z EA, a Playstation ma cichy romans z konami ot co. Macie juz OF od pes universe?
Opublikowano 14 września 20168 l na baczku jestes skazany na ta tragikomedia z licencjami chyba, ze samemu chcesz to wszystko edytowac O tym też niestety słyszałem. Gdyby nie to że PS4 chodzą jak suszarki i pady są awaryjne to bym pewnie nie kupował X'a w zeszłym roku tylko dalej został z Sony. Ale teraz nowe konsole będą co 2 lata to zawsze można wrócić Tak czy inaczej w fifę mi się spoko gra, ale tęskni się za dobrym PESem
Opublikowano 14 września 20168 l ok, punktualnie online wstalo o polnocy choc jeszcze updatu skladow nie ma ale konami na twitterze obiecuje ze dzisiaj beda sprawdzam tryby: quick match online - jest filtr na druzyny division online - niestety jak zawsze bez filtru na druzyny, jedynie im lepszy zespol tym mniej pnktow dostaniemy za zwyciestwo w obu trybach dodano filtr na szukanie przeciwnikow po jakosci polaczenia ogolnie dzieki opcji versus (w trybie offline mozna zakladac profile graczy i pozniej gierka robi staty i analizuje gre pomiedzy nami) oraz powrotowi wpelni customowych pucharow i lig kanapowe rozgrywki w tej odslonie beda lodzio miodzio
Opublikowano 15 września 20168 l Zagrałem 2 mecze online ale ciężko mówisz o graniu,zawodnicy chodzą jak w bagnie,opóźnienie z sekundę lekko. Mam nadzieję, że to się później poprawi, bo jest dramat.
Opublikowano 15 września 20168 l Zagrałem 5 meczów online i ani razu nie zerwało klatki i ani razu nie miałem lagów, zero opóźnienia.
Opublikowano 15 września 20168 l No karolowi zawsze wszystko laguje takze nie ma co brac chlopa na powaznie
Opublikowano 15 września 20168 l Pany którego OFa najlepiej wgrać? Bo podaliście kilka bez opisu co jest w danym OFie, a jak wchodzę na link to tam też nie ma informacji. Podejrzewam, że chodzi o ligę angielską i hiszpańską - proszę o info co jest w danym OFie i którego najlepiej wgrać. Czy jak wgram danego OFa powiedzy z ligą hiszpańską a potem wyjdzie jakiś nowy np.: z niemiecką to nie będzie się to gryzło?
Opublikowano 15 września 20168 l Kosa w Girsach po sieci ale kazdy Pes praktycznie nie grywalny online z powodu opoznien, nie lagow. Ja mu X a on po sekundzie kopie pilke. No nie gurwa, fanbojom nie bede wierzyl. Edytowane 15 września 20168 l przez KoBik
Opublikowano 15 września 20168 l Nie jestem w temacie. Co to jest ten OF? Czytałem, że w grze nie ma np. Juventusu, Bayernu i jest tylko po kilka klubów z Premier League, Bundesligi i Primera Division. Czy to są te bazy danych robione przez fanów? Czyli taki OF wprowadza cąłą BPL, PD, Bundeslige, twarze, licencje itp?
Opublikowano 15 września 20168 l OF to jest po prostu save z edycji, tylko teraz można przenosić je pomiędzy konsolami. Dzięki temu, jak ktoś pozmienia wszystkie nazwy i koszulki klubów, to inni nie będą musieli się z tym trudzić. Ficuś, a jak z samym działaniem online? Pewnie nadal sporo zależy od tego ile ludzi gra i z jakimi typami nas łączy. Mimo wszystko na kanapowe grania zapowiada się GENIALNA giera, w multi już tak różowo nie będzie. Edytowane 15 września 20168 l przez Gość
Opublikowano 15 września 20168 l Aktualizacja składów już jest. Na pierwszy rzut oka jest ok (patrzyłem po La Liga).
Opublikowano 15 września 20168 l Czyli taki OF wprowadza cąłą BPL, PD, Bundeslige, twarze, licencje itp? BPL tak oraz PD bo one już istnieją i to kwestia edycji i wrzucenia pliku graficznych z np koszulkami zespołow tak o Bundeslidze możesz zapomnieć bo nawet nie ma jej pod fejkową nazwą
Opublikowano 15 września 20168 l Dziś jest oficjalna premiera,ja grałem na szybko dwa mecze o 2/3 rano to raz,że ludzi nir ma do grania,bo PES zbytnio popularny nie jest a dwa ludzie nawet gry, nie mają skoro pudełka dzisiaj można kupić.
Opublikowano 15 września 20168 l aktualizacja skladow juz dostepna tak samo jak tygodniowe aktualizacje formy zarowno offline jak i online co do OF - w offline mozna robic wszystko, dzis juz np ma byc OF z cala bundesliga, niestety online nie ma tak rozowo bo edycje obejmowac moga tylko rzeczy, ktore juz sa w grze (ale w postaci fakowej przez brak licencji) i tak np bundeslige zagrasz offline ale online nie ma bo nie jej odpowiednika w grze, tyczy sie to tez bayernu monachium - moderzy go stworza ale w sieci nie zagrasz bo nie ma w buildzie gry jego fakowego odpowiednika Edytowane 15 września 20168 l przez Ficuś