Skocz do zawartości

PES 2017

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj w myclub zrobiłem losowanie i Neymara z tych lepszych graczy, tak przeciętnie: Torres, Nani, Benatia. Teraz ciężko będzie czarną piłkę trafić. Spodziewałem się lepszego losowania ale gramy tym co mamy:)

Opublikowano

wgrałem jednego ofa, ale jest on nie pełny jak bedzie ktos mial godny polecenia to poproszę.

generalnie raz zagrałem online i lagów nie było, ale jakis 0,5-1sek delay co nie jest fajne. Wyszukałem drugi mecz, ale ten sam typ i wyszedłem. Potem nie mogło przez pare minut nikogo wyszukac, a ja nie mam czasu wiec wieczorem zagram pare meczy i zobacze czy ten delay jest regularny. Raz na singlu odpalilem to za 1 razem błąd wywaliło i do menu ps4 przeniosło.. Myślałem, ze to przez ofa, ale nie, bo drugim razem poszło. Aha i np. Bayernu nie ma.

pzdr

Opublikowano

No mi tez PES 16 tak dzialal. Nie scinalo racej ale czuc bylo duzy ping. Na tyle duzy, ze gra bez sensu bo w polu karnym to czasem zgadywanka byla

Widze po komentarzach ze jest tak samo. Mialem dzis wziac tego pesa by potem zamienic na Fife ale jak to samo to nie ma sensu. Ach ze premiera Fify jest pozniej :/

Opublikowano (edytowane)

wgrałem jednego ofa, ale jest on nie pełny jak bedzie ktos mial godny polecenia to poproszę.

generalnie raz zagrałem online i lagów nie było, ale jakis 0,5-1sek delay co nie jest fajne. Wyszukałem drugi mecz, ale ten sam typ i wyszedłem. Potem nie mogło przez pare minut nikogo wyszukac, a ja nie mam czasu wiec wieczorem zagram pare meczy i zobacze czy ten delay jest regularny. Raz na singlu odpalilem to za 1 razem błąd wywaliło i do menu ps4 przeniosło.. Myślałem, ze to przez ofa, ale nie, bo drugim razem poszło. Aha i np. Bayernu nie ma.

pzdr

To miałeś słabego ofa jak Bayernu nie ma i trzeba czekać na tego od pes universe. Dzisiaj dopiero światowa premiera więc ludzi będzie na wieczór więcej. Wczoraj grałem parę meczy myclub z botami aby wyrobić teamspirit i jest miodnie :) Zapowiada się najlepsza piła od lat. Jak się strzela bramkę to człowiek skaczę do góry z radości jakby był na meczu swojej drużyny i właśnie padł gol:)

Edytowane przez simonldz
Opublikowano

Chyba w tym roku wezmę pesa. Chociaż brak Borussi czy Bayernu boli to może można ofem zastąpić inną ligę np "other leagues" bundesligą. Skoro drużyny z other również wchodzą do europejskich pucharów to powinno być ok, o ile taki of by powstał. Możliwość edytowania lig online to fajne narzędzie. Może wreszcie dzięki, temu ogarniemy ligę online na forumku.

Opublikowano (edytowane)

Ja się piszę. Pomijając brak filtrów w dywizjach, to PES cierpi głównie przez to, że łączy nas z ludźmi z końca świata (stąd te opóźnienia). Jak graliśmy forumkową ligę, to przynajmniej ja nie odczułem, żeby gra tak mocno spóźniała. Jeżeli PES na dłuższą metę nie zniechęci ludzi jakimiś babolami wynikającymi z gameplayu, to dla mnie granie z ludźmi których kojarzę (namiastka grania kanapowego), a granie z zupełnymi randomami, to niebo a ziemia. Rozmarzyłem się, że z 50-1mln osób z forumka będzie grało w PESa i będzie z kim marnować życie :fsg:

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Pogralem parę meczykow, friendly oraz dywizje, jak o 3 rano nie było updejta, to teraz elegancko składy są,krychowiak w psg itp.

W 80 % piła chodziła jak w offline, żadnych opóźnień lagow, ale miałem mecze,że czuję pół sekundy takiego laga.

Nie mam pojęcia o co z tym chodzi.

Szykuje się najlepszą piłka od lat wkoncu,czujesz, że taka radość,jak dobrze rozklepiesz obronę rywala,nie wystarczy Ci Roben i r2.

Mam nadzieję, że więcej ludzi dziś będzie już miało swoją kopie i bo narazie typa szuka z minute jak nie więcej.

Opublikowano

Online dziala bez szalu, trzeba sprawdzic jak to chodzi z friendsami z psn. Sam gameplay miod, ustawienia taktyczne ktore czuc, jakbym znowu mial te 20 lat, kupe czasu ja jak i znajomi to by posiadowy z wodka i pesem robil co weekend bo tak jest miodnie jak na rszie

• Plusik 1
Opublikowano

Pograłem trochę i przyznam, że czuć starą magię PES'a. Jednak te skipowanie cieszynek i replayow troche muli jak na taką dynamiczną grę. Ciekawe czy to poprawią w oficjalnej wersji.

Opublikowano

PES Universe już rozsyła ofy ale niestety w wersji beta, coś tam w weekend będą działać dalej, Ciekawe jak pójdzie wgrywanie tego i czy faktycznie pare minut roboty.

Wprawdzie OFa od PESU nie wgrywałem, ale w innym wystarczyło wybrać wszystkie pliki .bin i z automatu całe drużyny obsadzało plikami. 4 ligi, jakieś 5 minut trwało.

Opublikowano (edytowane)

W domu zobacze jak to się robi bo nawet instrukcji nie dali, ale i tak chyba poczekam na końcową wersje bo ma być bundesliga.

Edytowane przez simonldz
Opublikowano (edytowane)

Ja o 15 odbieram swoją kopię i gramy z Plejem do rana. Będę umierał w pracy, ale są priorytety.

Jak gra w offline okaże się mesjaszem, to zapowiadam, że co jakiś czas będę wysyłał kobietę na przymusowe wakacje i robił (kulturalne, to nie Warszawa!) posiadówy z PESem.

Edytowane przez Gość