Skocz do zawartości

PES 2017

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a do mnie znowu to jedna z najbardziej nieprzewidywalnych czesci pesa bo gracze kombinuja w sieci a nie graja tylko trojkatow na szybkosciowcow co dopiero bylo :

a- przewidywalne

b- irytujace bo przez bledy gry, nie dalo sie po ludzku znalezc na to recepty

to ze wreszcie trudno o hokejowy wynik, a czesto w meczu pada 2-3 bramki, a nawet czesto remisuje bezbramkowo nie czyni w moich oczach tej odslony czytelnej i przewidywalnej

Opublikowano (edytowane)

a do mnie znowu to jedna z najbardziej nieprzewidywalnych czesci pesa bo gracze kombinuja w sieci a nie graja tylko trojkatow na szybkosciowcow co dopiero bylo :

a- przewidywalne

b- irytujace bo przez bledy gry, nie dalo sie po ludzku znalezc na to recepty

to ze wreszcie trudno o hokejowy wynik, a czesto w meczu pada 2-3 bramki, a nawet czesto remisuje bezbramkowo nie czyni w moich oczach tej odslony czytelnej i przewidywalnej

nie wiem, ja spotykam typow, ktorzy graja to samo - wrzutka na pale. 

Jakby gra nie pokazywala nickow, to bym myslal, ze ciagle na tego samego goscia trafiam.

Teraz widze, ze wrzutki dzialaja pieknie praktycznie z kazdego miejsca na polowie. Pilkarze urywaja sie obroncom jak wsciekle psy, gdy tylko swirujesz z koleczkiem.

Edytowane przez Dave Czezky
  • Plusik 1
Opublikowano

crashuja jak wgrywasz od razu calosc, jak dzielisz po 20-30plikow to idzie bez problemu, jesli cos w tej materii sie zmieni to pewnie dopiero po jakims patchu od konami, o ile w ogole

Opublikowano

Oglądam czasami na youtube kanał PESEP, facet mocno ogarnia temat i dzięki niemu życie jest łatwiejsze. Polecam, jak dla kogoś pewne rzeczy wydają się zupełnie randomowe.

Opublikowano

No pogralem dzisiaj dluzej w obydwie pileczki i jutro chyba skocze po PESa. Swiat sie konczy - FIFA lekko mnie znudzila i choc zmiany ida w dobrym kierunku, nadal dla mnie to bardziej skillowa gra i zdecydowanie trudniejsza do nauczenia, odczuwam lekki przesyt. Szkoda, ze pilki standardowo wychodza w innych terminach, dobrze ze jest EA Access, to te 10 dni przed premiera sprawdzi sie online w gierce EA (choc i to podobno potrafi sie roznic od fulla). Podpytalem tez dzisiaj Ficusa o tryby (jak zwykle bieda!), ale przeciez juz w 15tce rok przegralem w MyClubie i pokojach online z jakimis randomami.

Chyba pierwszy raz w historii dostajemy 2 dobre, a zarazem tak rozniace sie od siebie odslony pilek! 

• Plusik 1
Opublikowano

ja licze, ze konami w nastepnym roku popracuje nad oprawa i otoczka bo ta dalej ma korzenie w erze ps2, online wiecej trybow zabawy tez by sie przydalo, bo jakosc polaczenia na filtrze na 5 jest bardzo bardzo dobra w tej odslonie, filtry na sile druzyn tez by sie przydaly choc oni chyba ich nie daja bo maja taka koncepcje bo:

quick match online - jest filtr na sile druzyn

myclub - jest filtr na sile druzyn

friendly match lobby - nie ma filtra, ale w sumie odpalamy lobby raczej glownie by pograc z znajomymi to sami miedzy soba ustalimy na sluchawce jak silne druzyny brac

division online - nie ma filtra ale chyba celowo bo konami wymyslilo, ze jak gramy lepszymi druzynami to dostajemy mniej punktow, a wiekszosc ma w pupie punkty i tak wybiera real lub barce

Opublikowano

Kiedyś gdy byłem małym chłopcem po oglądnięciu starwars chciałem być wojownikiem Jedi, totalnie zauroczyłem się filmem, myślałem że już takie czasy nie wrócą i to za małolata mogłem się ponieść fantazji ;), później długo długo nic i.... władca pierścieni znowu odjechalem, a teraz do sedna tryb Master lig jest świetny jak za dawnych lat i granie offline znowu przynosi satysfakcję jak nigdy, polecam!

Opublikowano

zastanawiam sie czy przyczyna moich problemow moze byc NAT 2 ?

bo pobieranie mam na ten moment : 111Mb/s, a wysylanie: 9.3Mb/s.

z dwa miesiace temu zmienilem modem w upc i mam tego gownianego horizona, na wczesniejszym nat normalny byl.

jezeli ktos sie orientuje czy to ma wplyw na lagi czy dziwne cięcia to prosze o wiadomosc. bo nie ktorzy mowią, że nat2 wplywa tylko na problemy z polaczeniem sie z kims, a ja sie na tyle na tym nie znam..w innych grach zero problemow.

pozdro

Opublikowano (edytowane)

Nat 2 ok, to multi od konami czyli techniczna spyerdolinia. Watpie bys cos wskoral bo temat stary, jednenu ponoc 16 dzialala ok, inni z dobrymi kablami kombinowali i nic.

Chyba, ze ci co mowia, ze nie ma lagów...nie czuja ich, cos jak nie wszyscy widza spadek klatek

Tez mam od dawna upc i jedyna gra odkad pamietam ktora mi laguje to pes, tak ze no...ok dobra, roznie z nba2k bywało, ale nie gram w to online

Edytowane przez Unitra
Opublikowano

dzieki easye za odpowiedz. mialem godzine na pogranie i zbytnio nie pogralem jeden mecz lagi pol na pol, drugi takie ciecia animacji ze musialem quit dac i 3 raz lagi takie ze quit.

Opublikowano

Kur... Jak po ustaleniu sobie znośnego składu i team spirit na 99 wgrywalem praktycznie z każdym. Tak teraz z dywizji piątej prawie jestem w siódmej.

Przegrywam z każdym, rating 280, czy 500. Wydaje mi się, że jednak bramkarze są za bardzo obsadzeni mocą. Bronią wszystko, a od przeciwnika tracę 3 bramki na 5 strzałów...

WTF?

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Opublikowano

Ja za tydzień zmieniam dostawcę internetu i zobaczę czy to zmieni sytuację bo obecnie biorę z toyi w Łodzi i jak ustawie wyszukiwanie na cztery gwiazdki to wszystko śmiga elegancko, inna sprawa ze często trafiam na rodaków ale też Ukraińców czy Rusków

Opublikowano

a powiedzcie mi - sa w MyClub jakies specjalne loswoania, bo jedynie Neuerem z pierwszych losowan moge sie pochwalic xD

Beda jeszcze jakies specjalne eventy czy juz tylko Special Agent zostaje ?