kamson11 13 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Moim zdaniem normalnie to nie. Co nie włącze to czekam długo, albo takie lagi, że muszę wyjsc. I ostatnio przez to wogole nie włączam. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 ja na 70 meczy w MC lagi mialem hmm z 5razy, a z znajomymi to juz w ogole praktycznie gra sie jak offline moze ta gierka wrazliwa jest na rozne naty,porty czy ustawienia rotera, nie wiem, sa ludzie ktorzy tak jak ja graja bez problemu online jak i tacy co caly czas narzekaja Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 (edytowane) Tak jest, u jednych działa u innych padaka. Ja niestety pozbylem się PESa i PS4 na rzecz Xbox One i Fifa 17 Konami od 2 lat robiło wszystko aby mnie zniechęcić do swojej gry Problemem jest fakt, że gdy mamy laga to AI w PES dostaje wylewu krwi do mózgu i nic nie da się ugrać . W innych grach jak Fifa gra na lagu zacina, ale działa "poprawnie" . Edytowane 5 października 2016 przez TrueGrand Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Ja po zmianie portów w głównym menu chodzi jak offline, Ja (pipi)e kompletnie zrypali to przyznawanie ratingu, ogralem jakiś Januszy na początku gierki i wyskoczyłem koło 700 rating i tan każdy ale to praktycznie każdy wali w chuya z pilkami. Mają team lvl 4-5 na boisku a na ławie jakieś ciecie po 50 ovr, to jest (pipi)a skandal że konami nie potrafi tego naprawić,przez te lata. Żeby nie trafiać na tych oszustów, podnioslem swój lvl do piątego. Moje grajki z 75 ovr średnio ,z hamsikiem,messim,silva nie muszę chyba pisać jak to się kończy, jak ziomki mają takie składy,że bania mała. Ciężko mi w ogóle na tym ratingu stworzyć dogodna sytuację jak ba ataku jest jakiś Denis z 75 ovr a wokół niego w 50% meczach ramos i reszta dobrych obrońców. Cytuj
Gość Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Jakieś dobre rady odnośnie gry z CPU na SuperStar? Kupiłem najlepszego trenera (4-3-3), graczy mam średnich (OVERALL 77-83) i raz idzie całkiem nieźle, innym razem klapa, a chcę zdobyć trofeum za 6 wygranych pod rząd z CPU. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Czemu jak gram z ziomeczkiem versusa to nie ma licencji ktore wgralem. Pomozta bo dzis znowu pykamy o 15 a z licencjami jednak fajniej. Jak gram sam to wszystko jest Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 kolega musi sie logowac na jakis profil na konsoli i ten profil tez musi miec wgrany OF z licencjami 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 U mnie wystarczył profil,nie musiał wgrywać offa. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Profil mu zalozylem to to samo. Wiec pewnie trzeba wgrac, a jest jakis sposob na skroty czy dalej po 15 zespolow Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Na innym forum ktoś jakiś czas temu też o to pytał i okazało się, że nie trzeba wgrywać patcha, druga osoba logowała się na innym koncie na konsoli z uprawieniami do plików multimedialnych i hulało. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 gdzie w opcjach konsoli sa te uprawnienia do plikow multimedialnych? na razie kabi po 15zespolow, konami ma to naprawic w patchu ale daty patcha nie podali Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Panowie powiedzcie mi jak działa multiplayer w tym roku ?? Da się normalnie pograć czy tak jak zawsze w serii lagi i tyle??Jedynie wyszukiwanie przeciwnikow mogloby dzialac szybciej - w FIFA chlopy przez ten czas 2 razy zdaza wyjsc na murawe, no ale z 2 strony tam pewnie gra znacznie wiecej ludzi. Cytuj
papajek 0 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 DFL 4.0. Wszystko w jednym. Prawie 600 MB http://www.mediafire.com/file/eojpp60tr04wgqq/DFL+OF+2017+V4.zip Cytuj
lucid_dreamer 7 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Online Challenge Cup: za wygranie meczu drużyną złożoną pięciu gwiazdek zbieram 6400 GP. Jest bonus za posiadanie w składzie określonych zawodników. Cytuj
Gość Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Jednego dnia udało mi się wylosować Pogbę, Neymara, Bale'a, Mertensa i Paco Alcacera. Może teraz coś ruszy i wygram te 6 meczów z CPU. Wszystko z pakietu startowego. Cytuj
kamson11 13 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Miałem dzis czas by poczekac, az wyszuka na lvl polaczenia 5 i rzeczywiscie lagow nie mialem. ale to byl rankingowy na nie rankingowych wogole nie znalazlo na lvl 5. dwa mecze pyknalem raz ja napoli z realem udalo sie zremisowac, ale przeciwnik napieral ostro widac roznice druzyn, drugi raz wzialem juve, bo w napoli milik forma w dol, a przeciwnik totenham i wygrana. co chce powiedziec: jak nie ma lagow gra jest naprawde spoko, polecam. minusem sa przegiete druzyny, bo jak daja duzy pressing to ciezko nawet czasem pilke wybic przy przejeciu w obronie. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Ale chu.jnia z tym versusem. Mam nadzieje ze to konami zalata. Kumpel nie ma psn bo na ps3 nie gral online a trzeba sie logowac na jego profilu zeby zgrac of. No i chu.j bedzie gral MD White , tez mozna Gra Zlatanem w tej czesci <banderas> Cytuj
Gość Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Miałem dzis czas by poczekac, az wyszuka na lvl polaczenia 5 i rzeczywiscie lagow nie mialem. ale to byl rankingowy na nie rankingowych wogole nie znalazlo na lvl 5. dwa mecze pyknalem raz ja napoli z realem udalo sie zremisowac, ale przeciwnik napieral ostro widac roznice druzyn, drugi raz wzialem juve, bo w napoli milik forma w dol, a przeciwnik totenham i wygrana. co chce powiedziec: jak nie ma lagow gra jest naprawde spoko, polecam. minusem sa przegiete druzyny, bo jak daja duzy pressing to ciezko nawet czasem pilke wybic przy przejeciu w obronie. Dlatego polecam granie na 2-3 gwiazdkowe teamy w MC. Ktoś tutaj pisał, że PES stracił pod względem oddania indywidualności piłkarskich, ale im więcej się gra tym bardziej czuć różnicę pomiędzy poszczególnymi zawodnikami. Napisałbym, że bardziej niż kiedykolwiek. Przez to, że gra poszła w kierunku defensywy, każdy dobry drybler jest na wagę złota, silni i wysocy zgrywający są mi bardziej potrzebni niż uprzednio. Nie przykłada się też aż tak bardzo uwagi do tego, żeby wystawiać możliwie jak najszybszych piłkarzy, ważne są też inne ich cechy. Przez utrudniony drybling szybki, ale słaby technicznie piłkarz jest właściwie bezwartościowy, najlepsza jest równowaga pomiędzy tymi atrybutami. Jeżeli macie szybkiego i dobrego technicznie skrzydłowego, to nadal można robić jesień średniowiecza z obrony rywala. Długie lagi działają właściwie tylko wtedy kiedy mamy wysoko ustawioną obronę ( a i tak jest to dosyć trudne). Ostatnio testowałem z kolegą i jak w pierwszych meczach udało mu się ze 2-3 razy takie zagranie, tak po cofnięciu linii obrony zawsze, ale to zawsze obrońca przerywał to w powietrzu albo deptał jego napastnika kiedy ten przyjmował piłkę. Trójkąt z L1 przydaje się więc najbardziej kiedy uprawiamy grę pozycyjną i z 25-30m od bramki lekko wrzucamy do wchodzących w pole karne zawodników. Barcelona nie tylko na okładce... Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Witam Panowie mam taki problem wgrywam option file i wszystko ładnie ale gdy chcę zagrać z kumplem offline OF znika dlaczego help !!!! Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Poprzednia strona Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Witam, Doradzi mi ktoś, na jaką platformę wybrać najnowszego PESA: PC, czy PS3? Słyszałem, że względem PS4 wersja na PC jest strasznie słaba, ale nie wiem jak to wygląda w porównaniu z PS3. Zamierzam grać tylko offline Cytuj
Gość Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Grałem w obie i ja bym brał na PC. Gra się całkiem całkiem względem poprzedniej edycji. Bramki nie wpadają już tak często. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Tylko ps4 i proponowanie tej gry na inne platformy to świństwo. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Grac w fife 17 albo pesa na ps3 , powaznie? XD Cytuj
Gość Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 A zauważyłeś, że on nie bierze PS4 pod uwagę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi