mlody23 26 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Mam problem z aplikacją. Dzisiaj była jakaś aktualizacja i na ps4 nie mogę zagrać. Pojawia mi się jedynie ekran Pes 2017, zdjęcie zawodników Barcelony i nic więcej się nie dzieje. Ktoś też spotkał się z takim problemem? Wczoraj grałem i wszystko było ok. Dodam że inne gry chodzą normalnie. Przeinstalowanie to raczej ostateczność :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Dokładnie to samo było u kolegi. Zarówno w fullu jak i w tej trailower wersji. KONAMI, niech zdychają... Cytuj Odnośnik do komentarza
piotrekoka 21 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Też mam problem z odpaleniem, wisi i nic nie idzie. Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) No (pipi) straszne ten matchmaking. Lepiej się bawie w master league. Edytowane 31 Marca 2017 przez Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Ostatecznie się przełamałem, kupiłem i nie żałuję - gameplayowo to jest to. Świetnie wydane 4 dyszki, nawet jeżeli matchmaking kuleje, to są inne super tryby, a w razie czego można zastosować metodę pajgiego i czekać 10 minut na mecz, co czasami nie jest takie złe. Najważniejsze, że przyjemnie się gra, bo FIFA 17 o ile na początku mi podchodziła, tak z czasem wydaje mi się, że zaszły w niej pewne zmiany które kompletnie mi nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Nie no nie usprawiedliwiajmy w żaden sposób tragicznego matchmakingu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Też mam problem z odpaleniem, wisi i nic nie idzie. Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Masz PS4 PRO? Cytuj Odnośnik do komentarza
piotrekoka 21 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Tak Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 To chyba policzek od KONAMI w twarz prosów. Znalazłem takie coś, napisz czy pomogło: Select [settings] ? [sound and Screen] ? [Video Output Settings] ? [Resolution] and finally [1080p]. And when you log in the game menu go and change it again to 4K. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotrekoka 21 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 To chyba policzek od KONAMI w twarz prosów. Znalazłem takie coś, napisz czy pomogło: Select [settings] ? [sound and Screen] ? [Video Output Settings] ? [Resolution] and finally [1080p]. And when you log in the game menu go and change it again to 4K. Dzięki wielkie! Po zalogowaniu jest o tym info. Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Hej wiecie może jak odblokować legendy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 W MC? Wylosować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Ok czaje. Jednak trzeba chyba jakiegoś agenta dorwać z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wydasz na to majątek, ale próbuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kosci85 19 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Dawno nie grałem w żadnego PES'a, stąd moje pytanie. Czy kupić wersję 2016 za grosze, czy lepiej dołożyć do 2017? Nie interesuje mnie granie po sieci. Dzięki za rady ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Dawno nie grałem w żadnego PES'a, stąd moje pytanie. Czy kupić wersję 2016 za grosze, czy lepiej dołożyć do 2017? Nie interesuje mnie granie po sieci. Dzięki za rady ;) To zależy jakiego PESa wolisz. Jeżeli z wolniejszą rozgrywką i kombinowanie z rozgrywaniem piłki aby dostać się do bramki to PES 17, natomiast jeżeli szybkiego nastawionego na drybling i ataki skrzydłami to PES 16. Obie części są dobre, jednak ja wole 16stke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi