raf1ki 2 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 To PES nie ma coś ostatnio szczęścia, jak nie fatalni bramkarze to niezbalansowane wrzutki;) Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 wrzutki sa OP w tej odslonie ale skale ich wykonczenia nie porownalbym do patologii z bramkarzami czy trojkatami gora w poprzednich odslonach stopien wykonczenia nie az az tak wysoki, nie wchodza z kazdego miejsca boiska, rywal jednak musi dojsc i rozegrac akcje tak by sie w tamtym rejonie boiska znalezc majac na uwadze poprawiona obrone, mniejsze przenikanie, trudniejsze urwanie sie obroncy na sam na sam, zageszczony srodek - tak to najlatwiejsza zdecydowanie droga do przetransportowania pilki w rejon gdzie moze pasc bramka stad janusze w sieci graja tylko na wrzutki 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 ale doslownie tylko na wrzutki. Sa typy, ktore nie oddaja ani jednego strzalu noga w meczu xd Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Kiedys czytałem ankity, z ktorych wynikalo, ze 70% goli wpada po dośrodkowaniach, wiec nawet realistyczne ! Coraz lepiej tez mi sie gra w PESa, pomalu wyzbywam sie nawykow w FIFY - swiat sie konczy, bo tej na premiere na pewno nie biore... Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 zawsze sobie patrzę kogo mi wylosowało online, niestety favorite move pominęło cross ale często bez mydła mówi dużo o przeciwniku, szczególnie jak jest tam through balls i lofted through balls wiadomo czego się spodziewać od razu sam mogę pochwalić się że 30% moich goli to wrzutki, całkiem januszowe ratio Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 (edytowane) ja mam na skrzydlach w my club walcotta, hulka czy cuadrado (zaleznie od formy) wiec sila rzeczy mam szybkie boki boiska to sprinty to moja czesta taktyka, z tym, ze nie zawsze wrzutka, czasem tam cos probuje zagrac po ziemi czy samemu scinac w pole karne Edytowane 26 września 2016 przez Ficuś Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 generalnie plaska wrzutka to najpewniejszy ruch podczas kontrataku. 1 Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 wrzutki sa OP w tej odslonie ale skale ich wykonczenia nie porownalbym do patologii z bramkarzami czy trojkatami gora w poprzednich odslonach stopien wykonczenia nie az az tak wysoki, nie wchodza z kazdego miejsca boiska, rywal jednak musi dojsc i rozegrac akcje tak by sie w tamtym rejonie boiska znalezc majac na uwadze poprawiona obrone, mniejsze przenikanie, trudniejsze urwanie sie obroncy na sam na sam, zageszczony srodek - tak to najlatwiejsza zdecydowanie droga do przetransportowania pilki w rejon gdzie moze pasc bramka stad janusze w sieci graja tylko na wrzutki Ja osobiście nie umiem strzelić z wrzutki. Na pełnych ustawieniach ręcznych jest coś zwalone, bo mimo wciśnięcia strzału, często piłka przelatuje przed nosem mojego napastnika lub ociera się o jego fryzure, co daje puste przeloty. Nie wiem o co chodzi...próbuje to rozgryźć ale nie mam powtarzalności i cały czas nie wiem co zrobić by oddać strzał po wrzutce. Grałem 3 mecze online i na razie sobie darowałem, bo moi przeciwnicy na wspomaganiu z KAŻDEJ wrzutki oddawali strzał, a innego rozegrania akcji nie próbowali. Odechciało mi się. Z wrzutek (górą) strzeliłem 3 bramki - dwie z cornerów z woleja i jedna ze zwyczajnej akcji po główce - offline Pamiętam, że czytałem coś za czasów PES2016, że na początku po wydaniu gry NIE DAŁO się strzelić z wrzutki na ręcznych ustawieniach - tylko na wspomaganiu - naprawiali to prawie pół roku Ale może teraz jest tak, że po prostu nie odkryłem jeszcze jakiejś tajnej kombinacji lub tak bardzo liczy się timing wciskania klawiszy... Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Ma ktos pelna liste legend z MyClub ? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 wrzutki sa OP w tej odslonie ale skale ich wykonczenia nie porownalbym do patologii z bramkarzami czy trojkatami gora w poprzednich odslonach stopien wykonczenia nie az az tak wysoki, nie wchodza z kazdego miejsca boiska, rywal jednak musi dojsc i rozegrac akcje tak by sie w tamtym rejonie boiska znalezc majac na uwadze poprawiona obrone, mniejsze przenikanie, trudniejsze urwanie sie obroncy na sam na sam, zageszczony srodek - tak to najlatwiejsza zdecydowanie droga do przetransportowania pilki w rejon gdzie moze pasc bramka stad janusze w sieci graja tylko na wrzutki Ja osobiście nie umiem strzelić z wrzutki. Na pełnych ustawieniach ręcznych jest coś zwalone, bo mimo wciśnięcia strzału, często piłka przelatuje przed nosem mojego napastnika lub ociera się o jego fryzure, co daje puste przeloty. Nie wiem o co chodzi...próbuje to rozgryźć ale nie mam powtarzalności i cały czas nie wiem co zrobić by oddać strzał po wrzutce. Grałem 3 mecze online i na razie sobie darowałem, bo moi przeciwnicy na wspomaganiu z KAŻDEJ wrzutki oddawali strzał, a innego rozegrania akcji nie próbowali. Odechciało mi się. Z wrzutek (górą) strzeliłem 3 bramki - dwie z cornerów z woleja i jedna ze zwyczajnej akcji po główce - offline Pamiętam, że czytałem coś za czasów PES2016, że na początku po wydaniu gry NIE DAŁO się strzelić z wrzutki na ręcznych ustawieniach - tylko na wspomaganiu - naprawiali to prawie pół roku Ale może teraz jest tak, że po prostu nie odkryłem jeszcze jakiejś tajnej kombinacji lub tak bardzo liczy się timing wciskania klawiszy... generalnie wrzucic trzeba w tempo, gdzies tak na 20-25 metrze. Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 trafić wrzutką tam gdzie jest zawodnik umiem. Mi chodzi o oddanie strzału O zmuszenie napastnika do 'ruszenia' głową czy podskoczenia czy czegokolwiek... Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Eeee niema na to recepty , niektórzy ładują bez namysłu z każdego miejsca i wchodzi ładnie . Cytuj
lucid_dreamer 7 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Ma ktos pelna liste legend z MyClub ? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 czemu larsson u schyłku kariery to legenda? Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Eeee niema na to recepty , niektórzy ładują bez namysłu z każdego miejsca i wchodzi ładnie . Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 To wszystko ? bo kumpel mowil, ze nawet gruby Ronaldo jest w tym roku ? Tylko 6 legend ? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 ta szostka jest teraz, maja dojsc nowe legendy min. grubasek Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 ta szostka jest teraz, maja dojsc nowe legendy min. grubasek W Barsie nie był gruby. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Będzie Ronaldo i grał w Barcelonie. W jakiś rozpiskach był nawet Maradona. Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 ta szostka jest teraz, maja dojsc nowe legendy min. grubasek W Barsie nie był gruby. boże nie wierze... :empathy3: Masz: Jakby co, to kiedyś Boniek grał w Juventusie, a Crespo w Parmie. Słyszałem jeszcze, że Kaka grał w AC Milan, ale mogę się mylić... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 No ale ty masz jakies problemy z czytaniem? W Barsie nie był gruby. I wkleiłeś fotke jak Ronaldo jest w koszulce Barcy i nie jest gruby więc nie kumam o co ci chodzi? Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 (edytowane) No ale ty masz jakies problemy z czytaniem? W Barsie nie był gruby. I wkleiłeś fotke jak Ronaldo jest w koszulce Barcy i nie jest gruby więc nie kumam o co ci chodzi? Równie dobrze można było to odczytać jakby 'nie było grubego (czyt. grubego ronaldo jako postać) w barsie'. Ja wchodząc na to forum muszę zacząć zmieniać percepcje, bo czasem pewne rzeczy po prostu są takie na jakie wyglądają, a ja szukam w Waszych wypowiedziach kwadratowych jaj. Wybaczcie! Edytowane 27 września 2016 przez MacGyver_PL 1 Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Jak ktos cytuje post pod którym pisze to,zachodzi prawdop ze jest...yyy głupi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi