Daffy 10 567 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 ale ty nawet przed kupnem uzywki wiedziales na co sie piszesz - przed premiera bylo wiadomo jakie sa tryby, jakie sa licencje, w dniu premiery nawet tutaj zadawales milion pytan czy na psn o zawartosc, mimo to kupiles, a teraz nagle drama bo trybow malo i licencji malo, w miedzy czasie oczywiscie ea access oplacony by obadac fulla fify i gorzkie zale, ze gameplay to kalka 16 i grajac w 17 czujesz sie jakby rozgrywyl miliony mecz w szesnastke Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) No i ? Glod pilki zostal zaspokojony, pogralem pare godzinek i stwierdziłem, ze chocbym nie wiem jak oczy przymykal, to ciezko mi przelknac fakt, ze chlopy po raz kolejny sprzedaja 2 tryby online, z czego 1 zaraz bedzie pewnie za darmo. Tyle. Edytowane 30 września 2016 przez easye Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 30 września 2016 Autor Opublikowano 30 września 2016 Tylko obawiam się że grając w FIFE tego głodu nie zaspokoisz hehe Chyba że realizm schodzi na dalszy plan a wchodzi gra karciana;) Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Jezeli chodzi o realizm, to akurat FIFA mimo tego ze sie grac mi nie chce nadal jest bliższa tego, co to tydzien ogladam w telewizji - nawet narzekajac na animacje, czy oskryptoiwanych bramkarzy, a karcianka - no karcianka to uzaleznia, tutaj mamy juz cala makroekonomie, niektórzy nawet na tym zarabiaja, ale zostawmy to. Ostatnie pytanie do ludzi grajacych w MyClub - czy w wyzszych ligach za wgranie dywizji dostaje sie cos wiecej niz przedluzenie kontraktu dla 1 zawodnika ? Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 30 września 2016 Autor Opublikowano 30 września 2016 Ty chyba mówisz o prezentacji? Z tym się zgodzę ale realizm zostaw pesowi bo tu jest głębia. 1 1 Cytuj
lucid_dreamer 7 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Ostatnie pytanie do ludzi grajacych w MyClub - czy w wyzszych ligach za wgranie dywizji dostaje sie cos wiecej niz przedluzenie kontraktu dla 1 zawodnika ? Nie, tylko kontrakt. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Chyba najwieksza bzdura, ogolnie z tego co widze turnieje z konsola sa lepiej platne. Te mecze za 3-4 wygrane z nagrodami 20-30 tys powinny byc takze online. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Easy sprzedał, tzn ze gra nie była tak dobra jak opowiadają Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) To chyba najlepsza odslona od czasow PES'a 6 - pomimo 2 trybow, slabszej grafiki i brakow licencyjnych. Ale w zyciu nie napisalbym, ze najlepsza symulacja z mega glebia - no wszystko rozumiem, wiem, ze sie fajnie gra, ze gameplay arcymiodny, ze strzaly soczyste, ze animacje w koncu nie kluja w oczy, ze bramkarze w tym roku bija tych z FIFKI (nawet pod wzgledem animacji), ale jak Wojtas gdzie ta glebia, skoro Twoja kazda akcja przeprowadzana jest za pomoca 3 przyciskow na krzyz? To nadal ten sam PES co przed laty - nikt tutaj nie odwrocil rozgrywki do gory nogami, nadal wciskasz 4 minuty A, by na koncu dosrodkowac, badz wcisnac trojkat, w obronie nadal wystarczy trzymac 1 przycisk by odebrac pilke. Pewnie teraz wezme FIFE, tez sie nia znudze i skoncze z PESem grajac wylacznie ze znajomymi. xD Edytowane 30 września 2016 przez easye Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) Dokladnie, ja rozumiem,ze mozemy miec rozne spojrzenia na to jak powinno sie grac w pilke nozna, ale nie przesadzajmy juz z ta glebia, zaraz ktos ze skillem wyskoczy i w ogole bedzie smiesznie. Edytowane 30 września 2016 przez easye Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Oczy przecieram jak czytam wpisy niektórych osób. W Pesie zawsze sprawę licencji załatwiało się patchem. W czym problem? 10 min i ma się wszystko. Problem, że nie ma się ich w podstawie? czy co? Jeżeli tak to oznacza, że z tą serią ma się niewiele wspólnego. Widać gołym okiem jakie pranie mózgów robią licencje i dlaczego produkt konkurencyjny jest tak pożądany. produkt konmurencji jest potezny bo dziala online wszystkim. Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 30 września 2016 Autor Opublikowano 30 września 2016 Głębię masz w silniku foxengine, że co chwile askakuje, dochodzi do tego fizyka piłki nieprzewidywalna i Id zawodników, choć nie tak widoczna jak w 2016 ale dalej różnica przyjęć, kiwek itp, kieruje więc nie będę się rozpisywał o zaletach 1 1 Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Najwazniejsze pytanie brzmi CZY GRACIE NA MANUALU? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) No ma manualu to zupelnie inne gry! xD Głębię masz w silniku foxengine, że co chwile askakuje, dochodzi do tego fizyka piłki nieprzewidywalna i Id zawodników, choć nie tak widoczna jak w 2016 ale dalej różnica przyjęć, kiwek itp, kieruje więc nie będę się rozpisywał o zaletach Ty chyba mówisz o prezentacji?xD Edytowane 30 września 2016 przez easye Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 30 września 2016 Autor Opublikowano 30 września 2016 Od manuala jest tu jeden fachowiec, zaraz go ściągnięcie na forum xd Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Najwazniejsze pytanie brzmi CZY GRACIE NA MANUALU? Ciekawe czy znalazło by tę jedną osobe na swiecie do meczu. Czy trzeba się codziennie z makgajwerem umawiac na prywatach? Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Lol biedny Gajver, w takim pes to faktycznie pewno z 3 osoby tak graja. I chlopak zlapie wieksze frustru i znow bedzie namawial tu do manuala. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Zauważyłem dziwna sprawę,w pierwszej paczce UEFA wylosowalem Messiego i nie nie zauważyłem, że ten s(pipi)iel tak podnosi team lvl, mam średnia ekipę gdzie ovr trzyma się 70-80 i po wejściu Messiego, który ma 96 ovr na rwf mój team lvl wzrosta do 5 Ściągnąłem Messiego i team lvl jest 3... Dzisiaj grałem z typem który miał ovr zawodników podobny do mojego i CR na szpicy i jego Cristiano nie podniósł mu to tak tego lvl. Dziwne,bo Krystyna od zawsze była lepsza w pesie. Wam też gracz z UEFA 2016 też tak podnosi ovr drużyny? Cytuj
Goldie 2 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Zauważyłem dziwna sprawę,w pierwszej paczce UEFA wylosowalem Messiego i nie nie zauważyłem, że ten (pipi) tak podnosi team lvl, mam średnia ekipę gdzie ovr trzyma się 70-80 i po wejściu Messiego, który ma 96 ovr na rwf mój team lvl wzrosta do 5 Ściągnąłem Messiego i team lvl jest 3... Dzisiaj grałem z typem który miał ovr zawodników podobny do mojego i CR na szpicy i jego Cristiano nie podniósł mu to tak tego lvl. Dziwne,bo Krystyna od zawsze była lepsza w pesie. Wam też gracz z UEFA 2016 też tak podnosi ovr drużyny? Miał pewnie na rezerwie same brązy. Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 W myclub doszedłem do max. poziomu meczów VS COM czyli superstar stronger i gra się mega ciężko, większość meczów, które gram kończą się wynikiem 1:0, 1:1, 0:1, 2:1 lub 1:2. Chyba tylko raz strzeliłem więcej niż 2 gole. To co COM odpie*dala w obronie to się w głowie nie mieści, najbardziej mnie boli "stuczne" ustawianie się na linii podania, mnóstwo piłek COM przejmuje, czyta wszystko. Nie jest to co prawda GOD mode z pes16 na naszczęście! Jednak nie wiem co robię źle - mega trudno tworzy się akcje podbramkowe - też tak macie? COM praktycznie w ogóle mi nie zagraża, oddaje 2-3 strzały na mecz, oczywiście z czego minimum 1-2 wchodzą nie mam problemu, żeby się bronić na tym poziomie trudności - ale sklejanie akcji ofensywnych to jest jakaś katorga, w 2016 było łatwiej bo jak już się zrobiło kółeczko z przeciwnikiem na plecach to praktycznie nie miał szans nam zabrac piłki - tutaj najczęściej zabiera, przewiduje a co bramkarze czasami bronią to jestem w szoku. Też przeżywacie takie katorgi? Może powinienem grać bardziej ofensywną taktyką? mam Simeone klasyczne 4-4-2 i skład też całkiem dobry, nie wiem co robie źle. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Gram w master league Cordobą w 2 hiszpańskiej i jest przejść obronę, szczególnie gdy mam średniaków w drużynie. Mógłbym obniżyć poziom trudności, ale wtedy byłoby zbyt łatwo. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Przecież PES to arcade. Tak jak fifa. Ostatnio gralem ze szwagrem w fifke i pesa. W fifie gralem legia a on realem bo ja bardziej obeznany, dostawal baty , nikolic przewrotkami naparzal xD W pesa ja wybralem fc brugge on barce i uwalilem 1:0 Zdecydowanie ciezej w pesie sie przeciwstawic silnym druzynom , w fifie to random, Czy wybralem termalice czy legie czy sporting gralo sie mniej wiecej tak samo, beka. Swoja droga fajny ten temat z wgrywaniem z pena licencji. Dzieki na cynk easy, 15 minut i sa wszystkie liczace sie i nieliczace kluby. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 (edytowane) w FIFIE co by nie mowic gra sie znacznie trudniej i trzeba zdecydowanie wiecej umiec, zarowno w ataku, jak i obronie. Mi akurat sie podoba fakt, ze silne zespoly nie sa az tak zboostowane i nie robia za Ciebie wszystkiego - co do samego meczu (Legia - Real) musicie obydwoje po prostu bardzo slabo grac... Edytowane 3 października 2016 przez easye Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi