KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 Mam pare swiatowych grajkow w MC ,problem w tym,ze grajac nimi mam odrazu team lvl 5 i tu jest problem,nie moge kupic zadnego dobrego menadzera. Wszyscy maja po 300 skila ,a ja zeby utrzymac takich grajkow musze miec mimumim 400+ skad mam wziasc takiego menadzera jak mam wszedzie ich zablokowanych? musze kupic za prawdziwa kase? inaczej moj ts spada do 5 i z takim ts nie da sie grac. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 1 mecz online i juz wiem ze to parujaca kupa guwna w sieci. 98% akcji typa to wrzutki na kepy. Dziekuje. Na kanapie co innego. Ale w sieci szkoda czasu na granie. Tyle w temacie. Cytuj
Gość Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 (edytowane) Mam pare swiatowych grajkow w MC ,problem w tym,ze grajac nimi mam odrazu team lvl 5 i tu jest problem,nie moge kupic zadnego dobrego menadzera. Wszyscy maja po 300 skila ,a ja zeby utrzymac takich grajkow musze miec mimumim 400+ skad mam wziasc takiego menadzera jak mam wszedzie ich zablokowanych? musze kupic za prawdziwa kase? inaczej moj ts spada do 5 i z takim ts nie da sie grac. Kupić managera można za GP i wtedy na początku większość jest zablokowana albo za "gwiazdki", które możesz kupić za kasę, albo powoli ciułać i nie wydawać na kontrakty piłkarzy. Tutaj już nie obowiązuje blokada. Wydaje mi się, że problem powstał dlatego, że zamiast zainwestować w managera z zapasem wydałeś wszystko na kontrakty piłkarzy. Z tego co pamiętam na starcie mamy tyle gwiazdek,że spokojnie wystarczy nawet na najdroższego trenera. Teraz uzbrój się w cierpliwość, ew. wykonaj jak najwięcej aktywności za które zdobywa się gwiazdki(jeżeli do tej pory tego nie zrobiłeś) i inne fanty. Edytowane 24 grudnia 2016 przez Gość Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 (edytowane) 1 mecz online i juz wiem ze to parujaca kupa guwna w sieci. 98% akcji typa to wrzutki na kepy. Dziekuje. Na kanapie co innego. Ale w sieci szkoda czasu na granie. Tyle w temacie. To jest mega chu.jowe. zdarza u m ie sie ze koles ma 4 wrzutki w meczu i 3 bramki z tego. Powinni kur.wa w koncu dac jakiegos patcha na to.Najgorsze jest to ze czlowiek jednak musi sie nakombinowac zeby sklecic fajna akcje i strzelic a typ ci podjedzie cr7 albo balem po lini bo i tak chu.ja obronca nie dogonisz wrzutka i na 80% bramka. Bo nawet taki pique nie zastopuje rozpedzonego ronaldo. Chu.jnia, psuje to zabawe. Edytowane 25 grudnia 2016 przez kanabis Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 grajcie mniej topowymi zespolami, czy to fifa czy to pes od zawsze olewam cyborgow bo bez wzgledu na serie gier pilkarskich mecze najlepszymi druzynami sa imo beznadziejne, od zawsze preferuje gre sredniakami, wtedy mozna popykac i grac kombinacyjnie, stad tez np w pesie z uwagi na brak filtrow w dywizjach gram my club i specjalnie utrzymuje sile druzyny na np 3 gwiazdki Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 No to by bylo rozwiazanie , tylko powiedz to mojemu kumplowi xD Cytuj
Gość Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 Ja bym mu na ambicje wjechał, że jest cienki jak barszcz i umie tylko Realem. Max 4 gwiazdki sprawdzają się w PESie, powyżej to już automat i akcje z dupy. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 No tak zrobie jak dalej bedzie ze ja musze sie naruchac akcjami a ten zrobi wrzutke i gol.Jeszcze gdybym mial jak w defaulcie mascherano na srodku obrony to wogole beka 9/10 wrzutek rowna sie gol. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 Wrzutki sa wkurzające ale delikwentów mozna po meczu blokować . Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 (edytowane) grajcie mniej topowymi zespolami, czy to fifa czy to pes od zawsze olewam cyborgow bo bez wzgledu na serie gier pilkarskich mecze najlepszymi druzynami sa imo beznadziejne, od zawsze preferuje gre sredniakami, wtedy mozna popykac i grac kombinacyjnie, stad tez np w pesie z uwagi na brak filtrow w dywizjach gram my club i specjalnie utrzymuje sile druzyny na np 3 gwiazdkiJuventus nigdy nie byl jakos cyborgowy ale odkad ma te 5 gwiazdek to nie ma opcji grac jak glownie przeciwko Realowi i Realowi. Pes6. Sklad Juve to to lipa w statsach. Del Piero speed ok 70. Cala druzyna w zasadzie powolna. Camoranesi 80 moze mial ponad a BALANS gry pozwalal mi cisnac KAZDEGO z topowymi statsami. To samo w Fifa09. Od lat w obu grach balans poszedl sie yebac i musze grac sredniakami tylko ze mnie nie interesuje granie w ten sposob. Wroci Balans to wroce do grania. Ale to sie nie stanie. Chyba ze Juve spadnie do drugiej ligi i dostanie 3-4 * max. Edytowane 25 grudnia 2016 przez U Heisenberg U Cytuj
Gość Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Nowy Data Pack już w przyszłym tygodniu. Oprócz 100 operacji plastycznych dostaniemy nowe legendy. Cytuj
psmaras 4 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Ankieta od Konami. Chyba warto wypełnić. https://questant.jp/q/WEPES2017_questionnaire_en#page1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Wypełniłem ale znajac życie,konami nic sobie z tego nie zrobi. Za rok znowu będziemy mieć problemy z graniem on-line, wszelakiej maści cziterow którzy mają białe piłki na ławce albo uciekają z meczu,jakieś player emotions ,której jest totalnie z dupy i psuje grę. Cytuj
Reno 4 Opublikowano 11 marca 2017 Opublikowano 11 marca 2017 Jest jakiś sposób na zagranie naszą reprezentacją z oryginalnymi nazwiskami z OFa w trybie online? Cały czas mi live update kasuje skład zgrany z pendriva. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 (edytowane) Da radę konfortowo pograć po sieci czy czuć lagi?? Pozostaje tylko kanapowe granie?? Edytowane 22 marca 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Ja normalnie gram po sieci, lagów nie ma. Czasem tylko matchmaking trochę trwa Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Za 42 złote warto? Jak wygląda sytuacja z licencjami? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 pendrajw, 3 kliknięcia i masz licencję, bez tego bieda warto, bardzo fajna piłeczka, zwłaszcza za takie piniondze Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 A jak wygląda matchmaking? Są problemy ze znalezieniem przeciwnika np w MyClub? Cytuj
Gość Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 Gram zespołem dwugwiazdkowym i czasami szuka mi meczu 10 minut (nie przesadzam). Zakładam, że im więcej gwiazdek tym łatwiej znaleźć przeciwnika, ale z różnych powodów wolę dłużej poczekać na mecz z zespołami złożonymi z graczy 75-80 OVR. Ogólnie polecam grę słabszymi zespołami, mniej automatyki, trzeba więcej kombinować. Cytuj
SuperMarcin 6 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 Niestety online ta gra nie ma się zbyt dobrze a szkoda bo gameplay bardzo przyjemny. Ostatnio szukałem w myclub zespołu na trzy gwiazdki i szkoda życia na to czekanie. Cytuj
Gość Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 Czekanie na połączenie ma masę plusów (zależnie od dnia): -rozwieszę/poskładam pranie, -ugotuje makaron, -umyję naczynia, -odcedzę kartofle, -sprawdzę forumka, -zrobię seryjkę na drążku, A tak to bym siedział i grał non stop. Prawdziwa gra sportowa. Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 26 marca 2017 Opublikowano 26 marca 2017 Ehh, miałem kupować ale skoro jest aż tak słabo z matchmakingiem to nawet szkoda mojej kasy. Szkoda, bo bardzo przyjemnie gra się w wersję trial czy demo. Cytuj
Gość Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Tzn. tak jest na dwóch gwiazdach, NIE WIEM jak jest na w sumie popularniejszych 3 i więcej gwiazdkowych teamach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi