Opublikowano 16 czerwca 20168 l Nie jestem pewien, niech Colin albo Szczurek poprawi, ale zakład był chyba do E3 2017. A to przepraszam.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l jedynie idiota kupuje w kolko to samo na premiere... uncharted... killzone... god of war...fixd No no bo w (pipi) tych gier powychodziło na PS4, aż jeden Uncharted, jeden Killzone i jeszcze żaden God Of War. Dokładnie to samo co 3 Forze i dwie kolejne w produkcji xD Jedne Halo, 2 Forzy i zero Gears of War... acha ta hipokryzja klapków...
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Proszę, nie kupujcie plejstejszon. Edytowane 16 czerwca 20168 l przez YETI
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Nie jestem pewien, niech Colin albo Szczurek poprawi, ale zakład był chyba do E3 2017. No jak nie jesteś pewien :facepalmz: to może od razu banik? http://www.psxextreme.info/topic/110561-console-wars-9-plują-na-was-a-wy-się-cieszycie/?p=3635462 Edit: Mówiłem że jak coś to przypilnuję Edytowane 16 czerwca 20168 l przez Kyo
Opublikowano 16 czerwca 20168 l @Kyo No nie jestem bo z reguły nic nie znaczące rzeczy wyrzucam z pamięci. Poza tym jak widać mam od tego ludzi.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l No i na pc oczywiście ah no tak UWIELBIAM TĄ GRĘ, PRZESZEDŁEM JĄ JUŻ 5 RAZY, i nie mam dość. tylko na ps4, i pc, najlepsze combo
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Proszę, nie kupujcie plejstejszon. Kolejny fanastyczny przykład jakie to niebiskie robactwo jest śmieszne i żałosne. W filmiku wyraźnie mówię o swoim pracowniku, ale klapers nation wytlumaczyło sobie to, że mówię o koledze z pracy. Może w kopalni w Bełchatowie sztygar kumpluje się ze zwykłym robolem, ale zazwyczaj tak nie jest. Następnie w szyderczy sposób mówię, żeby ludzie nie kupowali PS4, ale pokryciśniegiem słyszą tam, że ja o to proszę... nie dziwota, że potem tłumaczą sobie konferencje Sony i Microsoftu na swój własny sposób... a że jeszcze po angielsku to dodatkowy ból głowy.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Doskonałość gier na Xone szczególnie widać po ich ocenach i sprzedaży. Mocarne tytuły. widzę że takich szlagierach jak order i ulubiony knack się szybko zapomniało PS4 ma 2 exy z oceną powyżej magicznego progu 90%. Słownie: dwa. Jeden to przeskinowany Dark Souls, drugi to Uncharted.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l PS4 ma 2 exy z oceną powyżej magicznego progu 90%. Słownie: dwa. A ile ma Xbox One?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Prosić lemingi oglądające bzdurne filmy jakiegoś wygnańca żeby nie kupowały konsolki Sony... Trzeba być takim samym przegrywem jak plugawy płaczący o minusiki
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ok, czas podsumowac E3: NIESAMOWITY FACET
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny fanastyczny przykład jakie to niebiskie robactwo jest śmieszne i żałosne. W filmiku wyraźnie mówię (...) Nie kłam.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Czy tylko o ten bajer XBOX S będzie lepszy od fata ? https://uegamewire.com/2016/06/15/hdr-in-gaming-what-it-is-and-what-it-means-for-you/
Opublikowano 16 czerwca 20168 l jak to sie ma w praktyce do zakresu rgb - full/limited znanym z dotychczasowych tv? bo z opisu i obrazka to widze to samo czym niby roznil sie zakres rgb
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Ok, czas podsumowac E3: Przez te zielone paski i kolnierzyk myslalem, ze to kermit.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Czy tylko o ten bajer XBOX S będzie lepszy od fata ? https://uegamewire.com/2016/06/15/hdr-in-gaming-what-it-is-and-what-it-means-for-you/ Na chwile obecna odpowiedz brzmi tak, jednak wszystko moze bardzo szybko ulec zmianie.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Mazzeo, czy moglbys zrobic filmik pod tytulem "Mazzeo dowiaduje sie o zabiciu xboxa"?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l i dlaczego WC nie jest takie na co dzień? nawet 3/4 propozycji na podtytuł X edycji wieje choyem. wymownie.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Jakieś przecieki że dead Rising 4 czasowo dla xone? Bomba, technicznie wersja na xone dostawała od dzisiejszych standardów, więc jak będzie na ps4 będzie goty gierka.