Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Nie jestem pewien, niech Colin albo Szczurek poprawi, ale zakład był chyba do E3 2017. 

A to przepraszam.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 81,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

jedynie idiota kupuje w kolko to samo na premiere... uncharted... killzone... god of war...

fixd

No no bo w (pipi) tych gier powychodziło na PS4, aż jeden Uncharted, jeden Killzone i jeszcze żaden God Of War. Dokładnie to samo co 3 Forze i dwie kolejne w produkcji xD

Jedne Halo, 2 Forzy i zero Gears of War... acha ta hipokryzja klapków...

Opublikowano

Proszę, nie kupujcie plejstejszon.

dawson-crying.png

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ale ze ta bijatyka jest tylko  na ps4?

Opublikowano

No i na pc oczywiście

Opublikowano

@Kyo

No nie jestem bo z reguły nic nie znaczące rzeczy wyrzucam z pamięci. Poza tym jak widać mam od tego ludzi. :kaz: 

Opublikowano

No i na pc oczywiście

ah no tak

UWIELBIAM  TĄ GRĘ, PRZESZEDŁEM JĄ JUŻ 5 RAZY, i nie mam dość.

tylko na ps4, i pc, najlepsze combo

Opublikowano

Proszę, nie kupujcie plejstejszon.

dawson-crying.png

Kolejny fanastyczny przykład jakie to niebiskie robactwo jest śmieszne i żałosne. W filmiku wyraźnie mówię o swoim pracowniku, ale klapers nation wytlumaczyło sobie to, że mówię o koledze z pracy. Może w kopalni w Bełchatowie sztygar kumpluje się ze zwykłym robolem, ale zazwyczaj tak nie jest. Następnie w szyderczy sposób mówię, żeby ludzie nie kupowali PS4, ale pokryciśniegiem słyszą tam, że ja o to proszę... nie dziwota, że potem tłumaczą sobie konferencje Sony i Microsoftu na swój własny sposób... a że jeszcze po angielsku to dodatkowy ból głowy.

Opublikowano

Doskonałość gier na Xone szczególnie widać po ich ocenach i sprzedaży. Mocarne tytuły. 

widzę że takich szlagierach jak order i ulubiony knack się szybko zapomniało :pawel:

PS4 ma 2 exy z oceną powyżej magicznego progu 90%. Słownie: dwa. Jeden to przeskinowany Dark Souls, drugi to Uncharted.

Opublikowano

uncharted, czyli 5 raz to samo, mazzeo.

Opublikowano

A xbox 0 xDD czaicie od 3 lat karmią ich grami na 7 xDD

Opublikowano

PS4 ma 2 exy z oceną powyżej magicznego progu 90%. Słownie: dwa.

A ile ma Xbox One?

Opublikowano

Prosić lemingi oglądające bzdurne filmy jakiegoś wygnańca żeby nie kupowały konsolki Sony... Trzeba być takim samym przegrywem jak plugawy płaczący o minusiki

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ok, czas podsumowac E3:

Z3UEBWy.gif

2516486-spencer.jpg

NIESAMOWITY FACET

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kolejny fanastyczny przykład jakie to niebiskie robactwo jest śmieszne i żałosne. W filmiku wyraźnie mówię (...)

Nie kłam.

Opublikowano

jak to sie ma w praktyce do zakresu rgb - full/limited znanym z dotychczasowych tv? bo z opisu i obrazka to widze to samo czym niby roznil sie zakres rgb

Opublikowano

Ok, czas podsumowac E3:

Z3UEBWy.gif

Przez te zielone paski i kolnierzyk myslalem, ze to kermit.

Opublikowano

Jakie combo banzaja i kruka

Opublikowano

Mazzeo, czy moglbys zrobic filmik pod tytulem "Mazzeo dowiaduje sie o zabiciu xboxa"?

Opublikowano

i dlaczego WC nie jest takie na co dzień? nawet 3/4 propozycji na podtytuł X edycji wieje choyem. wymownie.

Opublikowano

Jakieś przecieki że dead Rising 4 czasowo dla xone? Bomba, technicznie wersja na xone dostawała od dzisiejszych standardów, więc jak będzie na ps4 będzie goty gierka.