Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

dobrze pedalkow niny wytresowalo

wycielismy grafike, postacie, fabule, gre zeby nie spoilerowac bardzo waznej historii z piotrusiem panem ktory bije bloby

a ci to łykają

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 81,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

a to to są różne gry? każda wygląda tak samo

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to najmniejszego znaczenia czy klapy mają czy niemają mocarnego PC, (pipi) to kogo obchodzi na tym forum, możesz słowo "na wyłączność" wy(pipi)ać ze swojego forumowego słownika. No chyba, że będziesz pisał o SONY w tedy to słowo pojawia się dość często, a owe gry nie dość, że są ekskluzywne to jeszcze wyglądają jak (pipi)ony KOSMOS, może i będzie trzeba na nie trochę poczekać ale przynajmniej widać, że jest na co.

MS nie dość, że na E3 pokazał jakie popłuczyny bo większość tych gier prezentuje się po prostu średnio, to jeszcze zabił markę XBOX'a zabierając mu wszystkie gry na wyłączność, bo jakiś (pipi)a Phill Spencer sobie tak wymyślił i jak jakiś czas temu wierzył w tego gościa tak teraz żal mi języka strzępić. Jedyne co pokazali dobrego to FH3 i na tym koniec, ale uwaga wychodzi też na PC xD

Opublikowano

No wojny powinny zostac zamknięte a dział xboxa zmerdżowany z PC. I wszyscy będą jedną wielką rodzinką <3

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ale w grudniu bedzie grane w dr4 w coopie na psn

2017

Opublikowano

no jesli dzial PC nie zostanie zmerdzowany z dzialem XB, to spencer moze pozwac PE do sadu :reggie:

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Zaraz przyjdzie Mazzeo i będzie miał dla Soula tylko jedną wiadomość, "masz słabą psyche". :rotfl:

To fakt, Mazeo ma cholernie mocną.

nido-del-cuco.jpg

:kaz:

Opublikowano

Capcom potwierdza, wyłączność dead Rising 4 dla Microsoft na Jeden rok.

A potem wyjdzie na STEM i tyle. Spytaj się Dona. :kaz: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dead Rising 4 w coopie na PSNie :fsg:

Opublikowano

oho ficuś znawca zeld xD

która twoja ulubiona?

okami

Opublikowano

Wydaje mi sie, że Sony po raz kolejny podeszło MS, wywiad z Housem 3 dni przed E3, potwierdzenie istnienia PS4 NEO.

Spencer nabrał sie na to i pokazał wszystkie swoje karty na koniec konferencji, prezentacja bardzo fajna pokazująca moc konsoli, 4K żadnych cięć w grafice, szkoda tylko że na nastepny dzień wszystko zepsuł "jedyna różnica to 4K i potrzebujecie TV 4K" , "ja zawsze chciałem wrócić do PC". Zrujnował tym całe dobre wrażenie XD  no i dał sie podejść bo nie powinni choćby podawać rzeczywistej mocy konsoli, teraz już nie mogą powiedzieć za miesiac, że jedenak będzie więcej czy coś, kto im zaufa że co chwila zmieniają zdanie.

A tymczasem:

AMD has recently unveiled their new Polaris 11 GPU with he RX 480 and the PlayStation 4 NEO GPU is said to match its power.
he AMD Polaris 11 Radeon RX 480 is said to be a point-for-point match for the PlayStation 4 NEO GPU in terms of specs and TFLOPS, Digital Foundry reported. Sony could be using the same 14nmFinFET chip manufacturing process used in the new graphic cards.

http://en.yibada.com/articles/128849/20160604/sony-playstation-4-neo-gpu-take-amd-polaris-11-radeon.htm

Radeon RX 480 to karta wydajnościowo ok 5.5 TFlops, za 199$ - świetna cena do możliwości, co byłoby idealnym rozwiazaniem w przypadku konsoli i jak najniższych kosztów produkcji. PS4 NEO przy odpowiednich zegarach może tyle uzyskać

AMD-Radeon-RX-480-Polaris-Graphics-Card-

http://wccftech.com/amd-radeon-rx-480-polaris-10-graphics-card-leak/

Chyba i Czezky coś o tym pisał ostatnio
Ja odrobiłem swoją prace domową ^_^  czego nie można powiedzieć o MS

MS znowu sie sam

comment_dK3RDAFwyTSDmtOWp3jHH46Mxlkp2U0F

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Terafanki tu, terafanki tam

a gier nadal brak

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Juz fanku bylo pisane ze to GPU ma miec mniejsze taktowanie i teraz co najwyzej Sony moze podrecac zegary jak to zrobili z prockiem czy pamiecia, Skorpio moze miec calkiem nowe cpu z nowerj rodziny ZEN.

Ofc chuy to Ms pomoze jak gry ktore robia sa zyebane i do ogrania na PC  :pawel:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No właśnie, a dasz plusa?

Opublikowano

No nie wiem, Don pisze, że MS jest wydawcą więc nici z wersji na PS4. Ja mu wierzę. 

Nie napisałem, że MS jest wydawcą DR4. Napisałem, że jak MS jest wydawcą to nie wyjdzie na PS4. Chyba XM wklejał jakieś cytaty, że MS jest wydawcą DR4.

Opublikowano

no to na ps4 wydawca bedzie za rok capcom

Opublikowano

Nie napisałem, że MS jest wydawcą DR4. Napisałem, że jak MS jest wydawcą to nie wyjdzie na PS4. Chyba XM wklejał jakieś cytaty, że MS jest wydawcą DR4.

Sam Spencer by sie nie powstydzil takiego wyjasnienia sprawy.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
Fans will be able to play 'Dead Rising 4' first on Xbox One and Windows 10 PC this December. It will remain a Windows 10 exclusive for the first 90 days and console exclusive on Xbox One for one year.