Opublikowano 17 czerwca 20168 l dobrze pedalkow niny wytresowalo wycielismy grafike, postacie, fabule, gre zeby nie spoilerowac bardzo waznej historii z piotrusiem panem ktory bije bloby a ci to łykają
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to najmniejszego znaczenia czy klapy mają czy niemają mocarnego PC, (pipi) to kogo obchodzi na tym forum, możesz słowo "na wyłączność" wy(pipi)ać ze swojego forumowego słownika. No chyba, że będziesz pisał o SONY w tedy to słowo pojawia się dość często, a owe gry nie dość, że są ekskluzywne to jeszcze wyglądają jak (pipi)ony KOSMOS, może i będzie trzeba na nie trochę poczekać ale przynajmniej widać, że jest na co. MS nie dość, że na E3 pokazał jakie popłuczyny bo większość tych gier prezentuje się po prostu średnio, to jeszcze zabił markę XBOX'a zabierając mu wszystkie gry na wyłączność, bo jakiś (pipi)a Phill Spencer sobie tak wymyślił i jak jakiś czas temu wierzył w tego gościa tak teraz żal mi języka strzępić. Jedyne co pokazali dobrego to FH3 i na tym koniec, ale uwaga wychodzi też na PC xD
Opublikowano 17 czerwca 20168 l No wojny powinny zostac zamknięte a dział xboxa zmerdżowany z PC. I wszyscy będą jedną wielką rodzinką <3 Edytowane 17 czerwca 20168 l przez _Be_
Opublikowano 17 czerwca 20168 l no jesli dzial PC nie zostanie zmerdzowany z dzialem XB, to spencer moze pozwac PE do sadu Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Dave Czezky
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Capcom potwierdza, wyłączność dead Rising 4 dla Microsoft na Jeden rok. http://www.justpushstart.com/2016/06/dead-rising-4-timed-exclusive-microsoft-one-year/ Edytowane 17 czerwca 20168 l przez czeskimaster
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Zaraz przyjdzie Mazzeo i będzie miał dla Soula tylko jedną wiadomość, "masz słabą psyche". To fakt, Mazeo ma cholernie mocną.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Capcom potwierdza, wyłączność dead Rising 4 dla Microsoft na Jeden rok. A potem wyjdzie na STEM i tyle. Spytaj się Dona. Edytowane 17 czerwca 20168 l przez suteq
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Wydaje mi sie, że Sony po raz kolejny podeszło MS, wywiad z Housem 3 dni przed E3, potwierdzenie istnienia PS4 NEO. Spencer nabrał sie na to i pokazał wszystkie swoje karty na koniec konferencji, prezentacja bardzo fajna pokazująca moc konsoli, 4K żadnych cięć w grafice, szkoda tylko że na nastepny dzień wszystko zepsuł "jedyna różnica to 4K i potrzebujecie TV 4K" , "ja zawsze chciałem wrócić do PC". Zrujnował tym całe dobre wrażenie XD no i dał sie podejść bo nie powinni choćby podawać rzeczywistej mocy konsoli, teraz już nie mogą powiedzieć za miesiac, że jedenak będzie więcej czy coś, kto im zaufa że co chwila zmieniają zdanie. A tymczasem: AMD has recently unveiled their new Polaris 11 GPU with he RX 480 and the PlayStation 4 NEO GPU is said to match its power.he AMD Polaris 11 Radeon RX 480 is said to be a point-for-point match for the PlayStation 4 NEO GPU in terms of specs and TFLOPS, Digital Foundry reported. Sony could be using the same 14nmFinFET chip manufacturing process used in the new graphic cards. http://en.yibada.com/articles/128849/20160604/sony-playstation-4-neo-gpu-take-amd-polaris-11-radeon.htm Radeon RX 480 to karta wydajnościowo ok 5.5 TFlops, za 199$ - świetna cena do możliwości, co byłoby idealnym rozwiazaniem w przypadku konsoli i jak najniższych kosztów produkcji. PS4 NEO przy odpowiednich zegarach może tyle uzyskać http://wccftech.com/amd-radeon-rx-480-polaris-10-graphics-card-leak/ Chyba i Czezky coś o tym pisał ostatnioJa odrobiłem swoją prace domową ^_^ czego nie można powiedzieć o MS MS znowu sie sam Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Fanek
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Terafanki tu, terafanki tam a gier nadal brak Edytowane 17 czerwca 20168 l przez _Be_
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Juz fanku bylo pisane ze to GPU ma miec mniejsze taktowanie i teraz co najwyzej Sony moze podrecac zegary jak to zrobili z prockiem czy pamiecia, Skorpio moze miec calkiem nowe cpu z nowerj rodziny ZEN. Ofc chuy to Ms pomoze jak gry ktore robia sa zyebane i do ogrania na PC Edytowane 17 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 17 czerwca 20168 l No nie wiem, Don pisze, że MS jest wydawcą więc nici z wersji na PS4. Ja mu wierzę. Nie napisałem, że MS jest wydawcą DR4. Napisałem, że jak MS jest wydawcą to nie wyjdzie na PS4. Chyba XM wklejał jakieś cytaty, że MS jest wydawcą DR4.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Nie napisałem, że MS jest wydawcą DR4. Napisałem, że jak MS jest wydawcą to nie wyjdzie na PS4. Chyba XM wklejał jakieś cytaty, że MS jest wydawcą DR4. Sam Spencer by sie nie powstydzil takiego wyjasnienia sprawy. Edytowane 17 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Fans will be able to play 'Dead Rising 4' first on Xbox One and Windows 10 PC this December. It will remain a Windows 10 exclusive for the first 90 days and console exclusive on Xbox One for one year.