Opublikowano 17 czerwca 20168 l Ocho - chlop sie odpalil xD Brakuje by jeszcze o STALKERZE zaczal pisac ! No i co zrobisz ze akurat wole te frenczajsy niz Twoje wysublimowane giereczki. W (pipi)e mam to, ze dla Ciebie to okrojony gust Edytowane 17 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Ocho - chlop sie odpalil xD Brakuje by jeszcze o STALKERZE zaczal pisac ! No i co zrobisz ze akurat wole te frenczajsy niz Twoje wysublimowane giereczki. W (pipi)e mam to, ze dla Ciebie to okrojony gust widze ze juz wlazles do budy, bardzo dobrze fakt ze przywolujesz stalkerka nonstop tez pokazuje, jak bardzo musisz miec zal, ze seria ominela niedorozwiniete konsole co zrobie ? no nic, chociaz zalecilbym chemioterapie branzy z takich jak ty
Opublikowano 17 czerwca 20168 l STALKER NAJLEPRZY !!!!! tam strzelanie do ufoków w ogole nie przeszkadza xD
Opublikowano 17 czerwca 20168 l bluber, dnia 17 Cze 2016 - 15:16, napisał:STALKER NAJLEPRZY !!!!! tam strzelanie do ufoków w ogole nie przeszkadza xD aha czyli typowe wojowanie, nie znam to się wypowiem zobacz jak sie ladnie sam porobiles:D Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Najtmer
Opublikowano 17 czerwca 20168 l ale o co chodzi przecież w stalkerze są ufoki i sie do nich strzela, czy coś skłamałem? @suteq no fajna gierka ale takie typowe pecetowe drewno, dali by im wiekszy budżet to może być lepszego z tego bylo
Opublikowano 17 czerwca 20168 l No jest drewniany, nie powiem, ale klimat Zony, anomalie, fabuła, tajemnica oraz ten polski lektor to jest cudo. No i w grze są potwory, a nie ufoki!
Opublikowano 17 czerwca 20168 l w sensie co, ze nie ma przyklejania sie do oslon? czy health regena? grafiki brakuje
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Stalkera SoC i CoP trzeba szanowac, taki pecetowy mesjasz. Z modem 'complete' to juz w ogole
Opublikowano 17 czerwca 20168 l bluber, dnia 17 Cze 2016 - 15:47, napisał: denerwujesz sie? nie, przyzwyczailem sie juz dawno do tego ze nie masz nic do powiedzenia o grach a co? Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Najtmer
Opublikowano 17 czerwca 20168 l dobrze, ze ty masz xD STRZELANIE DO UFO W STALKERZE NAJLEPRZE WIERZE CI
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Bartek dzisiaj swojej porcji białka nie zjadł i dlatego pewnie taki agresywny.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Nintendo rak branży, pamietacie to: Stawiam konto yetiego że gdyby zelda wyszła na xo/ps4 z innym bohaterem i nazwą to nikt by na to nie spojrzał po tym co pokazali na E3. Z całego sentymentu jaki mam do tej serii to nowa odsłona wygląda słabo, duży pusty świat kopiuj/wklej który niczym nie zachwyca, po KiW do W3 to budzi uśmiech politowania. Oczywiście sam gameplay pewnie będzie dobry i z chęcią bym pograł.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Bartek dzisiaj swojej porcji białka nie zjadł i dlatego pewnie taki agresywny. predzej swojej porcji psychotropow. Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Najtmer
Opublikowano 17 czerwca 20168 l No to spoko ale stalkera mi tu proszę SZANOWAĆ Szanuje przecież ale mogłaby być z tego lepsza gra jakby mieli więcej zasobów ot co. Bartek dzisiaj swojej porcji białka nie zjadł i dlatego pewnie taki agresywny.predzej swojej porcji psychotropow. no ale w swoje narkotywowe jazdy mnie nie wciągaj
Opublikowano 17 czerwca 20168 l ktorej czesci "swojej porcji psychotropow" nie zrozumiales albo nie wziales?