Opublikowano 17 czerwca 20168 l Chce sie komuś napisać o czym właściwie będzie ta gra, drzewko rozwoju, zdobywanie baz, bossowie? To będzie slasher? Plusy dam Fanek o Nier Automata ja (pipi)e xd Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Shen
Opublikowano 17 czerwca 20168 l A co się dziwisz, jak się rozpoczyna przygodę z grami od PS4, to tak to wygląda.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Panowie czy niOh wychodzi w tym roku ? niebieski królestwo here i come!
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Panowie czy niOh wychodzi w tym roku ? "raczej". za to wg tego traillera w sierpniu pojawi się drugie demo, tym razem wersji beta ciekawe na ile ogarnęli framerate względem alphy
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Taboret transformowany w najlepszą na rynku kierownicę Scanii. Jak konsole mogą w ogóle konkurować? xD
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Jak dobrze, że człowiek otrząsną się na czas i wydostał się z tego tonącego szamba
Opublikowano 17 czerwca 20168 l spoko, witamy wszystkich w naszym niebieskim krolestwie z otwartymi ramionami. bedziesz spal z bydlem. "tonace szambo"... węsze jakis niuans... Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Najtmer
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Ok, czas podsumowac E3: NIESAMOWITY FACET Ja się z tej imprezy wypisuje pozdrawiam boty
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Wqrwił mnie Spencer, wqrwiło Sony ale Nintendo...ten Reggie spadł z konia i mówi,że dla nich liczą się gry? Na E3 pokazali JEDNĄ z premierą za 9 miesięcy? Skoro mógłbym być botem i klapem to kim jest ślepy fan Nintendo?
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Nintendo zabilo wiiu, teraz pewnie zbroja na premiere nx. No i dla nich e3 nie ma wiekszego znaczenia, robia Nintendo directy przeciez.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Wqrwił mnie Spencer, wqrwiło Sony ale Nintendo...ten Reggie spadł z konia i mówi,że dla nich liczą się gry? Na E3 pokazali JEDNĄ z premierą za 9 miesięcy? Skoro mógłbym być botem i klapem to kim jest ślepy fan Nintendo? Zelda Pokemon Sun/Moon Dragon Quest VIII Yo-kai Watch 2 Rhythm Heaven Megamix Ever Oasis Monster Hunter Generations Jedna premiera za 9 miesięcy, reszta w tym roku. No ale dla Nintendo nie liczą się gry.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Wqrwił mnie Spencer, wqrwiło Sony ale Nintendo...ten Reggie spadł z konia i mówi,że dla nich liczą się gry? Na E3 pokazali JEDNĄ z premierą za 9 miesięcy? Skoro mógłbym być botem i klapem to kim jest ślepy fan Nintendo? Zelda Pokemon Sun/Moon Dragon Quest VIII Yo-kai Watch 2 Rhythm Heaven Megamix Ever Oasis Monster Hunter Generations Jedna premiera za 9 miesięcy, reszta w tym roku. No ale dla Nintendo nie liczą się gry. Jedna gra na wii u. Rozgraniczcie 3dsa ze stacjonarką i nie brońcie tego korpo, które tkwi w epoce n64/gacka pfff pierwszego wii pod względem projektowania konsol stacjonarnych. Gdyby wrócili do czasów gacka/n64 to no ale... Dziękuję, dobranoc. Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Starh
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Dasio podważył tezę, że dla Nintendo liczą się gry. Zbiłem jego kontrargument pokazując mu, że w tym roku zagram w 5-7 minimum porządnych gier. No to liczą się czy nie liczą? A ty zaczniesz wdawać sie w dyskusję, czy będziesz wszystko kończył argumentem "dziękuje dobranoc"? Ty Starhu ty niedobry.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Dasio podważył tezę, że dla Nintendo liczą się gry. Zbiłem jego kontrargument pokazując mu, że w tym roku zagram w 5-7 minimum porządnych gier. No to liczą się czy nie liczą? A ty zaczniesz wdawać sie w dyskusję, czy będziesz wszystko kończył argumentem "dziękuje dobranoc"? Ty Starhu ty niedobry. No bo Ragusku Ty mój, on miał na myśli tylko wii u (zapewne). Przynajmniej ja tak to odebrałem czytając "Na E3 pokazali JEDNĄ z premierą za 9 miesięcy". Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Starh
Opublikowano 17 czerwca 20168 l oni sie obsraja z z NX, WiiU doczekala sie super gierek ale ile z nich to wielkie projekty nazywane potocznie aaa, z trzy? Zelda, Bayonetta i Xeno - dwie z nich robili za nich inni devi, a zelde plodza cala generacje i nie wyrobili sie praktycznie - caly jeden duzy projekt na cala generacje cala reszta gierek na wiiu od niny to produkcje praktycznie budzetowe, grywalne, z swietnymi ocenami, ale dalej budzetowe, do tego wychodzace w kilka w rok, a procz tego posucha, pustynia, sahara, otchlan zaraz wychodzi ich nowa konsola - na dzien dobry znowu z niedoborem mocy wiec sytuacja z multiplatformami to bedzie bis z wiiu i znowu zostana z swoimi gierkami - czyli znowu potworka z wiiu z jednym duzym projektem na cala generacje i moze jakims dealem z innym devem na exa lub w poczatkowej fazie na multiplatforme jaki to przynioslo sukces na wiiu kazdy widzi, a za chwile szykuje sie powtorka z rozrywki czyli kolejna konsola ktora kupia tylko praktycznie fanboje
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Insomniac/Sony's Spider-Man series will be the only console Spider-Man series going forward. They want to find excellent teams and then dedicate the IPs to them so they can focus on quality. That's not to say Spider-Man can't be in a cross-over game, but you won't see something like Activision console Spider-Man games coming out alongside these. He's also clear that Marvel will only work with developers who they think will make excellent, top tier titles instead of just "good" games. So far their two publicly announced partners are Insomniac and Telltale. He speaks very fondly of the LEGO games, but IIRC that's run out of the mobile licensing division. Pierwsze za(pipi)iste info, Sony ma kolejnego mocarnego exa, Insomniac dostarczy dobry produkt, do tego dodajmy popularność pajęczaka [ szczegolnie w stanach ] i Sony tylko powiekszy swoja przewage nad reszta. Po drugie, widac ze chca chyba zrobic growe uniwersum, cos na ksztalt filmowego, to by był dopiero sztos. W jakiegos konkretnego Punishera albo Daredevila bym zagrał
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Z tym Nintendo jak z grami na PC. Coś nie nazywa się Uncharted, FIFA, Battlefield czy Killzone to nie istnieje w świadomości jednoplatformowca i może tych gierek być nawet 100, dla niego i tak nie ma żadnej. Proste: jakieś pedalstwa dla dzieci i gejów się nie liczą. A nawet jak Zelda jakaś wychodzi i coś w głowie świta, to "ehhh taki zawód, tak bardzo chciałem, ale ehh nie kupuję jednak"