Opublikowano 18 czerwca 20168 l wszystkie te tytuły czekają aż zostaną wyjęte z szuflady po paru latach tak jak Until Dawn i Last Guardian, potem podczas E3 2019 znowu będę czytał o masakracji Sony bo pokazali grę zapowiedzianą 5 lat temu grę Kojimy to spokojnie już można też dopisać do listy.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l a FF VII i Shenmue III wyszło? bo chyba mi umknęło. A ktos cos o nich tu pisal ze ci umknelo? Powiedz lepiej gdzie jest Phantom Dust, Crackdown 3 czy Fable Legends
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Moze lepiej ze ich nie ma, by sie musieli wstydzic jak za recore i piratow.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Przecież już wspominałem że Crackdown 3 i jego status premiery to porażka. Tym się różnię do klapów którzy podniecają się jakimś tytułem w który zagrają za dwa lata przy dobrych wiatrach.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Sony wygrywa kolejną konferencję, MS wygrywa kolejny rok grami, które wychodzą. Co kto woli.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Tym się różnię do klapów Jedyne czym sie roznisz od klapow to tym, ze jestes dostepny na platformie Windows 10 Sony wygrywa kolejną konferencję, MS wygrywa kolejny rok grami, które wychodzą. Co kto woli. Sony juz wypuscilo 4 exy, wyjda jeszcze 2 lub 3 - MS wypuscilo 1, MIAZDZACE ZWYCIESTWO!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDD btw. czym w zeszlym roku MS wygral rok?
Opublikowano 18 czerwca 20168 l btw. czym w zeszlym roku MS wygral rok? grami. Z resztą jak co roku. Ogólnie to XONE ma wyżej oceniane exy.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l dobra, dobra pożartowaliśmy przez tyle stron o tych konsolkach także kupujecie gtx 1070 czy gtx 1080? Edytowane 18 czerwca 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Spoko, Sony wygrywa dwa kolejne lata BB, w jednym grą a w innym DLC Zaraz się okaże, że w sumie to grami Sony wygrało też 2013 i 2014 Edytowane 18 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Spoko, Sony wygrywa dwa kolejne lata BB, w jednym grą a w innym DLC Edytowane 18 czerwca 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 18 czerwca 20168 l xD exy na 7 o których nikt nie będzie pamiętać za 10 lat Masz rację. KZ, Knack, Order, Driveclub, until dawn. O nich już nikt nie pamięta, a co dopiero za 10 lat. xD Edytowane 18 czerwca 20168 l przez suteq
Opublikowano 18 czerwca 20168 l grami. Z resztą jak co roku. Ogólnie to XONE ma wyżej oceniane exy. Widze ze od tego ruchania Spencera macie juz haluny xD Jedyny rok ktory MS wygral grami wg mnie to byl 2014. A co do ocen exow, jest ich mniej i sa to glownie sprawdzone marki, wiec nic dziwnego ze ogolem jest lepiej, szkoda tylko ze to same 7 i 8, Sony co rusz inwestuje w nowe IP, niektore wypalą, a niektore nie, zdarza sie. Z reszta z kim ja dyskutuje, Spencer dopiero co ich wyruchal na scenie windowsem, a oni dalej bronia tej firmy do upadlego, jakis syndrom sztokholmski
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Wiem ze QB to nie ex, ale nie mialem co wkleic z tych sztosow ktore wyszly na xbone w tym roku
Opublikowano 18 czerwca 20168 l gry ekskluzywne powyżej oceny 86% XONE: Titanfall, Horizon 2, Forza Motorsport 6, Rise of The Tomb Raider PS4: Bloodborne, Uncharted 4 tej siły nie zatrzymacie, jest do dwóch Edytowane 18 czerwca 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 18 czerwca 20168 l gry ekskluzywne powyżej oceny 86% Rise of The Tomb Raider Juz wkrotce
Opublikowano 18 czerwca 20168 l gry ekskluzywne powyżej oceny 86% Rise of The Tomb Raider Juz wkrotce no wtedy stan się wyrówna, to prawda
Opublikowano 18 czerwca 20168 l grami. Z resztą jak co roku. Ogólnie to XONE ma wyżej oceniane exy. Widze ze od tego ruchania Spencera macie juz haluny xD Jedyny rok ktory MS wygral grami wg mnie to byl 2014. A co do ocen exow, jest ich mniej i sa to glownie sprawdzone marki, wiec nic dziwnego ze ogolem jest lepiej, szkoda tylko ze to same 7 i 8, Sony co rusz inwestuje w nowe IP, niektore wypalą, a niektore nie, zdarza sie. Z reszta z kim ja dyskutuje, Spencer dopiero co ich wyruchal na scenie windowsem, a oni dalej bronia tej firmy do upadlego, jakis syndrom sztokholmski A według mnie MS wygrywa grami od 2013 i to klapy maja haluny bo jaracie sie grami których nie ma xD no ale tak Sony pobudza wyobraźnie, a z EA beka bo mówią o grach na 2018 rok xD
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Wpadłem na chwilę. Pozdrawiam z Auschwitz i przypominam. 24 premierę ma ex na wii u który zniszczy wasze exy jakością
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Dwie forzy i dwa nie exy xddddd Nie no ja naprawdę bym chciał kochać xboxa ale nikt mi nie płaci za kochanie patologicznego dziecka.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l no wtedy stan się wyrówna, to prawda Teraz jeszcze podaj 2 gry ekskluzywne na Xboxa ze srednia powyzej 90 Wpadłem na chwilę. Pozdrawiam z Auschwitz i przypominam. 24 premierę ma ex na wii u który zniszczy wasze exy jakością Wracaj lepiej do sprzatania zanim SS Waifu sie kapnie co robisz
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Bansai wiem że zazdrościsz mi tokyo mirage session. Możesz okłamywac sam siebie ale mnie nie okłamiesz. Btw. Ogrywasz teraz rogue galaxy? Dobra gierka bo myślę czy nie kupić na ps4. Znaczy jak fabuła?
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Uncharted 4 Street Fighter V Ratchet Clank Witness Alienation Firewatch w drugiej połowie roku No Mans Sky Gravit Rush 2 NiOh GT S TLG Hellblade (tu nie jestem na 100% pewien, ale oficjalna strona podaje 2016). VS QB 720p 77% Girsy 3 HD Horizon 3 DR4 Recore i niech jakiś bot uzupełni listę jeżeli o czym zapomniałem. Żadna z tych gier pewnie nie przekroczy 90%, przez pierwsze pół roku dostali jednego crapa na 7, a kolejna dawka przeciętności już niebawem. Z WINDOWS 10 JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK DOBRZE, KOLEJNY ROK DLA XBOXA, SPENCER NIESAMOWITY FACET
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Jedynie w czym ps4 ma przewagę nad xboxem imo to indyki jestem ciekaw co wyjdzie z Horizon oraz Spidermana reszta meh