Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 81,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Z pamięci leciałem i nie wszystkich wymieniłem, to fakt. No to jeszcze ra(pipi), ogqozo, chmurqab, funditto, ireniq, XM., Bansai, Oldboy, Dahaka, Dobos. Mam nadzieję że wszyscy? :)

bluber i raven_raven chyba też się jarają

Tak Aux, czekam na tę Zeldunie lecz jeszcze nie wiem na co. Jeśli NX będzie miał wsteczną to biorę jak nie to chyba kupie WiiU

Maciomaniak xD przecież jak on zobaczy tę grafike to się zrzyga i więcej zeldy nie włączy, wróci do Wiedzmina 3 i GTA V

Opublikowano

i Watch Dogs.

Opublikowano

Ja już otoczaka na Zeldę mam przygotowanego. Jakby co pierwszy rzucam.

Opublikowano

... a nie zamierzam kupować ani Ski ani Scorpio, ani Neo. zostanę przy grubasku i kupię w tym roku zwykłą czwórkę i będe kontent, pluję na te półśrodki ;)

Później piszesz że jednak kupisz neo i będziesz się śmiać z ps4.

Jaka jest jest prawda Rayos?

Opublikowano

a czy juz wiadomo czym te PS4 neo ma byc - czy multiplatformy dostana w koncu wsparcie 60 klatek, czy wzorem MS ida w nikomu niepotrzebne skalowanie do 4k ?

Opublikowano

... a nie zamierzam kupować ani Ski ani Scorpio, ani Neo. zostanę przy grubasku i kupię w tym roku zwykłą czwórkę i będe kontent, pluję na te półśrodki ;)

Później piszesz że jednak kupisz neo i będziesz się śmiać z ps4.

Jaka jest jest prawda Rayos?

Prawda jest taka, że kupię to co będzie korzystniejsze dla mojego portfela i instynktu samozachowawczego 

Opublikowano

prawdopodobnie jestem jedynym z was, wy marne zenujace namiastki fanow nintendo, ktory ogrywal OOT na premiere, w czasach kultowego N64, gdy zdecydowana wiekszosc graczy, a nie tylko garstka niepewnych swojej seksualnosci lamerow z internetu, szanowala te firme, i jest to jedna z moich ulubionych gier. Mimo to potrafie przyznac, ze nowa zelda to duze rozczarowanie.

To by bylo dobre 7-8 lat temu.

I jeszcze stawiaja MACIOMANIAKA za wyznacznik dobrego smaku.

No ja pyerdole.

Jest tak jak piszesz.

Jako fan Zeldy muszę przyznać że nowa część to wielkie rozczarowanie, jak to wyglądało rok temu a jak dziś xD. To miała być karta przetargowa dla mnie do kupna wiiu na premierę Zeldy.

Rozumiem że nintendozboki mają mokro bo ostatnia gra na tabletopada i dopiero 2-3(?) gra AAA w którą zainwestowało Nintendo przez cztery lata życia konsoli ale nie oszukujmy się że jakby dać innego bohatera, nazwę i wypuścić to na xo/ps4 to nikt by się tym nie zainteresował. 

Opublikowano

Nintendrogo w czasie kiedy wychodził nasz Wiesław siedziało pod kamieniem. Oni żyją we własnym świecie...

Opublikowano

Ostatnie plotki z twiterra o PS4 NEO mówią:

- 399$, 399 euro

- 1080p/60FPS

- 4K upscale w niektórych grach

- 4K bluray

- łatwe scalowanie gier dla dev pomiędzy PS4 i NEO

- wszystkie gry ze standardowego PS4 beda działały na NEO

- starsze gry po patchu jeśli dev wypuści beda działały lepiej na NEO (60fps pewnie o to chodzi)

ale sama cena nie wydaje mi sie realna, wiec z przymrużeniem oka te całe info.

Source: gość który dawniej podawał sprawdzone info na temat PS4

Generalnie gdyby komuś sie chciało przydałbym sie temat o PS4 NEO w odpowiednim dziale

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

tylko czym oni ludzi przekonaja? Tym, ze BF na starej konsoli bedzie chodzil w 900p, a na nowej w 1080?

Opublikowano

tylko czym oni ludzi przekonaja? Tym, ze BF na starej konsoli bedzie chodzil w 900p, a na nowej w 1080?

Imo 30fps vs 60fps wystarczy aby wielu dopłaciło do Neo lub się nią przerzuciło 

Opublikowano

Juz widze jak gry maja 60fps na Neo :pawel:

Opublikowano

Juz widze jak gry maja 60fps na Neo :pawel:

No jak nie będzie 60 klatek, to jaki jest sens wydawać to neo? Na (pipi) ono komu?

Opublikowano

Zeskipuje raczej NEO i poczekam na nową generacje.

Ta generacja to jest dramat  :newell: 

Opublikowano

a czy juz wiadomo czym te PS4 neo ma byc - czy multiplatformy dostana w koncu wsparcie 60 klatek, czy wzorem MS ida w nikomu niepotrzebne skalowanie do 4k ?

rozdzielczosc przestala miec znaczenie jak sie zorientowales, ze nie stac cie na TV 4k?

Opublikowano

mi wystarczy ze neo nie bedzie napierdalac jak odrzutowiec.
Opublikowano

rozdzielczosc przestala miec znaczenie jak sie zorientowales, ze nie stac cie na TV 4k?

Ocho, jaką uszczypliwosc xD przez 3 lata chlop przeciwników z drzewami mylil na rozmazanym gownie to nie dziwię się ze na 4k czeka jak na zbawienie.

Pewnie Cię to zaskoczy, ale nie wszyscy muszą emigrować z kraju, by ich stać bylo na nowy telewizor. :teehee: 

Starh-sam jestem ciekaw, np. taki BF1, na PS4 pewnie będzie w 900p i 60 fpsach, Neo - 1080?.

Jeszcze jakby stare gierki wszystkie z automatu miały lepszy framerate i rozdzielczosc.

Jak dla mnie Sony musi czyms bardziej zaskoczyc.

Edytowane przez easye

Opublikowano

to akurat zabawne, że różnica miedzy 720p a 1080p to "różnica generacji" i "nie da się już grać w HD", ale jak już mowa o 4K to "niepotrzebne", "po co to komu" :dynia:

znowu klaperska obłuda w pełnej mocy, pewno taki yeti już płacze że na swoim turbotelewizorze 4k zobaczy jak świnia niebo.

Opublikowano

Scorpio ma nie mieć skalowania tylko natywne 4K, 60 fps pewnie przy niektórych grach, ale przy 6tflp nie przy wszystkich, czyli pewnie jak obecnie

Opublikowano

Klapy nie mogą już teraz znieść sytuacji, która będzie ich chlebem powszednim w rywalizacji Scorpio vs Neo. Po prostu Neo to będzie guvno rozmazane z 68% mniej pikseli :kaz:

Opublikowano

czezare ty przypadkiem 3 strony temu nie mowiles jak cie zawiodł ms po calosci i jak czekasz na exy sony na xbona?

szybka regeneracja dupy, jestes prawie jak xmen

Opublikowano

powodzenia w graniu w 4K przy takiej mocy jaką ma mieć neo.

Ja pisałem 2 posty wyżej o Scorpio.

Najnowszy plotki mówią, że NEO może mieć 5.5tflopa jak Radeony RX 480 po 199$  (najprawdopodobniej to zostanie użyte), Sony raczej nie pozwoli sobie na taką przepaść jak na początku 4.2

House w niedawnym wywiadzie podkreślił też, że gry na NEO beda wygladały lepiej (chodziło mu o grafike), jak gry na E3 były ze zwykłego PS4 to co będzie sie na ponad 2-3 razy mocniejszym NEO działo :obama:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Pamietam jak kiedys bylo pieprzenie o bitach.

16 bitow!!! 32 bity!!!!!!!! 128 bitow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz ten fanek lyka jalowe pyerdolenie o teraflopach jak niemka sperme.

W koncu przygode z grami zaczal 2 lata temu na tym forum, kiedy to z rozbrajajaca szczeroscia przyznal: "w ogole sie na tym nie znam"... 

I jeszcze to porownywanie do kart graficznych na PC :pawel: