Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 81,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

To EA, już to ostatnio przerabiali z Battlefrontem ile tam było map 2,4?

Opublikowano

4 mapy? xD.

Az sie wierzyć nie chce, zwłaszcza po klapie ze Star Warsami.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bedzie beta to sam sprawdze, ciezko sie patrzylo na te paraolimpiade. Z tymi 4 mapami mam nadzieje ze to tylko zart, maja okazje pobic wreszcie CoDa, nie wierze ze tak to s(pipi)a xD

Opublikowano

hehe, oczywiście trailer fajniutko zmontowany, a sama gra na czystym gameplayu wygląda jak kolejny szarobury balas xD

a ta czcionka pasuje tam jak pięść do nosa

ty ale jak ma wyglądać gra multiplayer osadzona w czasach I WŚ?

Ty, o tak

http://youtu.be/c7nRTF2SowQ

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To potwierdzone, że slimka Xbona będzie sprzedawana w cenie GTXa1070? ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

no i shocker, BF1 first on X1. ta konfa EA była przygnębiająca a celebrity deathmatch dopełnił dzieła.

Opublikowano

Jak nagle? Jaranko od zapowiedzi.

Dobrze zrobilem ze olalem konferencje i poszedlem spac, bieda straszna. Ide dalej kimac.

Opublikowano

starczy na dziś. bethesde jutro obejrzę bo nocki dla nich nie będę zarywał mimo że gry interesują. temat targów otworzę do newsów itd ale śmietnik, heheszki i cały targowy spam proszę tutaj trzymać ok?

do jutra towarzysze.

Opublikowano

Jak nagle? Jaranko od zapowiedzi.

Dobrze zrobilem ze olalem konferencje i poszedlem spac, bieda straszna. Ide dalej kimac.

mi na wykresie wyszło:

- po pokazie traillera: fajny bo dobry a ten coda zły

- w czasie konfy EA: kiepski bo szarobury pifpaf, biodegradalne samoloty i nacpane murzyny

- po potwierdzeniu pierwszeństwa na x1: ???

Opublikowano

Konfa bethesdy zła nie była. Osobiście cieszę się z remastera Skyrim bo zagram sobie znowu 200h na nowo :) Poza tym Dishonored 2 mega... ta gra ma mega potencjał, tylko żeby nie przekombinowali z poziomem trudności jak w DLC do jedynki. A prey mi się skojarzył z Half Life. Dodatki do Fallout 4 nikogo, tak samo jak karcianka... jakby Bethsesda z Blizzardem chciała rywalizować. Quake nikogo

Opublikowano

Fajna konfa koorwo fallout na komorki, karcianki, Skyrim gierka typu przynies podaj pozamiataj, zgubilem kota. Nie pokazali Evil Within 2... W sumie to szanuje ich za to bo Square by na pewno pokazal nawet jakby sie za gre nawet nie chwycili. I z lepszych wiadomosci to Quake i Dishonored 2. Na koniec meltdown w postaci wywiadu z Blink one 82 z autyzmem ponad 9 g.

Opublikowano

Konfa bethesdy zła nie była. Osobiście cieszę się z remastera Skyrim bo zagram sobie znowu 200h na nowo :) Poza tym Dishonored 2 mega... ta gra ma mega potencjał, tylko żeby nie przekombinowali z poziomem trudności jak w DLC do jedynki. A prey mi się skojarzył z Half Life. Dodatki do Fallout 4 nikogo, tak samo jak karcianka... jakby Bethsesda z Blizzardem chciała rywalizować. Quake nikogo

co było nie tak z poziomem trudnosci w dlc? W te dodatki ogolnie grało mi sie duzo lepiej niz w podstawke, ciekawsza fabuła i lokacje.
Opublikowano

bethesda jak zwykle dla mnie nic ciekawego nie pokazala. Wszystko co wynioslem z konfy :

tumblr_o8oyrhMx9X1vrcbv0o1_1280.jpg

Opublikowano

nowy quake :3 jestem ciekaw co z tego będzie, o ile o "szczelanie" jestem spokojny, tak te umiejki mnie odrzucają. Powrót do łask arena szuterków i zalew karcianek XD 

odcinanie kuponów ze skyrima :lapka: reszta narazie bez zgrzewy

Opublikowano

- po potwierdzeniu pierwszeństwa na x1: ???

Przeciez im chodzi o ten trial w ea i origin access. Ah te boty :dynia:

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Jutro konfa Sony i Microsoftu.

Znajac Sony to takie bomby pocisnie ze mozna bedzie sie oblizac ze zdumienia, szkoda tylko ze jak zwykle daty wydan beda grubo oklamane.

Opublikowano

Powrot agenta :banderas: