Opublikowano 20 czerwca 20168 l 4K będzie miało sens gdy stosunek "kosztu" do dostępnej mocy obliczeniowej będzie taki jak obecnie przy PS4/Xone. Gdy 70-80% terafanków idzie w samą rozdzielczość, to jest to tylko pijarowe pitu pitu.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l no ale jak rozciągać, to te gierki nie mają być wyświetlane natywnie w 4k? przecież rozciągać to można nawet dzisiaj, podłączając xboxa one do tv 4k. Wszystkie telewizory same z siebie skaluja obraz do wyzszej rozdzielczosci ?
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Odpal sobie Super Mario Galaxy na telewizorze 1080p. Obraz będzie upscale'owany do 1080p, ale wewnętrzna rozdzielczość SMG to nadal będzie 480p, więc będzie to wyglądało jak gów,no rozmazane.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Jakie wyparcie z tym 4K i gadki, że to nie ma sensu. Tak samo mówiliście pewnie kiedyś o 1080p PS. 1080p na TV 4K prezentuje się bardzo dobrze, nie widzę by coś było rozmazane w porównaniu do moich poprzednich odbiorników fulhade.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Easye ale chyba nie o takie skalowanie Ci chodzi, ragus ma na myśli, że obraz z Xbox One podawany czy to w 720p czy w 1080p zostanie wyświetlony na ekranie 4K (na całym ekranie bez żadnych pasów, pomimo że ilość pixeli nie będzie sie zgadzać), po prostu obraz zostanie rozciagnięty. Tak działa DHCP, poprawcie jeśli sie myle
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Ins dobrze mówi 1080 p na tv 4k nie wygląda inaczej niz na tv full hd Więc nie wiem o jakim rozciągnięciu mówicie.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l 720p w 2005 roku tez nie bylo standardem ale na pc był a teraz 4k nawet na pc to jest marzeniem pascala
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Ja tylko czekam na info o cenie skorpio, bo czuje ze bedzie niezla beka. Mysle ze nawet ten klasyk: Zostanie spokojnie pobity.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l ms teraz robi w chuy drogie sprzety, wystarczy popatrzec na pad elite, na tego ich laptopa nowego czy surface - cena moze byc luzem z 700-800$
Opublikowano 20 czerwca 20168 l najlepsze jak sie okaze ze to wsparcie oculusa przez scorpio bedzie sie opieralo na tym smiesznym ogladaniem gry w teatrze ale z pominieciem mocnego pc
Opublikowano 20 czerwca 20168 l najlepsze jak sie okaze ze to wsparcie oculusa przez scorpio bedzie sie opieralo na tym smiesznym ogladaniem gry w teatrze ale z pominieciem mocnego pc Chciałem żeby gracze poczuli się jak bogacze, dlatego VR na skorpio tylko w trybie teatr w pięknym pokoju - Phil Spencer
Opublikowano 20 czerwca 20168 l stages based on the famous anciet japan battles giant enemy crab appears nigdy nie przestanie mnie to bawić
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Gdyby rozdzielczość nie miala znaczena to byśmy siedzieli w 480p O (pipi)ełe, po latach upierania się że 720p na Xboxie One to to samo co 1080p na PS4 nagle rozdzielczość znów ma znaczenie Chorągiewka się obraca tak jak spencer ją dmuchnie.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Tylko 4 użytkowników forum psxe, którzy kupią ten złom bez exow? Że bez exów to chuy. Najważniejsze,że nowa generacja konsol będzie wówczas tylko i wyłącznie po stronie Microsoftu, no bo przecież guwno rozmazane Neo 1080p to będzie pastgen pełną gębą
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Naczelne boty takie złe słowa i brzydkie słowa w stronę Ms, a jeszcze przed e3 życie oddawali za bateryjki do pada. Co się porobiło.. Naczelny z Białegostoku już przesiada się na pc. Jeszzce została banada trzech wyjadaczy zielonego społeczeństwa : Dadi, Don Spencer oraz Mazeło. Co ta konfa z ludzi zrobiła, marka sony rośnie na forumku.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Tylko 4 użytkowników forum psxe, którzy kupią ten złom bez exow?Że bez exów to chuy. Najważniejsze,że nowa generacja konsol będzie wówczas tylko i wyłącznie po stronie Microsoftu, no bo przecież guwno rozmazane Neo 1080p to będzie pastgen pełną gębą U ms tez bedzie 1080p60fps i 4k w indykach i remasterach 2.0. Ja rozumiem bycie botem ale serio tak ciezko zrozumiec,ze pc dopiero wchodzi w 4k a wy myslicie,ze xbone na mobilnym gpu bedzie mialo 4k
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Jak nadchodziła obecna generacja też mówiono że fullhd będzie standardem jak wyszło wszyscy wiemy.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Gdyby rozdzielczość nie miala znaczena to byśmy siedzieli w 480p O (pipi)ełe, po latach upierania się że 720p na Xboxie One to to samo co 1080p na PS4 nagle rozdzielczość znów ma znaczenie Chorągiewka się obraca tak jak spencer ją dmuchnie. wskaż mi gdziekolwiek gdzie tak napisałem albo wracaj do swojej niebieskiej nory