Opublikowano 20 czerwca 20168 l Gry na Xboxa wygladaja chuyowo, sa robione w wiekszosci na UE4 i caly czas wygaldaja chuyowo albo sa kasowane, No i kolejne farmazony - jak do tej pory jedyny ex zrobiony na UE4 to chyba remaster Girsa. Weź odetchnij trochę świeżym powietrzem.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l No pisałeś, że są robione i wyglądają słabo to myślałem, że masz na myśli gry które są na rynku a nie projekty które dopiero wyjdą i to za rok XD Trudno oceniać grafikę w grach których nie ma. I to jeszcze 3 z tych 4 gier mają taki styl graficzny, że wyglądają jak wyglądają. Edytowane 20 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 20 czerwca 20168 l odpaliłem dziś multi Uncharted 4 i (pipi)e 4k, wystarczy mi 1080p ale zeby bylo 60fps
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Są pokazy no ale trudno oceniać grafikę. Najładniej wygląda Gears of War 4, ale do Days Gone im daleko, nie mówić o Horizon czy God of War.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Ja nie rozumiem w czym rzecz hav7n. Kup sobie PS4 i ograj te graficzne benchmarki jak Killzone, Infamous czy The Order. Tylko wróć i opisz wrażenia. Podejrzewam że zachwycony nie będziesz. Jeden Uncharted wiosny nie czyni.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l I to jeszcze 3 z tych 4 gier mają taki styl graficzny, że wyglądają jak wyglądają. az zacytuje klasyka " - Jamnik, co tak slabo? - A nie wiem. "
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Są pokazy no ale trudno oceniać grafikę. Najładniej wygląda Gears of War 4, ale do Days Gone im daleko, nie mówić o Horizon czy God of War. No ale mówimy chyba o grach na UE4 co nie? A z tych tylko Days Gone, które po 3.5 roku produkcji (sam dev mówił) na chwilę obecną dropi i nie ma żadnego AA - faktycznie, killer Gears of War 4 wygląda bardzo dobrze. Kolejna gra co ma szansę szybciej wyjść na UE4 to Scalebound, które też dobrze wygląda (nie odbiega od innych produkcji PG pod tym względem) i na tym materiale z E3 w przeciwieństwie do pierwszego pokaz uporali się już chociażby z frameratem. Edytowane 20 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 20 czerwca 20168 l odpaliłem dziś multi Uncharted 4 i (pipi)e 4k, wystarczy mi 1080p ale zeby bylo 60fps A to multi nie jest w 900p? Iksde?
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Są pokazy no ale trudno oceniać grafikę. Najładniej wygląda Gears of War 4, ale do Days Gone im daleko, nie mówić o Horizon czy God of War. No ale mówimy chyba o grach na UE4 co nie? A z tych tylko Days Gone, które po 3.5 roku produkcji (sam dev mówił) na chwilę obecną dropi i nie ma żadnego AA - faktycznie, killer No a dalej wygląda lepiej od Gearsów 4. xd
Opublikowano 20 czerwca 20168 l odpaliłem dziś multi Uncharted 4 i (pipi)e 4k, wystarczy mi 1080p ale zeby bylo 60fps A to multi nie jest w 900p? Iksde? jest a co?
Opublikowano 20 czerwca 20168 l odpaliłem dziś multi Uncharted 4 i (pipi)e 4k, wystarczy mi 1080p ale zeby bylo 60fps multi jest akurat w 900p
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Są pokazy no ale trudno oceniać grafikę. Najładniej wygląda Gears of War 4, ale do Days Gone im daleko, nie mówić o Horizon czy God of War. No ale mówimy chyba o grach na UE4 co nie? A z tych tylko Days Gone, które po 3.5 roku produkcji (sam dev mówił) na chwilę obecną dropi i nie ma żadnego AA - faktycznie, killer No a dalej wygląda lepiej od Gearsów 4. xd No szczególnie z tymi schodami na wszystkich krawędziach
Opublikowano 20 czerwca 20168 l no wiem (pipi)a ze 900, pisze odnosnie tego (pipi)enia jak ta rozdzialka 4k jest potrzebna, lepiej zeby dali te 60 klatek, a potem zajmowali sie ledwo widoczna roznica w rozdzialce.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l no wiem (pipi) ze 900, pisze odnosnie tego (pipi)enia jak ta rozdzialka 4k jest potrzebna, lepiej zeby dali te 60 klatek, a potem zajmowali sie ledwo widoczna roznica w rozdzialce. a to przepraszam
Opublikowano 20 czerwca 20168 l no wiem (pipi) ze 900, pisze odnosnie tego (pipi)enia jak ta rozdzialka 4k jest potrzebna, lepiej zeby dali te 60 klatek, a potem zajmowali sie ledwo widoczna roznica w rozdzialce. A tak z ciekawości Shen, grałeś w jakieś gry 4K na dużym TV? Ja nie grałem więc nie wiem czy te różnice są bardzo widoczne.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Grałem na monitorze 4k, moze jestem slepy, ale bardziej dla mnie jest odczuwalna roznica pomiedzy 30 a 60fps, niz 1080p a 4k.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l I sony z PS 4,5 znowu wygra i jeszcze bardziej zwiększy przewagę. Ta zapowiedź na Gamescomie i owacje jak ogłaszają, że wymuszają na devach 1080@60 w każdej grze.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Myślę że taki 40" TV jednak dużo więcej zyskuje na obrazie w 4K względem 1080p niż na 2X" monitorze.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l no xboty to już nie mają czego szukać w światku konsolowymjeśli konfa MS na E3 i wypowiedzi spencera miałyby muzyczny motyw przewodni, to brzmiałby on mniej więcej tak żadne rewelacje o 4k nikomu oczu nie zmydlą
Opublikowano 20 czerwca 20168 l chcialem po e3 kupic xone ale po takiej konfie jednak sie rozmyslilem i chyba wole kupic druga sztuke uncharted4 tym razem od masorza xDDD