Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Gry na Xboxa wygladaja chuyowo, sa robione w wiekszosci na UE4 i caly czas wygaldaja chuyowo albo sa kasowane,

No i kolejne farmazony - jak do tej pory jedyny ex zrobiony na UE4 to chyba remaster Girsa. 

Weź odetchnij trochę świeżym powietrzem.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 81,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Fable Legends, Sea of Thieves, Scalebound, Crackdown?

Opublikowano

No pisałeś, że są robione i wyglądają słabo to myślałem, że masz na myśli gry które są na rynku a nie projekty które dopiero wyjdą i to za rok XD Trudno oceniać grafikę w grach których nie ma. I to jeszcze 3 z tych 4 gier mają taki styl graficzny, że wyglądają jak wyglądają.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

odpaliłem dziś multi Uncharted 4 i (pipi)e 4k, wystarczy mi 1080p ale zeby bylo 60fps

Opublikowano

Są pokazy no ale trudno oceniać grafikę.  :teehee:

Najładniej wygląda Gears of War 4, ale do Days Gone im daleko, nie mówić o Horizon czy God of War. 

Opublikowano

Ja nie rozumiem w czym rzecz hav7n. Kup sobie PS4 i ograj te graficzne benchmarki jak Killzone, Infamous czy The Order. Tylko wróć i opisz wrażenia. Podejrzewam że zachwycony nie będziesz.

Jeden Uncharted wiosny nie czyni.

Opublikowano

że wyglądają jak wyglądają.

No chuyowo xD

Opublikowano

I to jeszcze 3 z tych 4 gier mają taki styl graficzny, że wyglądają jak wyglądają.

az zacytuje klasyka 

"

- Jamnik, co tak slabo?

- A nie wiem.

"

Opublikowano

Najładniej wygląda Gears of War 4, ale do Days Gone im daleko, nie mówić o Horizon czy God of War. 

No ale mówimy chyba o grach na UE4 co nie? A z tych tylko Days Gone, które po 3.5 roku produkcji (sam dev mówił) na chwilę obecną dropi i nie ma żadnego AA - faktycznie, killer ;)

Gears of War 4 wygląda bardzo dobrze. Kolejna gra co ma szansę szybciej wyjść na UE4 to Scalebound, które też dobrze wygląda (nie odbiega od innych produkcji PG pod tym względem) i na tym materiale z E3 w przeciwieństwie do pierwszego pokaz uporali się już chociażby z frameratem.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

odpaliłem dziś multi Uncharted 4 i (pipi)e 4k, wystarczy mi 1080p ale zeby bylo 60fps

A to multi nie jest w 900p?

Iksde?

Opublikowano

No ale mówimy chyba o grach na UE4 co nie? A z tych tylko Days Gone, które po 3.5 roku produkcji (sam dev mówił) na chwilę obecną dropi i nie ma żadnego AA - faktycznie, killer ;)

No a dalej wygląda lepiej od Gearsów 4. xd

Opublikowano

A to multi nie jest w 900p?

Iksde?

jest a co?

Opublikowano

multi jest akurat w 900p :P

Opublikowano

No a dalej wygląda lepiej od Gearsów 4. xd

No szczególnie z tymi schodami na wszystkich krawędziach :P

Opublikowano

no wiem (pipi)a ze 900, pisze odnosnie tego (pipi)enia jak ta rozdzialka 4k jest potrzebna, lepiej zeby dali te 60 klatek, a potem zajmowali sie ledwo widoczna roznica w rozdzialce.

Opublikowano

no wiem (pipi) ze 900, pisze odnosnie tego (pipi)enia jak ta rozdzialka 4k jest potrzebna, lepiej zeby dali te 60 klatek, a potem zajmowali sie ledwo widoczna roznica w rozdzialce.

a to przepraszam :lapka:

Opublikowano

no wiem (pipi) ze 900, pisze odnosnie tego (pipi)enia jak ta rozdzialka 4k jest potrzebna, lepiej zeby dali te 60 klatek, a potem zajmowali sie ledwo widoczna roznica w rozdzialce.

A tak z ciekawości Shen, grałeś w jakieś gry 4K na dużym TV? Ja nie grałem więc nie wiem czy te różnice są bardzo widoczne.

Opublikowano

Grałem na monitorze 4k, moze jestem slepy, ale bardziej dla mnie jest odczuwalna roznica pomiedzy 30 a 60fps, niz 1080p a 4k.

Opublikowano

I sony z PS 4,5 znowu wygra i jeszcze bardziej zwiększy przewagę. Ta zapowiedź na Gamescomie i owacje jak ogłaszają, że wymuszają na devach 1080@60 w każdej grze. :obama: 

Opublikowano

Myślę że taki 40" TV jednak dużo więcej zyskuje na obrazie w 4K względem 1080p niż na 2X" monitorze.

Opublikowano

no xboty to już nie mają czego szukać w światku konsolowym

jeśli konfa MS na E3 i wypowiedzi spencera miałyby muzyczny motyw przewodni, to brzmiałby on mniej więcej tak

żadne rewelacje o 4k nikomu oczu nie zmydlą
Opublikowano

A fajnie fajnie

Opublikowano

chcialem po e3 kupic xone ale po takiej konfie jednak sie rozmyslilem i chyba wole kupic druga sztuke uncharted4 tym razem od masorza xDDD