Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 81,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Konfa bethesdy zła nie była. Osobiście cieszę się z remastera Skyrim bo zagram sobie znowu 200h na nowo :) Poza tym Dishonored 2 mega... ta gra ma mega potencjał, tylko żeby nie przekombinowali z poziomem trudności jak w DLC do jedynki. A prey mi się skojarzył z Half Life. Dodatki do Fallout 4 nikogo, tak samo jak karcianka... jakby Bethsesda z Blizzardem chciała rywalizować. Quake nikogo

Bankowo pykniesz 200 godzin w Skyrima :D

Opublikowano

Ja tam się cieszę z remastera Skyrima i miły gest, że posiadacze legendary edition na PC dostaną ulepszoną wersję za free. Mam Skajrima na steamie od dawna i jakos nigdy nie moglem sie przekonac, żeby pograć dłużej niż 2-3h, ale czuję, że na konsoli będzie lepiej i w końcu zagram w tego legendarnego już RPGa. Chociaż czuję, że po W3 będe miał wysokie wymagania...

Smuci to co zrobili z Quakiem, skoro już elegancko odświeżyli Wolfa i Dooma, to czemu zamiast zrobić nowego porządnego Quake, robią kolejnego online shootera? :( 

Opublikowano

Ten Skyrim wygląda bardzo słabo. Grafika i tak słabsza niz w W3 na PC a poziom questów to już w ogóle piąta liga więc troche przypał jak to bedzie kosztować pełną cenę.

Opublikowano

w swoim czasie sam spedzilem milion godzin w Skyrimie calakujac wszytko z dodatkami, ale jarac sie remasterem tej gry - w ogole...

Opublikowano

ja sie nie dziwie, fallout 4 to był reskinowany skyrim, więc czemu nie mieli by tego zrobic z orginalnym skyrimem, wpakować w pudełeczka i sprzedawać za 250zł?

Opublikowano

Jutro konfa Sony i Microsoftu.

Znajac Sony to takie bomby pocisnie ze mozna bedzie sie oblizac ze zdumienia, szkoda tylko ze jak zwykle daty wydan beda grubo oklamane.

Ale jakie bomby? Raczej bombki choinkowe, no chyba że Chińczyk Kodżima wyjdzie i powie,że pichci exa na konsolę Sory 5x większego, budżetowszego i bardziej skomplikowanego od MGS5. A tak pewnie skończy się na jakiś obiecanych grach z darów lub remaster/remake Crasha lub brand nju gra z nim w roli głównej. Cokolwiek by nie pokazali to i tak zbiorowa branzlerka klapów i w ich mniamaniu wygrane targi :cool:  :czesc:

A o datach wydania ich gier to już w ogóle nie ma co mówić... :rose:

Opublikowano

Obstawiam,ze albo pc gaming show albo u Sony

Opublikowano

Ciekawe jakie "bąby" spadną dzisiaj na konfie m$ i pc, Żeby to tylko nie wyglądało jak wczorajszy festiwal żenady od EA.

Opublikowano

Spokojnie, żenadę będziesz miał na konfie Ubisoftu :lapka: 

Opublikowano

No z yo yo kopyrtkami i press A to hack the world.

Opublikowano

Ubisoft przemilczę. Mnie to zastanawia, dlaczego Ci dziennikarze od gierek nigdy nie zadają niewygodnych pytań. Np spytać się takiego managera marki albo innego dyrektora czemu wciskają ludziom kit na e3, a potem produkt finalny w formie oprawy graficznie i gameplayu  to środkowy palec z obgryzionym paznokciem wobec klientów.

Opublikowano

Ciekawe czy MS ma w ogóle jakieś ukryte top secret IP, kibicuje im! :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ubisoft przemilczę. Mnie to zastanawia, dlaczego Ci dziennikarze od gierek nigdy nie zadają niewygodnych pytań. Np spytać się takiego managera marki albo innego dyrektora czemu wciskają ludziom kit na e3, a potem produkt finalny w formie oprawy graficznie i gameplayu  to środkowy palec z obgryzionym paznokciem wobec klientów.

no bo taki dziennikarz sie utrzymuje z gierek jakie produkuja, tak jak byś pracował w handlu i szarpał się z hurtownikiem. no nie opłaca się, dżentelmeńska umowa, ja ci kupie obiadek i alkohol w zamian za pozytywny opis gierki i tyle.

Opublikowano

oj wydaje mi sie,ze ciezko bedzie pobic ea. Ubi za sama Aisha Tyler dostaje 2pkt,wiec co by nie pokazali to 1pkt za gry dostana. Czyli 3/10 to minimum dla ubi.
Opublikowano

ms was zaora

Mam nadzieje bo sony przydalaby sie silna konkurencja na ktorej i tak konsumenci najbardziej skorzystaja.

A nie ze bez jakiejkolwiek konkurecji sony dostanie juz wogole jepanych rogow do dymania graczy.

Mam nadzieje ze rynek wyrowna ten caly scorpion.

Opublikowano

jak tylko Ubisoft pokaze w koncu jakies faktyczne info na temat Beyond Good & Evil 2 i pokaze nowego Raymana, to konfa 7/10

Opublikowano

oj wydaje mi sie,ze ciezko bedzie pobic ea. Ubi za sama Aisha Tyler dostaje 2pkt,wiec co by nie pokazali to 1pkt za gry dostana. Czyli 3/10 to minimum dla ubi.

EA nikt nie pobije bo nic nie pokazali. Nawet odwolanie konferencji lepiej by wypadlo.

Opublikowano

Bo to nie jest poważne dziennikarstwo, tylko symbiotyczna forma koegzystencji rynkowej, żadnej ze stron nie zależy na jakiejkolwiek formie konfliktu. Wynika to z historii tej branży, zależności pomiędzy obojgiem dzieci tej samej matki i właściwie zupełnym oderwaniem od podstaw innych form dziennikarstwa (również tych mocno rozrywkowych)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nowy Quake PC only więc może bez śmiesznych uproszczeń  :banderas:

Skok na kasę z tym Skyrimem który nadal wygląda gorzej niż zmodowana wersja którą odpalałem 2 lata temu na starym radeonie.

Opublikowano

Ten Skyrim to tak na poważnie? 0 nowego kontentu, tylko podbita rozdziałka?

Nowy kontent w modach xD jak sobie zrobicie