Opublikowano 26 czerwca 20168 l Steam jest mega przereklamowany. A te promocje to są dobre ale dla Amerykanów. Na allegro można taniej kupić. Jeszcze parę lat temu Steam nie miał praktycznie żadnej sensownej konkurencji jeśli chodzi o takie growe e-shopy. Teraz w dobie GoG,GMG,Funstock itd ich ceny wcale nie są często mega atrakcyjne bo wiele gierek taniej jest dostać w wymienionych miejscach. Co nie zmienia faktu,że i tak w ostateczności wszyscy lądują na Steamie bo gierkę trzeba tam aktywować. A skoro już ludki tam mają swoje gierki to może jakieś DLC albo inne bzdety wpadną przy okazji jak tam już siedzą więc zawsze jakąś kasę Gaben zgarnia. Zresztą nie ma co narzekać na ceny gier na piecu. Jest tyle e-sklepów,że zawsze się jakąś fajną okazję wyhaczy i nie jest się bez żadnej alternatywy wobec platformy grubasa. Ba,zdarza się nawet, że gierki pudełkowe taniej wychodzą od tych cyfrowych. Brat choćby miał pre-ordera na Dragon's Dogmę za niecałe 80zł z wysyłką.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Francuski portal przeprowadził wywiad z CEO Jim Ryan, zapytali go między innymi o Scorpio i NEO: In an interview with French gaming site JeuxVideo, when asked how Sony would handle a 2 TFLOP disadvantage in favour of Microsoft’s new machine, Sony Interactive Entertainment’s CEO Jim Ryan stated that those so-called facts were based on rumours that were fairly speculative in their nature and that people should talk once the final specs of the two consoles are actually announced. When confronted about the possibility that the 2TFLOP advantage might be true, Jim Ryan just laughed it off repeatedly, in a maniacal manner Tu całość http://www.gameondaily.com/playstation-neo-might-be-more-powerful-than-you-think/ Chcą IMO wypuścić mocniejszą wersje konsoli niż początkowo podawano w przeciekach ze specyfikacji? Co kombinuje Sony? lets the war begin
Opublikowano 26 czerwca 20168 l To juz komiczne jak pierwszemu januszowi na forum pali sie grunt pod stopami na mysl, ze Neo to moze nawet grafika nie byc.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Neo juz na tasmiach produkcyjnych szykowane na premiere w pazdzierniku, a ci dalej mysla ze beda krecic zegary XD
Opublikowano 26 czerwca 20168 l No Jim Ryan też sie śmieje Last, but not least, Ryan was asked about the rumored two teraFLOPS difference in computing power between PlayStation Neo and Microsoft’s Project Scorpio: he explained that talking in those terms is just repeating rumors and engaging in speculation, mentioning that when Sony will actually announce the specs for PlayStation Neo, then it’ll be possible to have a more detailed conversation on the topic. The interview ended with Ryan having a big laugh when asked if the rumors were true. It’ll certainly be interesting to see whether PlayStation Neo’s specs will match the rumors, or if we’re in for a surprise. http://www.dualshockers.com/2016/06/25/jim-ryan-talks-playstation-neo-vs-xbox-scorpio-power-difference-just-rumors-and-speculation/ Ładnie Sony podpuściło MS wczesnymi przeciekami, aby ci odkryli karty na E3 Edytowane 26 czerwca 20168 l przez Fanek
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Czyli Sony albo wszystko pięknie zaplanowało i podpuściło MS, albo czują, że są w najgłębszych czeluściach dvpy i pozostało im tylko maniakalnie się śmiać w strachu przed nadjeżdżającym zielonym walcem.Intryga niczym w grze o tron
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Jestem ciekawy jak Sony moze wpuscic w maliny MS jezeli chodzi o specyfikacje i moc nowej konsoli skoro tak czy siak musza ja wypluc rok wczesniej od konkurencji?
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Myślę, że nawet gdy neo bedzie o te 2terafanki słabsze od scorpio to i tak exy sony będę wyglądać porównywalnie albo i lepiej niż ex ms. Multiplatformy będą prezentować się podobnie jak teraz (tyle, że ze zmianą stron) z lekko mniejszą rozdziałką, mniejszym aa itp.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l No Jim Ryan też sie śmieje Last, but not least, Ryan was asked about the rumored two teraFLOPS difference in computing power between PlayStation Neo and Microsoft’s Project Scorpio: he explained that talking in those terms is just repeating rumors and engaging in speculation, mentioning that when Sony will actually announce the specs for PlayStation Neo, then it’ll be possible to have a more detailed conversation on the topic. The interview ended with Ryan having a big laugh when asked if the rumors were true. It’ll certainly be interesting to see whether PlayStation Neo’s specs will match the rumors, or if we’re in for a surprise. http://www.dualshockers.com/2016/06/25/jim-ryan-talks-playstation-neo-vs-xbox-scorpio-power-difference-just-rumors-and-speculation/ Ładnie Sony podpuściło MS wczesnymi przeciekami, aby ci odkryli karty na E3 Terafanek, czas spojrzeć prawdzie w oczy: Neonic zaorane i nic na to nie poradzisz. Możesz już tylko...
Opublikowano 26 czerwca 20168 l No fakt, podpuscili - wydadza Neo w tym roku, a MS bedzie mial caly rok na dopiecie nowej konsoli. Tacy z nich geniusze zla jak z Fanka gracz. Ta kryptoblachara jest juz meczaca. A nikt tam przypadkiem Fanek podczas tego wywiadu nie beknal? To tez mogloby miec drugie dno.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Co z tego, że Scorpion będzie mocniejszy jak M$ strzelił sobie samobója tym, że wydają exy na wszystko co ma Win10. Dlatego kartą przetargową dla graczy mogą być exy na PS4/Neo. Chyba, że M$ coś podpyerdoli jak Tomb Raidera czasowo. W tym wszystkim najlepsze jest to, że to i tak nowe wersje konsol a nie nowa generacja. A tutaj dyskusja jakby się next-geny szykowały. Edytowane 26 czerwca 20168 l przez Nemesis
Opublikowano 26 czerwca 20168 l no najlepiej niech wydzadzą potwora ktory będzie latał za +600$, jeszcze rok po zaklepaniu rynku przez konkurencję aż coś mi to przypomina... z tym że tam przez całą generację były exy
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Co z tego, że Scorpion będzie mocniejszy jak M$ strzelił sobie samobója tym, że wydają exy na wszystko co ma Win10. Dlatego kartą przetargową dla graczy mogą być exy na PS4/Neo. Chyba, że M$ coś podpyerdoli jak Tomb Raidera czasowo. W tym wszystkim najlepsze jest to, że to i tak nowe wersje konsol a nie nowa generacja. A tutaj dyskusja jakby się next-geny szykowały. No i co z tego, ze wychodza? W temacie TR plejstejszynowce do dzisiaj placza kiedy gra wyjdzie na PS4, przed E3 dramat o DR4, a przecietny posiadacz PS4 Wiedzmina zaczynal od 3 Nie wiem Nemesis w jakim Matriksie zyjesz, ale w realnym swiecie to nie ma nic do rzeczy.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Ja z drugiej strony nie wiem po co firmy już teraz rzucają się na 4k, gdzie na obecnych wersjach PS4 i X1 fullHD nie jest standardem dla devów. Do tego jeszcze bardzo duża ilość klienteli nie zainwestowała w TV4k, więc te nowe wersje stawiające bardziej na 4k (pewnie kosztem wydajności mimo obietnic) brzmią fajnie tylko na papierze. Jak zwykle odbije się to na wydajności w grach a bujdy o 60 fps/sek przy 4k w każdej grze to mogą sobie wsadzić w du.pe. No widzisz Don, jednak ma. Xbox One kupiłem dla exów i teraz zostałem ich pozbawiony. Jak mam nie czuć się jak frajer? M$ daje wybór odnośnie platformy. Ale tak naprawdę w którą zainwestować, skoro każda ma to samo? Pomijam na razie temat Scorpiona bo za mało o nim wiemy. Edytowane 26 czerwca 20168 l przez Nemesis
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Ja z drugiej strony nie wiem po co firmy już teraz rzucają się na 4k, gdzie na obecnych wersjach PS4 i X1 fullHD nie jest standardem dla devów. Do tego jeszcze bardzo duża ilość klienteli nie zainwestowała w TV4k, więc te nowe wersje stawiające bardziej na 4k (pewnie kosztem wydajności mimo obietnic) brzmią fajnie tylko na papierze. Jak zwykle odbije się to na wydajności w grach a bujdy o 60 fps/sek przy 4k w każdej grze to mogą sobie wsadzić w du.pe. żadna z firm nigdy nie potwierdziła nawet 4k przy grach z oprawą z wyższej półki w 30 fpsach, więc na razie jedynym źródlem tej bujdy jest twój post.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Szczerze Nemesis? Powinienes czuc sie jak frajer skoro myslisz takimi kategoriami. Chyba jedyna sensowna odpowiedz ktorej mozna Ci udzielic. Nie grasz na PC, multiplatformy kupujesz 2x drozej na PS4 wiec co Ci zostalo "odebrane"? Edytowane 26 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Szczerze Nemesis? Powinienes czuc sie jak frajer skoro myslisz takimi kategoriami. Chyba jedyna sensowna odpowiedz ktorej mozna Ci udzielic. No widzisz, tyle wystarczy. A co mam myśleć kategoriami "beyond generations"? Przecież tak naprawdę to powolny koniec marki Xbox jaką znaliśmy i szanowaliśmy do tej pory. Niestety, z całym szacunkiem dla Spencera ale dla mnie tak to teraz wygląda.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Obyś miał rację bo dopiero co nowy TV kupiłem. ale jak obyś miał rację, skoro sam to wymyśliłeś, albo powtórzyłeś jakąś plotkę z betoniarnii? wszystko co na razie wiemy to przecieki, a nawet z nich można dowiedzieć się źe 4k nie uda się uzyskać nawet w grach z oprawą z wyższej półki niezależnie od framerate, a tam gdzie 4k trafi 30 fps będzie maximum. http://www.eurogamer.pl/articles/2016-06-24-ps4-neo-premiera-specyfikacja-cena-i-wszystko-co-wiemy Edytowane 26 czerwca 20168 l przez nobody
Opublikowano 26 czerwca 20168 l No Twoje rozumowanie jest komiczne biorac pod uwage, ze na PC nie grasz
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Co z tego, że Scorpion będzie mocniejszy jak M$ strzelił sobie samobója tym, że wydają exy na wszystko co ma Win10. a ci znowu to samo xD NIKOGO NIE TO NIE INTERSUJE OPRÓCZ NIEDOMASTURBOWANYCH INTERNETOWYCH KRZYKACZY paniał? edit: swoją drogą zabawne jak fanki i inne umysły żyją nadzieją, że Neo które pewnie leży już na taśmach produkcyjnych w foxconnie mogłoby zmienić specyfikację, ale już Scorpio które wyjdzie za półtora roku już nie xD jak tylko Sony ulepszy Neo to Microsoft dokurwi 8TF i tak czy inaczej SCORPION WAS ZAYEBIE Edytowane 26 czerwca 20168 l przez MaZZeo