Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Kurde no mnie akurat ciągnie do gier Bethesdy, no nic nie poradze ¯\_(ツ)_/¯ W Rakouta 4 grałem jak poje.bany, w Skyrima swego czasu troche też więc pewnie nie wytrzymie i kupie. Zwłaszcza że swego czasu w 2011 Skyrim jednak zrywał buty przy pierwszym włączeniu (potem czar pryskał). No nie powiem, drygnął mi jak na tym trailerku puścili main title. 

Ale i tak ch.uj im w odbyt że nie zremasterują Morrowinda. 

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 81,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

dishonored2 na razie krol

Opublikowano

Kurde no mnie akurat ciągnie do gier Bethesdy, no nic nie poradze ¯\_(ツ)_/¯ W Rakouta 4 grałem jak poje.bany, w Skyrima swego czasu troche też więc pewnie nie wytrzymie i kupie. Zwłaszcza że swego czasu w 2011 Skyrim jednak zrywał buty przy pierwszym włączeniu (potem czar pryskał). No nie powiem, drygnął mi jak na tym trailerku puścili main title. 

Ale i tak ch.uj im w odbyt że nie zremasterują Morrowinda. 

proszę więc nie nazywaj się graczem

Opublikowano

Dla mnie kolejny rok w którym Bethesda dostarczyła konkretnie. Ludzie po świetnym Doomie liczyli na Quake no i dostali. Może tylko na PC i "tylko" arena multi ale jakby był blacharzem to już by mi ciekło po nogach że obok UT robi się kolejny arenowy shooter :banderas: Na konsole pewnie nie puszcza jak celują w 120fps i mega szybka rozgrywkę ale myślę że jakiś reboot Quake jak Doom z singlem to tylko kwestia czasu.

Prey bardzo miłe zaskoczenie i super że robią to ludzie od Dishonored bo czuję mega szpile. Sam sequal Dishonored pozamiatal i dla mie jest to day1 jak chuy :fsg: Kto by się spodziewał że Bethesda kiedyś będzie robiła tylko dobrych fpsow :obama:

Że strony gier RPG niestety bieda. Remaster Skyrima mnie nie przekonuje, widać że z tych dużych gier jak Fallout czy TES Online chcą wydoić ile się da zanim zrobią kolejne części, idą mocno w mody i community.

Ogólnie bardzo dobre show jak i rok temu, podoba mi się taki konkretny pokaż gry jak Dishonored czy rok temu Fallout i Doom i zaraz premiera. Miła odmiana od takich pokazów jak z(pipi)ane EA na których mówią o grach widmo ja kolejna dekade :pawel:

Opublikowano

YellowJoyousHoneybadger.gif

:pawel:

Opublikowano

Haven Bethesda te gry tylko wydaje :] Dla mnie wszystko fajnie, ale brak konkretów o nowym Wolfie i jednak fake z tym Evil Withinem 2 mnie rozczarował ;/

Opublikowano

Yano, co do wygladu gry na 100 letnim silniku i modach

Edytowane przez teddy

Opublikowano

prawda jest taka ze z tymi modami do skyrima wiecej spedzilem czasu na testowaniu, szukaniu i instalowaniu niz faktycznej grze ale fajna sprawa

Opublikowano

Po 40h w Skyrim zadałem sobie pytanie - "a-ale po co?"

I na Allegro.

Opublikowano

Specjalnie skaszanili Skyrim żeby ludzie przynajmniej mieli zajęty czas z grą poprzez grzebanie w modach :P

Opublikowano

Pół biedy,że na kompa będzie ten cały Skyrim za free ale bekę i tak mam nieziemską,że chce im się ludzi straszyć tym drewnem w 2016roku i jeszcze żądać za to kasę na konsolach.

Opublikowano

nie no, jak nie bedzie jakiegos ostrego pierd.olniecia na tym E3 to impreza okaze sie kaszana na zimno bez cebulki.

Co to w ogole ma byc ten Skyrim( kto mnial to zmeczyc, juz dawno to przeszedl), quake bez innowacji na multi i crash jako pierdo.lona figurka do skylanders?

Ja sie kur.wa pytam gdzie jest Project Cars 2? Wolf 2? Gdzie sa niespodzianki?

I o co chodzi z tymi wyciekami? Wszystko wszystkim nagle wycieka przed konferencjami? Ogarneliby sie z tym jakos bo to w(pipi)iajace...

Edytowane przez okens

Opublikowano

sa ploty ze ta sliczna slimka ma w przeliczeniu kosztowac 1300zl, nice

Opublikowano

Niech tanieje stary grubas to się kupi dla dwóch Dead Risingów i Scalefuckin'bound :fsg:

Edytowane przez XM.

Opublikowano

jezu co sie na gafie dzieje, ponoc zaraz ktos cala konfe microsoftu ujawni, figaro ma chyba juz atak stulejki jak gdzies tam jest w chmurze xDDD

Opublikowano

No już na stronkach piszą kto po kim ma wyjść i co pokazać xd

Opublikowano

Jak ktos uczulony na spoilery z konferencji xD

Ale w sumie czuje ze to tylko beka

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Spoilery z konferencji xD niektórzy to powinni sobie zrobić przerwę od forum xD

Opublikowano

lol, ms wystrzelany jeszcze przed konfą

ubi ratuj branze, w tobie cala nadzieja

Opublikowano

Preorder na FFXV cancelled bo wyciekło przed konfa że pokażą.

Opublikowano

Ubi juz zrobilo co moglo wypuszczajac division i far cry primal. Jestesmy zgubieni