Opublikowano 13 czerwca 20168 l Kurde no mnie akurat ciągnie do gier Bethesdy, no nic nie poradze ¯\_(ツ)_/¯ W Rakouta 4 grałem jak poje.bany, w Skyrima swego czasu troche też więc pewnie nie wytrzymie i kupie. Zwłaszcza że swego czasu w 2011 Skyrim jednak zrywał buty przy pierwszym włączeniu (potem czar pryskał). No nie powiem, drygnął mi jak na tym trailerku puścili main title. Ale i tak ch.uj im w odbyt że nie zremasterują Morrowinda.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Kurde no mnie akurat ciągnie do gier Bethesdy, no nic nie poradze ¯\_(ツ)_/¯ W Rakouta 4 grałem jak poje.bany, w Skyrima swego czasu troche też więc pewnie nie wytrzymie i kupie. Zwłaszcza że swego czasu w 2011 Skyrim jednak zrywał buty przy pierwszym włączeniu (potem czar pryskał). No nie powiem, drygnął mi jak na tym trailerku puścili main title. Ale i tak ch.uj im w odbyt że nie zremasterują Morrowinda. proszę więc nie nazywaj się graczem
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Dla mnie kolejny rok w którym Bethesda dostarczyła konkretnie. Ludzie po świetnym Doomie liczyli na Quake no i dostali. Może tylko na PC i "tylko" arena multi ale jakby był blacharzem to już by mi ciekło po nogach że obok UT robi się kolejny arenowy shooter Na konsole pewnie nie puszcza jak celują w 120fps i mega szybka rozgrywkę ale myślę że jakiś reboot Quake jak Doom z singlem to tylko kwestia czasu. Prey bardzo miłe zaskoczenie i super że robią to ludzie od Dishonored bo czuję mega szpile. Sam sequal Dishonored pozamiatal i dla mie jest to day1 jak chuy Kto by się spodziewał że Bethesda kiedyś będzie robiła tylko dobrych fpsow Że strony gier RPG niestety bieda. Remaster Skyrima mnie nie przekonuje, widać że z tych dużych gier jak Fallout czy TES Online chcą wydoić ile się da zanim zrobią kolejne części, idą mocno w mody i community. Ogólnie bardzo dobre show jak i rok temu, podoba mi się taki konkretny pokaż gry jak Dishonored czy rok temu Fallout i Doom i zaraz premiera. Miła odmiana od takich pokazów jak z(pipi)ane EA na których mówią o grach widmo ja kolejna dekade
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Haven Bethesda te gry tylko wydaje :] Dla mnie wszystko fajnie, ale brak konkretów o nowym Wolfie i jednak fake z tym Evil Withinem 2 mnie rozczarował ;/
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Yano, co do wygladu gry na 100 letnim silniku i modach Edytowane 13 czerwca 20168 l przez teddy
Opublikowano 13 czerwca 20168 l prawda jest taka ze z tymi modami do skyrima wiecej spedzilem czasu na testowaniu, szukaniu i instalowaniu niz faktycznej grze ale fajna sprawa
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Specjalnie skaszanili Skyrim żeby ludzie przynajmniej mieli zajęty czas z grą poprzez grzebanie w modach
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Pół biedy,że na kompa będzie ten cały Skyrim za free ale bekę i tak mam nieziemską,że chce im się ludzi straszyć tym drewnem w 2016roku i jeszcze żądać za to kasę na konsolach.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l nie no, jak nie bedzie jakiegos ostrego pierd.olniecia na tym E3 to impreza okaze sie kaszana na zimno bez cebulki. Co to w ogole ma byc ten Skyrim( kto mnial to zmeczyc, juz dawno to przeszedl), quake bez innowacji na multi i crash jako pierdo.lona figurka do skylanders? Ja sie kur.wa pytam gdzie jest Project Cars 2? Wolf 2? Gdzie sa niespodzianki? I o co chodzi z tymi wyciekami? Wszystko wszystkim nagle wycieka przed konferencjami? Ogarneliby sie z tym jakos bo to w(pipi)iajace... Edytowane 13 czerwca 20168 l przez okens
Opublikowano 13 czerwca 20168 l sa ploty ze ta sliczna slimka ma w przeliczeniu kosztowac 1300zl, nice
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Niech tanieje stary grubas to się kupi dla dwóch Dead Risingów i Scalefuckin'bound Edytowane 13 czerwca 20168 l przez XM.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l jezu co sie na gafie dzieje, ponoc zaraz ktos cala konfe microsoftu ujawni, figaro ma chyba juz atak stulejki jak gdzies tam jest w chmurze xDDD
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Jak ktos uczulony na spoilery z konferencji xD Ale w sumie czuje ze to tylko beka Edytowane 13 czerwca 20168 l przez XM.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Spoilery z konferencji xD niektórzy to powinni sobie zrobić przerwę od forum xD
Opublikowano 13 czerwca 20168 l lol, ms wystrzelany jeszcze przed konfą ubi ratuj branze, w tobie cala nadzieja
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ubi juz zrobilo co moglo wypuszczajac division i far cry primal. Jestesmy zgubieni