Opublikowano 13 czerwca 20168 l mmm jaki będzie wysyp gierek na PC, nie mam nic przeciwko pogra się buraki 3 i gearsy
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ale mając Pc nic nie trzeba kupować bo MS już Ciebie ma czy ci się to podoba czy nie i dla mnie możesz grać jak podczłowiek na taborecie i mnie to yebie bo slimka już do mnie jedzie Widze, że nie zrozumiales, nie widzę żadnych różnic w graniu obecnie na PC a na Xboxie (poza plynoscia i wyzsza rozdział na na blaszcze), bo i tak gram z obrazem na TV. Don wrzucam jakieś pudełka only on Xbox one, stąd pytanie czy są jednak jakieś tytuly, które na PC nie wyjda, bo osobiście chyba wolałbym kupić sobie 1070 niż Slimke Za. To że (pipi)a kup xd MS też nie widzi różnicy skąd lecą pieniądze więc jak pokochałes PC to sobie graj, ja wolę konsole i sobie kupię slimke. Już czekam na te pytania ehh a na stemie będzie albo w jakimś humble bumble? Edytowane 13 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 13 czerwca 20168 l No jak Scale bedzie na Pc to troche porazka.. Masz rację, porażka, że więcej osób zagra w dobre gry. Typowe myślenie jednoplatformowca.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Kochał będę tą Forze dniami i nocami. Zrobimy jej rożen lepszy niz brazzers
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ta Forza będzie lepsza od Gran Turismo i wszystkich super ścigałek wydanych na PS4. Oh wait...
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Jeszcze do niedawna wam przeszkadzalo ze ms wydawal swoje gry na pc a teraz gadka sie zmieniala.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Forza Horizon 3 <3 wiadomo, jaranko w (pipi), niszczator gamingowych światów jak zawsze sony do budy
Opublikowano 13 czerwca 20168 l recore moze byc spoko, ale forza mnie rozwalila calkowicie final fantasy xv Edytowane 13 czerwca 20168 l przez kubson
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Nie no, autentycznie ta Forza może być takim porządnym Motostormem tej generacji. Sony Ty ch*ju, po co puszczałaś Evolution z torbami...