Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 81,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

zamknieto rezerwat w postaci WC dla botowego gatunku na wymarciu i sie bydlo rozbieglo po forum

czuje dume ze to beda kolejne z rzedu zwycieskie targi dla niebieskiego obozu

Opublikowano

Jak tam pocicie się już?

oggrsvH.gif

Opublikowano

Lekko złe przeczucia mam. Mam nadzieję, że zapowiedzą coś nowego. Co bym chciał od Sony to na pewno kontynuację TLoU (choć na to pewnie dopiero za rok zapowiedzą, bo dopiero co powstał Uncharted94), jakąś porządną platformowke, jakiś pokaz o GoW plus jakieś nowe IP, ale kto miałby je zrobić jak zamknęli studia od Wipeouta i Driveclub :/ Na GT kładę laskę, nawet na PS2 ta seria wydawała mi się drewniana i powolna.

Microsoft zapewne pokaże Forze, GoW i Halo, więc...

Nintendo heh...

No i zapowiedzą pewnie te raki PS4,5 i Xbone0,5 :/

Opublikowano

Lekko złe przeczucia mam. Mam nadzieję, że zapowiedzą coś nowego. Co bym chciał od Sony to na pewno kontynuację TLoU (choć na to pewnie dopiero za rok zapowiedzą, bo dopiero co powstał Uncharted94), jakąś porządną platformowke, jakiś pokaz o GoW plus jakieś nowe IP, ale kto miałby je zrobić jak zamknęli studia od Wipeouta i Driveclub :/ Na GT kładę laskę, nawet na PS2 ta seria wydawała mi się drewniana i powolna.

Microsoft zapewne pokaże Forze, GoW i Halo, więc...

Nintendo heh...

No i zapowiedzą pewnie te raki PS4,5 i Xbone0,5 :/

No będzie - Dead Don't Ride.

Opublikowano

Zapomniałem o Rockstar, RDR moze uratować te targi. Plus ewentualnie CDP i Cyberpunk, ale to tez pewnie za rok dopiero, bo teraz jedynie gwinta pokażą.

Opublikowano

W tym roku na Xone z tych większych produkcji wyjdą jeszcze Gears of War 4, Forza Horizon 3 i Dead Rising 4. Halo Wars 2 (dla mnie największa bomba zeszłorocznego E3) stoi moim zdaniem pod znakiem zapytania, zawsze jestem negatywnie nastawiony do produkcji, których nie pokazują przez rok czasu od momentu zapowiedzi w postaci trailera CG. Z pewnością jest to jedna z trudniejszych produkcji do ogarnięcia na konsoli z uwagi na duże obciążenia CPU i RAM. Mam nadzieję, że Ferguson puści parę z ust co z Hordą w Girsie 4.

Ciekaw jestem pierwszego pokazu Recore z uwagi na to, że z przecieków wynika, że nie jest to cyfrak jak na początku sądziłem, a do tego podobno całkiem rozbudowane TPP (FPS'ów od dawna nie trawię, nawet nie wiem jakie wychodzą). Ciekaw też jestem jak bardzo rozbudowana będzie Forza Horizon 3 wiedząc jak uber wydajnym jest studio Playground Games (FH1 zrobiona w półtora roku, FH2 w 2 lata i do tego ze sporym skokiem zawartości).

Jak wszystkie 4 produkcje wyjdą w tym roku to będzie niezłe bombardowanie portfela w drugiej połowie 2016.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Czekam jedynie na gameplay battlefielda i nowej fify oraz zapowiedź nowej gierki rockstar

Opublikowano

Przecież Recore od początku miało być gra AAA, TPP nastawionym na eksplorację.

Opublikowano

Konami 2010 <3 Już rytualnie co rok powtarzam sobie seans na YT, po prostu mistrzowska rzecz.

W zasadzie nie mam żadnych oczekiwań, Nintendo nie bierze tegorocznych targów na poważnie, a reszta poza Gearsami mnie specjalnie nie grzeje.

Tęsknie za:

Opublikowano

Przecież Recore od początku miało być gra AAA, TPP nastawionym na eksplorację.

Zrozum sceptycyzm co do tego "AAA" gdy za produkcję są odpowiedzialne 2 japońskie studia, które nic specjalnego do tej pory nie zrobiły poza 2 czy 3 grami do cyfrowej dystrybucji  :reggie:

Opublikowano

przecież to będzie festiwal remasterów i remaków, albo oficjalnie potwierdzonych albo nie (mirrors edge)

Opublikowano

Remaster RDR, najlepiej jeszcze w dzien premiery Watch Dogs 2, blagam.

Opublikowano

Albo Skyrima.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

xD nie no bez przesady, skyrim to ten sam poziom albo i gorszy od wocz dogs

Opublikowano

Wow wogole po raz pierwszy zadowolony jestem z abonamentu plusa bo mialem zakupic uzywke Evil Within ktorego jeszcze nie ogralem, a tu wlasnie z nie checia sprawdzam na ten miesiac oferte i jest do pobrania o_O

Japonczyki plusem zawojowali w tym miesiacu, oby tak dalej!

15a3994d5578363e91f2166f960480ca.jpg

Do tego jest jeszcze demko DOA Extreme Beach Volleyball 3 do zassania, obadalem i juz wiem dlaczego ta gra nigdy nie opuscila granic Japonii. Pomijajac fakt ze tam gameplay'u nie ma, trzeba wciskac guzik raz za czas przy taskach to calosciowo to jest dedykowane do tasowania sie.

Nawet w siatkowke gra sie jednym guzikiem by druga reka byla wolna. Jakim to trzeba byc skoorwialym hentaiem by w to grac i kolejne kostiumy DLC kupowac o_O I pozniej sie dziwia i ich pokazuja w telewizyjnych wiadomosciach latajacych z majtkami na glowach.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

oglądałem to już wiele razy ale za każdym razem bawi coraz bardziej 

:pawel:

Opublikowano

Tej konfy NIKT nigdy nie przebije :pawel::rotfl:

O dżizas, oni wszyscy chyba tam na jakimś kwasie byli XD

Opublikowano

I co klapki, dupy wypięte dla Kaza? :banderas:

Nie będzie podziałów, TAAA xDDDDD

BEKAAAAAA :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Czekam na drastyczne spadki cen PS4 i wysyp konsol na PT :fsg:

BOOM

200_s.gif

Sony potwierdza - PlayStation 4 Neo w produkcji!

Andrew House potwierdził przygotowanie PlayStation 4 Neo, czyli ulepszonej wersji PlayStation 4. Urządzenie nie zostanie zaprezentowane na E3 – nie możemy oczekiwać daty premiery oraz ceny. 

http://www.ppe.pl/news/44197/sony-potwierdza-playstation-4-neo-w-produkcji.html

Edytowane przez Rayos