Opublikowano 13 czerwca 20168 l Super konfa, wchodzi babka, wyciaga z teczki 3 karty graficzne, teraz wchodzi inna babka z kompem na plecach i leci tekst: no wyglada to jak akwizycja xD powinni jeszcze kołdry dodawac do tych drozszych kart
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Confirmed Xbox Play Anywhere Games -gears of war 4 -Dead Rising 4 -Sea of Thieves -Forza Horizon 3 -Scalebound -State of Decay 2 -Recon -Crackdown 3 - Halo WARS 2
Opublikowano 13 czerwca 20168 l O, wreszcie pokazali gre, kawalek walki z Vampyr'a, walka w zwarciu grube drewno, ale moce wygladaja spoko.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Dx 12 miał dać mocy xone Moc chmury miała dać moc xone Wyszło jak wiemy. Zieloni ludzie hejtowali ps4 neo, a jak Ms zapowiedział Scorpio, to już fap fap. Tak się nie robi Panowie
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Sony przy ps4 zrobiło to samo Larry Hryb = Major Nelson, PR gosc w MS, to jest jego tweet po zapowiedzi PS4 i ktos go teraz wygrzebal zeby im dopiec. Dobrze mowie Fanek czy miales cos innego na mysli? xd Tak dokładnie Ciekawe co teraz dzieje sie w obozie Sony MS nie pokazał gier killerów (może z wyjątkiem Forza), żadnych ukrytych IP, ale Scorpio wystarczyło aby częściowo złagodzić niesmak i pojawić się przed kamerami na czerwonym dywanie. Ludzie lubią nowinki techniczne, cyfry i nową technologię, świat lubi nową technologię. Sony aby wygrać konferencje musi wytoczyć największe działa, jeśli mieli przygotowany na czarną godzinę trailer TLoU2 to bez wątpienia teraz go użyją. Wcześniej House mówił w wywiadzie, że na E3 nie pokażą PS4 NEO, nawet gdyby jednak zmienili zdanie i chcieli wspomnieć coś na końcu, kiepsko w Internecie będzie wyglądało, że przygotowują słabszą obliczeniowo konsole. Wygrać mogą pokazując tylko gry, zapowiada się zayebista konfa
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Byly przecieki o neo to boty pisały ze beka robienie graczy w (pipi)a i sony zabija konsole. Ms zapowiada scorpio i dostaja orgazmow i niektorzy juz preordery chca robic po kilku sekundowym filmiku. może dlatego, że Sony od wielu lat ma w (pipi)e posiadaczy starszych konsol, nie robią BC albo wręcz ją usuwają jak w przypadku PS3? Jednocześnie żądając chore pieniądze za odrestaurowane klasyki w z PS2/PS3 do ogrania na nowym sprzęcie. Z PS4K też nie wiadomo jak to ma do końca wyglądać, podczas gdy w przypadku Xboxa Scorpio nawet akcesoria mają być wstecznie kompatybilne.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l dlatego cięzko nie gardzic zielonym ludem, sony sie w(pipi)i, zaraz w obudowie zrobią dobódówkę w kształcie litery L, i w(pipi)ą 6 teraflopów, 10 giga ramu, 2 czytnik plyt bd, zeby mozna bylo, nie wiem, (pipi)a, grac w dwie gry naraz, i jeszcze przedziałki na chusteczki.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Przecież samo VR, napędzi sony tyle kasy, że mogli by konsol nie sprzedawać do premiery skorpiona Edytowane 13 czerwca 20168 l przez czeskimaster
Opublikowano 13 czerwca 20168 l No Mazzeo jak zwykle wierzy na slowo xD Jeszcze z 5 razy zdaza sie ze swoich slow wycofac...
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Byly przecieki o neo to boty pisały ze beka robienie graczy w (pipi)a i sony zabija konsole. Ms zapowiada scorpio i dostaja orgazmow i niektorzy juz preordery chca robic po kilku sekundowym filmiku. może dlatego, że Sony od wielu lat ma w (pipi)e posiadaczy starszych konsol, nie robią BC albo wręcz ją usuwają jak w przypadku PS3? Jednocześnie żądając chore pieniądze za odrestaurowane klasyki w z PS2/PS3 do ogrania na nowym sprzęcie. Z PS4K też nie wiadomo jak to ma do końca wyglądać, podczas gdy w przypadku Xboxa Scorpio nawet akcesoria mają być wstecznie kompatybilne. no tu masz racje, za wsteczna ich cenie.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l ok. konfa jak konfa. tylko wybrane pozycje mnie interesowały. Forza wiadomo, erekcja, teaser State of Decay parę arkejdówek też zaciekawiło. crackdowna pokazywali czy nie? musiałem na chwilę wyskoczyć z domu i może mi umknęło. dziwi mnie trochę że nic nie pokazali. niebawem konfa ubibug więc zobaczymy czy Aisha zapowie jakieś szczegóły z ghost recona czy patrzpsy.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l ok. konfa jak konfa. tylko wybrane pozycje mnie interesowały. Forza wiadomo, erekcja, teaser State of Decay parę arkejdówek też zaciekawiło. crackdowna pokazywali czy nie? musiałem na chwilę wyskoczyć z domu i może mi umknęło. dziwi mnie trochę że nic nie pokazali. niebawem konfa ubibug więc zobaczymy czy Aisha zapowie jakieś szczegóły z ghost recona czy patrzpsy. coopik w SoD2 bedzie uskuteczniany?
Opublikowano 13 czerwca 20168 l dlatego cięzko nie gardzic zielonym ludem, sony sie w(pipi)i, zaraz w obudowie zrobią dobódówkę w kształcie litery L, i w(pipi)ą 6 teraflopów, 10 giga ramu, 2 czytnik plyt bd, zeby mozna bylo, nie wiem, (pipi)a, grac w dwie gry naraz, i jeszcze przedziałki na chusteczki. to było do przewidzenia, teraz "wina" będzie zrzucana na Microsoft
Opublikowano 13 czerwca 20168 l nie czytałęm całego tematu, jkaie odczucia co do gow4? bo dla mnie zenada. dlatego cięzko nie gardzic zielonym ludem, sony sie w(pipi)i, zaraz w obudowie zrobią dobódówkę w kształcie litery L, i w(pipi)ą 6 teraflopów, 10 giga ramu, 2 czytnik plyt bd, zeby mozna bylo, nie wiem, (pipi)a, grac w dwie gry naraz, i jeszcze przedziałki na chusteczki. to było do przewidzenia, teraz "wina" będzie zrzucana na Microsoft jak sony wypie,rdoli z tym samym to wieksza wina bedzie sony, bo zaczeła te harce z neo, chociaz, moze obie firmy zaczley to robic niezaleznie.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l coopik w SoD2 bedzie uskuteczniany? day one nie gwarantuję ale generalnie naturalnie więc jakby co poleruj bejsbola
Opublikowano 13 czerwca 20168 l W sumie to znajac sony to pewnie teraz po pokazie microsoftu z zaba na twarzy jeszcze przed swoim pokazem skladaja na szybkiego filmik z THLOU2 z oklamana data wydania.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l No Mazzeo jak zwykle wierzy na slowo xD Jeszcze z 5 razy zdaza sie ze swoich slow wycofac... wierze na słowo bo mam ku temu powody, rok temu też niebiescy zaklinali rzeczywistość "ta, backward compatibility, pewno parę gierek na krzyż", tymczasem co miesiąc są wrzucane nowe tytuły do ogrania i działają one dobrze, w międzyczasie Sony dalej dyma wydając remastery robione po linii najmniejszego oporu, ciebie widze nadal boli że od dwóch lat Microsoft orze Sony w każdym aspekcie?
Opublikowano 13 czerwca 20168 l jestem taki nabuzowany nienawiscia do micro ze nawet tiger tak nie działa, do 3 zleci jak nic, tyle obelg jeszcze mozna napisac
Opublikowano 13 czerwca 20168 l mazzeo, serio polemizujesz z isis? do paraolimpiady jeszcze trochę zostało, bo się kontuzji nabawisz i tyle będzie