Opublikowano 13 czerwca 20168 l TO CO ROBIMY Z DZIAŁEM XBOX NA FORUMKU? no ja bym napisał XBOX + WIN 10 EXCLUSIVES
Opublikowano 13 czerwca 20168 l TO CO ROBIMY Z DZIAŁEM XBOX NA FORUMKU? no ja bym napisał XBOX + WIN 10 EXCLUSIVES Mysle ze spokojnie mozna polaczyc.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Na konfie PC zapowiedzieli grę Observer autorstwa Bluber Team. Nie wiem co o tym myśleć.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l no forza bardzo ok i oczywiście kupie białą slimke za miesiąc* *chyba że dorwe fata w dobrej cenie teraz to se pogramy jak w fh 2
Opublikowano 13 czerwca 20168 l nie myśl. weź masełko i smaruj. kalafiora. też. e: no i jeszcze między posty się wpierdala. pinut, wypatruj Raptora we wstecznym lusterku jak nic.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l orzeszek, a takedowna wśród kangurów to chcesz? Na takedowna to niech sie szykuje Kyo, Z POWIETRZA https://youtu.be/rOkjMtCtcqI?t=43s [hejwen lager tez pieknie zebral jak robilem beczke]
Opublikowano 13 czerwca 20168 l ale posiadając pc z win 10 to tak jak bym miał one? Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Kyo albo Bansai, ma ktoś z was jeszcze tego screena z FH2, gdzie ktoś na aucie namalował ocenę Drivecluba na masce? xD
Opublikowano 13 czerwca 20168 l ale posiadając pc z win 10 to tak jak bym miał one? To tak jakbyś miał już Scorpio.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Kyo albo Bansai, ma ktoś z was jeszcze tego screena z FH2, gdzie ktoś na aucie namalował ocenę Drivecluba na masce? xD
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Kyo albo Bansai, ma ktoś z was jeszcze tego screena z FH2, gdzie ktoś na aucie namalował ocenę Drivecluba na masce? xD http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/?p=3216466 Pamietam ze ktos mial beke z 7 xD 2 na mojej masce wiec wyszukiwanie szybko poszlo
Opublikowano 13 czerwca 20168 l dual universe xDDDD wyjdzie szybciej niż no ma'am sky nie no ogladajcie, ta konfa to takie asylum production, kopiują falf lifea, a teraz gre któa jeszcze nie wyszła, zaraz pewnie ebdzie unchartedous 5 Edytowane 13 czerwca 20168 l przez milan
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Kyo albo Bansai, ma ktoś z was jeszcze tego screena z FH2, gdzie ktoś na aucie namalował ocenę Drivecluba na masce? xD http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/?p=3216466 Pamietam ze ktos mial beke z 7 xD 2 na mojej masce wiec wyszukiwanie szybko poszlo Powtórka w tym roku i malowania z ocenami GT Sports?
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Playstation - ograsz exy Sony i multiplatformy Xbox - ograsz exy MS i multiplatformy PC - ograsz exy MS, multiplatformy i pozostałe exy PC Jedna z tych platform od dziś przestała mieć rację bytu. RIP Xboty, spencer was dobił jak chorego konia. Po konferencji faktycznie można odnieść takie wrażenie. Linia między PC a Xboxem się zatarła, kupili po prostu graczy. Za czasów wojny z pc i rywalizacji konsolomaniaków była tendencja na exy, czyste konsole, ms$ za(pipi)istą taktyką zagrał, najpierw rozkochał graczy eksami, potem portami a teraz tworzy jeden ekosystem, czyli generalnie RIP, cieszyć się będą Ci, którzy nigdy nie narzekali na pc, mieli mocne bebechy a konsolę od święta, ot niedzielni gracze. Prawdziwą ostoją konsol będzie marka PlayStation i Nintendo. Jeżeli te firmy nie pójdą śladami integracji w 100% z blaszakami to będzie zachowany jeszcze ten podział na którym się wychowaliśmi, kultura konsolowa . Co do konfy, fajnie zorganizowana ale żadnych nowości, mega ton, wszystko albo wypłyneło wcześniej albo było do przewidzenia. Cieszy mnie osobiście fakt wprowadzania 4k i marsz zbrojeń bo zawsze wywołuje to postęp technologiczny (zdrowa konkurencja dla nas). Zobaczymy co będzie dalej bo jak na razie kicha a ms$ zintegrował się w 100% z PC. Ps. Żeby chociaż jedna gra dorównała obecnie Uncharted 4k na jakiejś konferencji Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Wesker