Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

TO CO ROBIMY Z DZIAŁEM XBOX NA FORUMKU? no ja bym napisał XBOX + WIN 10 EXCLUSIVES

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 81,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

TO CO ROBIMY Z DZIAŁEM XBOX NA FORUMKU? no ja bym napisał XBOX + WIN 10 EXCLUSIVES

Mysle ze spokojnie mozna polaczyc.

Opublikowano

orzeszek, a takedowna wśród kangurów to chcesz?

Opublikowano

Na konfie PC zapowiedzieli grę Observer autorstwa Bluber Team. Nie wiem co o tym myśleć.

Opublikowano

no forza bardzo ok :lapka: i oczywiście kupie białą slimke za miesiąc*

*chyba że dorwe fata w dobrej cenie teraz

to se pogramy jak w fh 2 :cool:

Opublikowano

nie myśl. weź masełko i smaruj.

kalafiora.

też.

:teehee:

e: no i jeszcze między posty się wpierdala. pinut, wypatruj Raptora we wstecznym lusterku jak nic.

Opublikowano

:]

Opublikowano

philosoraptor-t2.jpg

ale posiadając pc z win 10 to tak jak bym miał one?

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Ubi już jedzie z koksem i jakiś murzyn z wadą wymowy.

Zeratul?

Opublikowano

FH2 w ekipie to było coś. Były buraki, będą kangury.

Opublikowano

philosoraptor-t2.jpg

ale posiadając pc z win 10 to tak jak bym miał one?

To tak jakbyś miał już Scorpio.
Opublikowano

Kyo albo Bansai, ma ktoś z was jeszcze tego screena z FH2, gdzie ktoś na aucie namalował ocenę Drivecluba na masce? xD

2ltlzl2.jpg

Opublikowano

Tego grupowego zdjęcia z '71' na samochodach nigdy nie zapomnę. :dynia: 

Opublikowano

dual  universe xDDDD

wyjdzie szybciej niż no ma'am sky

nie no  ogladajcie, ta konfa to takie asylum production, kopiują falf lifea,  a teraz gre któa jeszcze nie wyszła, zaraz pewnie ebdzie unchartedous 5

Edytowane przez milan

Opublikowano

Kyo albo Bansai, ma ktoś z was jeszcze tego screena z FH2, gdzie ktoś na aucie namalował ocenę Drivecluba na masce? xD

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/?p=3216466

Pamietam ze ktos mial beke z 7 xD 2 na mojej masce wiec wyszukiwanie szybko poszlo :cool:

Powtórka w tym roku i malowania z ocenami GT Sports? :fsg:

Opublikowano

No ba :lapka:

Akwizycji ciag dalszy, teraz pokazuja klawiaturki i myszki :[

Opublikowano

Playstation - ograsz exy Sony i multiplatformy

Xbox - ograsz exy MS i multiplatformy

PC - ograsz exy MS, multiplatformy i pozostałe exy PC

Jedna z tych platform od dziś przestała mieć rację bytu. RIP Xboty, spencer was dobił jak chorego konia.

Po konferencji faktycznie można odnieść takie wrażenie. Linia między PC a Xboxem się zatarła, kupili po prostu graczy. Za czasów wojny z pc i rywalizacji konsolomaniaków była tendencja na exy, czyste konsole, ms$ za(pipi)istą taktyką zagrał, najpierw rozkochał graczy eksami, potem portami a teraz tworzy jeden ekosystem, czyli generalnie RIP, cieszyć się będą Ci, którzy nigdy nie narzekali na pc, mieli mocne bebechy a konsolę od święta, ot niedzielni gracze. Prawdziwą ostoją konsol będzie marka PlayStation i Nintendo. Jeżeli te firmy nie pójdą śladami integracji w 100% z blaszakami to będzie zachowany jeszcze ten podział na którym się wychowaliśmi, kultura konsolowa ;).

Co do konfy, fajnie zorganizowana ale żadnych nowości, mega ton, wszystko albo wypłyneło wcześniej albo było do przewidzenia. Cieszy mnie osobiście fakt wprowadzania 4k i marsz zbrojeń bo zawsze wywołuje to postęp technologiczny (zdrowa konkurencja dla nas). Zobaczymy co będzie dalej bo jak na razie kicha a ms$ zintegrował się w 100% z PC.

Ps. Żeby chociaż jedna gra dorównała obecnie Uncharted 4k na jakiejś konferencji

Edytowane przez Wesker