Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

h7v :dynia:

qysugn.jpg

:Coolface:

Ogladam to cale show Gifiego na YT i kolesie mowia ze nie wiedza co to Tflop ale jaraja sie VR w minecrafcie wiec strzelal bym do nich mocno.

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 81,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

jak administarcja zakłąda tyle tematów pokrewnych, to proponuje oddzielny do lizania sobie jajek

Opublikowano

Na konfie PC zapowiedzieli grę Observer autorstwa Bluber Team. Nie wiem co o tym myśleć.

Ja pomagałem przy ostatnim Batmanie.. myśle, że będzie dobrze

Opublikowano

day of infamy, CO TO (pipi)A MA BYC Xdddd

Opublikowano

milan, twoje w końcu też ktoś poliże. nie łam się, bądź dzielny.

Opublikowano

Na konfie PC zapowiedzieli grę Observer autorstwa Bluber Team. Nie wiem co o tym myśleć.

Ja pomagałem przy ostatnim Batmanie.. myśle, że będzie dobrze

Jeśli przy wersji PC to faktycznie w (pipi) dobrze xD

Opublikowano

Na konfie PC pokazywali taka biede, ze az ich zdjeli z anteny

Opublikowano

W ubi ostre narkotyki widze poszly w ruch :dynia:

#najelpszee3odlat

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Konfa ubi już się odperdala xddd

Opublikowano

nie no początek konfy goty. najpierw gość którego wyrwali w tłumie oczekujących co chyba był pod opieką make a wish a teraz to. 

Aisha  :wub:

Opublikowano

nie no początek konfy goty. najpierw gość którego wyrwali w tłumie oczekujących co chyba był pod opieką make a wish a teraz to. 

Aisha  :wub:

gość ? użyłbym innego słowa no ale poprawność polityczna 

Opublikowano

Nie jest jakas specjalnie urodziwa,  ale ma (pipi)iki  niczym Renata B.

Opublikowano

Ok tragedia w Orlando ale zachowanie powagi w towarzystwie żyrafy i gitary z motyla? (pipi) nie....

Opublikowano

Wchodzę na PC szoł, a tam Halo Wars 2 :I

Chciałem oglądać, ale nic konkretnego z interesujących mnie gier nie pokazali, to co pokazali można się domyślić, większość gierek zapomnę, a te których bym nie chciał zapomnieć na pewno gdzieś wypłyną przy dacie premiery... Albo potem, bez znaczenia, backlog to (pipi).