Opublikowano 13 czerwca 20168 l h7v Ogladam to cale show Gifiego na YT i kolesie mowia ze nie wiedza co to Tflop ale jaraja sie VR w minecrafcie wiec strzelal bym do nich mocno. Edytowane 13 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 13 czerwca 20168 l jak administarcja zakłąda tyle tematów pokrewnych, to proponuje oddzielny do lizania sobie jajek
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Na konfie PC zapowiedzieli grę Observer autorstwa Bluber Team. Nie wiem co o tym myśleć. Ja pomagałem przy ostatnim Batmanie.. myśle, że będzie dobrze
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Na konfie PC zapowiedzieli grę Observer autorstwa Bluber Team. Nie wiem co o tym myśleć. Ja pomagałem przy ostatnim Batmanie.. myśle, że będzie dobrze Jeśli przy wersji PC to faktycznie w (pipi) dobrze xD
Opublikowano 13 czerwca 20168 l W ubi ostre narkotyki widze poszly w ruch #najelpszee3odlat Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Wolfie_
Opublikowano 13 czerwca 20168 l nie no początek konfy goty. najpierw gość którego wyrwali w tłumie oczekujących co chyba był pod opieką make a wish a teraz to. Aisha
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Miałem na spokojnie przed pracą zobaczyć podsumowanie konfy sony, ale teraz po zapowiedzi scorpio mam przeczucie, że sony zmieni plany i pokaże neo. Budzik ustawiony na 2:55
Opublikowano 13 czerwca 20168 l nie no początek konfy goty. najpierw gość którego wyrwali w tłumie oczekujących co chyba był pod opieką make a wish a teraz to. Aisha gość ? użyłbym innego słowa no ale poprawność polityczna
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Nie jest jakas specjalnie urodziwa, ale ma (pipi)iki niczym Renata B.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ok tragedia w Orlando ale zachowanie powagi w towarzystwie żyrafy i gitary z motyla? (pipi) nie....
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Wchodzę na PC szoł, a tam Halo Wars 2 :I Chciałem oglądać, ale nic konkretnego z interesujących mnie gier nie pokazali, to co pokazali można się domyślić, większość gierek zapomnę, a te których bym nie chciał zapomnieć na pewno gdzieś wypłyną przy dacie premiery... Albo potem, bez znaczenia, backlog to (pipi).