Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ok tragedia w Orlando ale zachowanie powagi w towarzystwie żyrafy i gitary z motyla? (pipi) nie.... musicale to ich żywioł więc
Opublikowano 13 czerwca 20168 l początek konfy ubi GAVE ME FOXDIE Edytowane 13 czerwca 20168 l przez oFi
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Microsoft zaczynał od PC, kiedy gry nie sprzedawały się przez PlayStation, wymyślili Xboxa, gracze byli sceptyczni, kupili konsole, potem popularniejszy się stawał a teraz kolo się zatoczyło. Tak właśnie Microsoft uratował rynek PC tworząc ten sam ekosystem, w sumie.... Żal mi tych, którzy tak bronią MS bo prawda jest taka, że teraz to pc gaming a konsolowa tradycja nie istnieje dla nich
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Jak ktoś chce sobie rozplanować czas to macie rozpiske: Just Dance Ghost Recon South Park Division Eagle flight Star Trek For Honor Grow Up Trails Movie Watch_Dogs 2 New Game New Game
Opublikowano 13 czerwca 20168 l W końcu prowadzący z jajami i jest nim babka Edytowane 13 czerwca 20168 l przez smoo
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Pisanie jakichs farmazonow jakoby Micro ratowalo rynek pc jest doprawdy zabawne. Raczej chca pozbierac te resztki tortu jaki ma Steam.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Na konfie PC zapowiedzieli grę Observer autorstwa Bluber Team. Nie wiem co o tym myśleć. Ja pomagałem przy ostatnim Batmanie.. myśle, że będzie dobrze Jeśli przy wersji PC to faktycznie w (pipi) dobrze xD
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Przynajmniej z nowego GR nie ma jak zrobic downgradu bo wyglada słabo.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l tradycja z R6 zachowana. denna komunikacja głosowa rasowych kurna najemników spod biedronki.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Grafika w ghost to jakiś żart? Przecież to jakości poprzedniej generacji
Opublikowano 13 czerwca 20168 l im człowiek starszy tym bardziej ta powaga i szpetanie w grach smieszy xD widze te chodzace piksele które pier,dola do siebie jak wojaki z filmów wojennych z lat 90 i widze dzieci w piaskownicy z drewnianymi nozykami. be careful, so far so good, im with youm guys, tsss, i got him, ok ,ok, ok, got it, ok ok .
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Grafika w ghost to jakiś żart? Przecież to jakości poprzedniej generacji A to w Division na konsolach nie ma takiej grafy ? Edytowane 13 czerwca 20168 l przez marekjw2523
Opublikowano 13 czerwca 20168 l boze jak to nudno wyglada, jak wszystkie inne gry ubinic nowego tutaj nie ma, kompletnie
Opublikowano 13 czerwca 20168 l troche drewno ten ghost recon. I ten komentarz xD Przecież będzie wiadomo ze dzieci będą biegali FFA po mapie jak downy.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Graficznie jest tak sobie, ale gameplayowo to stary dobry Ghost Recon. Jestem zadowolony.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l serio slaba grafa? krzaczki skałym, wyglada lepiej niz mgsv. Mówię już z perspektywy konsolowej wersji, bo to puszczane na pc za 10k.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l serio slaba grafa? krzaczki skałym, wyglada lepiej niz mgsv. Mówię już z perspektywy konsolowej wersji, bo to puszczane na pc za 10k. o kurka, nie mam takiego upgrade'u.