Opublikowano 13 czerwca 20168 l Graficznie jest tak sobie, ale gameplayowo to stary dobry Ghost Recon. Jestem zadowolony. Yup. Gra jest w budkach do zagrania wiec downgoradu raczej nie bedzie. Szykuje sie kolejny dobry GR, day one. Tylko na ten pokaz czekalem.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Jakby w taki sposób zaprezentowali Stick of Truth, to nie wiem czy byłbym zainteresowany.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l O (pipi)a. Dziś obejrzałem wcześniej dwa odcinki SP z lektorem i przez chwile sie zamyśliłem od kiedy oglądam po ang
Opublikowano 13 czerwca 20168 l mam nadzieje ze nie bedzie tego małego oblesnego francuza Ja mam nadzieje ze sie pojawi i znowu bedzie plakal ze to Aisha jest duza, a nie on maly.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Co to ku.rwa jest? ;d Nie wiem, wyłączyłem wizję i czytam neta, ale te piski już mnie w(pipi)iają porządnie.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Mialem plan wstawac na Sony ale te konfy sa tak tragiczne,ze wole sie wyspac.