Opublikowano 13 czerwca 20168 l Waham się czy siedzieć na Sony. Po konfie PC i UBI czuje tylko niesmak.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l kto zostaje na sony oprócz mnie? Też zostaje bo będzie: RDR 3, agent, max payne 4, crash, tlou 2 i medievil. Pozdro.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l kto zostaje na sony oprócz mnie? Też zostaje bo będzie: RDR 3, agent, max payne 4, crash, tlou 2 i medievil. Pozdro. Ale wszystkie wyjdą dopiero w 2020
Opublikowano 13 czerwca 20168 l film ok ale mam obawy czy nie przesadzą z tym freerunningiem i nie zrobią z tego jazdy figurowej między dachami. pawcio
Opublikowano 13 czerwca 20168 l film ok ale mam obawy czy nie przesadzą z tym freerunningiem i nie zrobią z tego jazdy figurowej między dachami. Nie zrobią, bo gdzieś ostatnio było, że sekwencje w animusie będą jedynie niewielką częścią filmu - większość akcji w więzieniu.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ale nie wiedzialem ze w WD2 hackowaniem bedzie sie jeszcze combosy nap.ier.dalac.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Hela, to git, oby. milan, #soon ciekawe czy w nowym AC też będzie można rzucić dronem z kieszeni. trend mocny widzę.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ciężko mi osądzić która konfa była bardziej chuyowa. Najgorsze E3 w historii?
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ten murzyn zeby gra jeszcze bardziej byla poprawna okaze sie cieply. i obrzezany :x a pod czapką rudy. cccccccombo
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Cicha infiltracja, wkladam sluchawki do uszu, muza na maxa #i'msokeeeewl
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ten murzyn zeby gra jeszcze bardziej byla poprawna okaze sie cieply. Powinna byc czarna kobieta lesbijka ale ubi nie chce nam dac wszystkiego.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Nie ma to jak sobie zapodać muzykę na uszy podczas skradanej misji. Pacz Pies 2- 1/10.