Opublikowano 10 czerwca 20168 l rayos zamknij dupe juz ok? bo sie zachowujesz jakbys byl bardziej przyje,bany niz jestes w rzeczywistosci
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Tak mnie zszokowało to PS4K, że zapomniałem, że tu beton zbrojony Edytowane 10 czerwca 20168 l przez da$io
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Każdy kto kupi PS4K będzie musiał dokupić (jeśli nie ma) PS4 żeby móc grać w stare gierki Sony to jednak mistrzowie biznesu Gdzie ty to przeczytałeś? chyba sobie sam dopowiadasz
Opublikowano 10 czerwca 20168 l klapy myslaly ze wsadza stare gierki z ps4 do ps4neo i gierka magicznie pojdzie w 4k a tu trzeba bedzie od nowa gierki kupowac w pudelkach ps4neo only xddd
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Wyręczę modera. Betoniarnia nie tutaj. Skupmy się na tych ciosach w graczy z nadchodzącego E3 no wlasnie tutaj xd
Opublikowano 10 czerwca 20168 l For game developers, PS4K will require a "small but manageable" extra round of work to support Powiedzcie to tym od Last Gardian albo Deep Down Edytowane 10 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 10 czerwca 20168 l A jakby tak TLG wyszedł tylko na NEO? 3 generacje konsol kupowanych przez graczy specjalnie dla TLG, a tu Sony dalej w huia robi i każe kupować NEO, żeby zagrać w TLG
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Beka to bedzie jak sie okaze ze gierka na PS4 259zł a na PS4Neo 319. bedzie promo bundle na psn - dwie wersje w cenie 499zł i dwupack + season pass + season pass2 za 799pln
Opublikowano 10 czerwca 20168 l A jakby tak TLG wyszedł tylko na NEO? 3 generacje konsol kupowanych przez graczy specjalnie dla TLG, a tu Sony dalej w huia robi i każe kupować NEO, żeby zagrać w TLG Ale już zamknij mordę.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l For game developers, PS4K will require a "small but manageable" extra round of work to support Powiedzcie to tym od Last Gardian albo Deep Down jeszcze kingdom hearts XD
Opublikowano 10 czerwca 20168 l A jakby tak TLG wyszedł tylko na NEO? 3 generacje konsol kupowanych przez graczy specjalnie dla TLG, a tu Sony dalej w huia robi i każe kupować NEO, żeby zagrać w TLG
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Każdy kto kupi PS4K będzie musiał dokupić (jeśli nie ma) PS4 żeby móc grać w stare gierki Sony to jednak mistrzowie biznesu Gdzie ty to przeczytałeś? chyba sobie sam dopowiadasz Wystarczy znać podstawy angielskiego.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l również przychylam się do wniosku by rayos zamknął mordę, tego sie czytac nie da, nie po tym gdy znamy jego wyglad.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l emotke nawet masz forumkowa Edytowane 10 czerwca 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 10 czerwca 20168 l czyli jak nie pokażą neło to skupią się na Vr i kopaniu piłki robotem w hełmie. XD. Ja ms to spierdzieli to ja nie wiem. zostanie tylko nintendo, x360 i pc no bo godnosci człowieka nie mają
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Ja ms to spierdzieli to ja nie wiem. zostanie tylko nintendo To samo nintendo ktore na E3 tylko z 1 gra przyjezdza? xD
Opublikowano 10 czerwca 20168 l For game developers, PS4K will require a "small but manageable" extra round of work to support Powiedzcie to tym od Last Gardian albo Deep Down jeszcze kingdom hearts XD I Person 5 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Ja ms to spierdzieli to ja nie wiem. zostanie tylko nintendo To samo nintendo ktore na E3 tylko z 1 gra przyjezdza? xD nx. chce wierzyć.