Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

rayos zamknij dupe juz ok? bo sie zachowujesz jakbys byl bardziej przyje,bany niz jestes w rzeczywistosci

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 81,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Tak mnie zszokowało to PS4K, że zapomniałem, że tu beton zbrojony   :)

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Każdy kto kupi PS4K będzie musiał dokupić (jeśli nie ma) PS4 żeby móc grać w stare gierki :P Sony to jednak mistrzowie biznesu ;)

Gdzie ty to przeczytałeś? chyba sobie sam dopowiadasz

Opublikowano

klapy myslaly ze wsadza stare gierki z ps4 do ps4neo i gierka magicznie pojdzie w 4k a tu trzeba bedzie od nowa gierki kupowac w pudelkach ps4neo only xddd

Opublikowano

Beka to bedzie jak sie okaze ze gierka na PS4 259zł a na PS4Neo 319.

Opublikowano

Wyręczę modera. Betoniarnia nie tutaj. Skupmy się na tych ciosach w graczy z nadchodzącego E3  :)

no wlasnie tutaj xd

Opublikowano

Up

Wtedy każdy przejdzie na pc.

Opublikowano

For game developers, PS4K will require a "small but manageable" extra round of work to support

Powiedzcie to tym od Last Gardian albo Deep Down :dynia:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

A jakby tak TLG wyszedł tylko na NEO? 

3 generacje konsol kupowanych przez graczy specjalnie dla TLG, a tu Sony dalej w huia robi i każe kupować NEO, żeby zagrać w TLG :dynia: 

Opublikowano

Beka to bedzie jak sie okaze ze gierka na PS4 259zł a na PS4Neo 319.

bedzie promo bundle na psn - dwie wersje w cenie 499zł i dwupack + season pass + season pass2 za 799pln

Opublikowano

3 generacje konsol kupowanych przez graczy specjalnie dla TLG, a tu Sony dalej w huia robi i każe kupować NEO, żeby zagrać w TLG :dynia:

Ale już zamknij mordę.

Opublikowano

For game developers, PS4K will require a "small but manageable" extra round of work to support

jeszcze kingdom hearts XD

Opublikowano

Opublikowano

Każdy kto kupi PS4K będzie musiał dokupić (jeśli nie ma) PS4 żeby móc grać w stare gierki :P Sony to jednak mistrzowie biznesu ;)

Gdzie ty to przeczytałeś? chyba sobie sam dopowiadasz

Wystarczy znać podstawy angielskiego.

Opublikowano

również przychylam się do wniosku by rayos zamknął mordę, tego sie czytac nie da, nie po  tym gdy znamy jego wyglad.

Opublikowano

emotke nawet masz forumkowa  :gayos:

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

czyli jak nie pokażą neło to skupią się na Vr i kopaniu piłki robotem w hełmie. XD. Ja ms to spierdzieli to ja nie wiem. zostanie tylko nintendo, x360 i pc no bo godnosci człowieka nie mają

Opublikowano

Ja ms to spierdzieli to ja nie wiem. zostanie tylko nintendo

To samo nintendo ktore na E3 tylko z 1 gra przyjezdza? xD

Opublikowano

jeszcze kingdom hearts XD

I Person 5 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ja ms to spierdzieli to ja nie wiem. zostanie tylko nintendo

To samo nintendo ktore na E3 tylko z 1 gra przyjezdza? xD

nx. chce wierzyć.