Opublikowano 13 czerwca 20168 l "to end unwanted relationship" - każdy kto jara się grą co najwyżej jest w związku z ogrzycą w WoWie
Opublikowano 13 czerwca 20168 l YEBANI NATCHNIENI Z UBI, NAWET (pipi)A ZE SPAANIA ZE SKAL ZROBIA MAKBETA
Opublikowano 13 czerwca 20168 l O czym jeszcze moga zrobic grę, chyba nie ma tylko symulatora rudego człowieka
Opublikowano 13 czerwca 20168 l O czym jeszcze moga zrobic grę, chyba nie ma tylko symulatora rudego człowieka Jest, soulsy - przegrywasz i tracisz dusze.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Wnioski po E3 2016: -najsłabsze targi ever -Ubi to rak -EA to rak -przemyśleć zakup pc -VR to beka -kupić DR4 -kupić Forze Horizon3 -jestem za stary na inne gierki z cool odzywkami -poyebało z robieniem z postaci elo ziomków słuchających muzy w słuchawkach w czasie zadymy
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ale trzeba pochwalic ubi, ze nie oszukuje na grafice odpalanej z tytana. Zrozumialem to po prezentacji ghostow.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l kto zostaje na sony oprócz mnie? Też zostaje bo będzie: RDR 3, agent, max payne 4, crash, tlou 2 i medievil. Pozdro. e to idę spać
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ubisoft tak bardzo spozniony, tak bardzo chcialoby miec dobra gre o zjazdach. Tak bardzo.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l uHUHUHUHUH, UU-UUU, UHUUUUHUHU , UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Watch Dogs wyglądał zadziwiająco dobrze. Ta sportowa gierka ma w sobie coś z SSX tylko nie wiem ile. Reszta do zaorania.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l kto zostaje na sony oprócz mnie? Też zostaje bo będzie: RDR 3, agent, max payne 4, crash, tlou 2 i medievil. Pozdro. e to idę spać ale bym cie ku,rwa lał w mordę ;/