Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

jeżeli nie bedzie jednej z tych gier:

- TLOU2

- GOD OF WAR 4

- NOWY PROJEKT KOJIMY

to juz nigdy nie ogladam ER3 na zywo

Kojima pewnie dopiero co zebral ekipe, moze juz powstalo kilka szkicow koncepcyjnych, a kolejny raz juz widze prosbe o jego pojawienie sie na konfie Sony? Z czym?

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

- TLOU2

- GOD OF WAR 4

- NOWY PROJEKT KOJIMY

Kojima pewnie dopiero co zebral ekipe, moze juz powstalo kilka szkicow koncepcyjnych, a kolejny raz juz widze prosbe o jego pojawienie sie na konfie Sony? Z czym?

Z jego goty angielskim

Opublikowano

No tak jak m$ ze scorpio, z gadajacymi glowami i szkicem koncepcyjnym z autocada.

Opublikowano

- TLOU2

- GOD OF WAR 4

- NOWY PROJEKT KOJIMY

zarys co robi, moze chociaz jakies CGI, ja w niego wierze, bo  siedzi we mnie nadal dzieciak który zachwycał się mgsami, i  wiem ze to równeiz jego zasługa, po prostu wierze ze stać go na swietna gre.

zakłamane ryje z video  scorpio = natchnieni wizjonerzy  z Ubisoft, wszyscypo  jednych pieniadzach, oby  sony do nich   o  3 nie dolączyło

Opublikowano

A gdzie babka od "a new water cooler"? Gdzie ci ludzie co prezentowali xone? xD Nie widzialem ich na kanapie dzisiaj.

Opublikowano

Milan to mówisz dzisiaj w nocy pracujesz

Opublikowano

do soonstation jeszcze trochę to spadam ogarnąć parę tematów i do zobaczenia o 3 :lapka:

Opublikowano

Jest dylemat czy sie przespac 2h czy sleczec przed kompem.

Opublikowano

Mlode teraz, nie ma co obierac ;(

Opublikowano

Kojima jak zwykle bedzie utubowal i sie puszyl gwiazda posrana ktora zapomniala o robieniu gier.

Opublikowano

Przeczytałem, obejrzałem trailery i żałuję, że nie oglądałem tego na żywo, bawił bym się wybornie xDDD
Po pierwsze: XBOX PIERWSZA KONSOLA W HISTORII BEZ EXÓW, jak beka z typów, którzy kupili konsole, która ma najgorsze wersje multiplatform i exów. Hahaha, nawet mi was nie żal, jak was Knur wydymał w tej generacji. Knur Spencer, koń trojański blachar.
Po drugie: jak te gry na x-taczera biednie wyglądają, Girsy 3 HD, tak to powinno się nazywać, nie dość że wizualnie jak z poprzedniej generacji, to gameplayow też, ale co się dziwić, gra od jakiś randomów, kolejny crap na 8. Recore, wierzyłem w ten tytuł, że może marka xbox dostanie coś na miarę Ico, a tu zapowiada się średniak z grafiką z 2010 roku xDDD. Scalebound, hahah platinum, nie idzie tą drogą, chyba chcą dostarczyć kolejnego killera na miarę tutrlesów xDDD
Po trzecie: jest rodzynek, xbox sckorpion, jak miło, ze ujawnili specyfikę tej konsoli bez esków (bo wszytsko do ogrania na pc xDDD). Sony już będzie widziało co z tym zrobić. :banderas::kaz:

Do tego premeira pod koniec 2017, boty jeszcze przez 1,5 roku będa się taplac w guwnie rozmazanym.

Podsumowując, dzięki ci Knurze, XBOX - CZUJE BEKĘ.

Ale ich Sony dziś rozjedzie :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zetta jak w japonii wyglada kult kojimy? Kochaja go czy nienawidza?

Opublikowano

Niby gierek do ogrania będzie dużo w tym roku, ale zgodzę się z niektórymi tutaj, że to najsłabsze E3 od lat. Zero szokerów, jakichkolwiek nawet, zero ciekawych zapowiedzi, zero zachwytów, w zasadzie wszystko wiedzieliśmy przed E3. 

Jak Sony nie uratuje tego E3, to będzie naprawdę tragicznie :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Kojima jak zwykle bedzie utubowal i sie puszyl gwiazda posrana ktora zapomniala o robieniu gier.

oby sie nie skonczylo  o  3:30 tak

why are we still here?  just  to suffer?

yeti, jak zawsze rzeczowo, zwiezle i na temat, bez przesady,  tylko brakowało  by przyznal  ze forza 3 w koncu bedzie grywalna bo bierze garsciami  z krola motorstorma

Edytowane przez milan

Opublikowano

Przeczytałem, obejrzałem trailery i żałuję, że nie oglądałem tego na żywo, bawił bym się wybornie xDDD

Po pierwsze: XBOX PIERWSZA KONSOLA W HISTORII BEZ EXÓW, jak beka z typów, którzy kupili konsole, która ma najgorsze wersje multiplatform i exów. Hahaha, nawet mi was nie żal, jak was Knur wydymał w tej generacji. Knur Spencer, koń trojański blachar.

Po drugie: jak te gry na x-taczera biednie wyglądają, Girsy 3 HD, tak to powinno się nazywać, nie dość że wizualnie jak z poprzedniej generacji, to gameplayow też, ale co się dziwić, gra od jakiś randomów, kolejny crap na 8. Recore, wierzyłem w ten tytuł, że może marka xbox dostanie coś na miarę Ico, a tu zapowiada się średniak z grafiką z 2010 roku xDDD. Scalebound, hahah platinum, nie idzie tą drogą, chyba chcą dostarczyć kolejnego killera na miarę tutrlesów xDDD

Po trzecie: jest rodzynek, xbox sckorpion, jak miło, ze ujawnili specyfikę tej konsoli bez esków (bo wszytsko do ogrania na pc xDDD). Sony już będzie widziało co z tym zrobić. :banderas::kaz:

Do tego premeira pod koniec 2017, boty jeszcze przez 1,5 roku będa się taplac w guwnie rozmazanym.

Podsumowując, dzięki ci Knurze, XBOX - CZUJE BEKĘ.

Ale ich Sony dziś rozjedzie :banderas:

znowu zapomniałeś?

14383384043dff3356b8ddf45a4a736b879.png

Opublikowano

Perez bo widze, ze sledzisz, Butcher polecial do LA czy, tak jak sie odgrazal, zostal?

W LA Komodo, Butcher był teraz w Londynie na EA Play.

Opublikowano

Zetta jak w japonii wyglada kult kojimy? Kochaja go czy nienawidza?

Poprzez wizerunek pokrzywdzonego biedaka przez wielka korporacje jaki mu media nadaly w japonii, jego ostatnia gierka sprzedala sie bardzo dobrze jak na dzisiejsze japonskie warunki.

A to co teraz odwala to juz nawet jego zainteresowani bracia nie ogarniaja.

Opublikowano

Ciekawe czy Czezare rzeczywiście będzie musiał przejść na jakieś leczenie. Psycha mogła nie wytrzymać po tej PCtowej konfie Microsoftu  :obama:

Opublikowano

zależy,  obecnych psychotropów nie nalezy  mieszać

Opublikowano

Perez bo widze, ze sledzisz, Butcher polecial do LA czy, tak jak sie odgrazal, zostal?

W LA Komodo, Butcher był teraz w Londynie na EA Play.

A, czyli ktos z redakcji jednak pojechal. Wydawalo sie, ze odpuscicie LA.

Opublikowano

Ogladam jeszcze raz gameplay z nowej Forzy i nie moge uwierzyc jak zayebiscie sie to prezentuje. Szczyt ewolucji wyscigow arcade nadchodzi. Biere day one.