Opublikowano 14 czerwca 20168 l człowiek poszedł umyć dupę a wy tyle już postów napisaliście. do yano brakuje ale nadal brawo. dupa nasmarowana? dzisiaj ty jesteś na górze, nie kręć z grafikiem.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l jestem ciekaw co z tym Crashemjak się okaże, że Sony wybłagała tylko ekskluzywny content do Skylandersów to beki nie będzie końca
Opublikowano 14 czerwca 20168 l niestety nie z takich peirdół roblili wielkie Halo obawiam sie tez ze 80 % bedzie o vr o, sorry na YT już live, fajna loszka nawet ta z ign? siwa? no fajna jest, kto to
Opublikowano 14 czerwca 20168 l o, sorry na YT już live, fajna loszka nawet XDDDD Mam nadzieje ze nie bedzie godziny opoznienia, nie o tej porze, nie robcie nam tego ;x
Opublikowano 14 czerwca 20168 l RE4,7, Medievil, Crash... Prezenterke z ign atakowalbym z osmiornica Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Zetta
Opublikowano 14 czerwca 20168 l a nie wiem jaka była na ign. tu brunetka z grzywką, czerwone usta, pojemne poliki. kwiiii