Opublikowano 14 czerwca 20168 l walka sztywna w chu,j + qte słabo i jeszcze ta kamera + dialogi xD God of Last of Us?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Spartan rage? To bedzie oryginalny kratos po przeprowadzce na fiordy czy nowy nordycki kretos w koncu.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Sony widać też ma swoje Ryse. Tempo walki znacznie wolniejsze + masa przerywników, no nie wiem czy chcę takiego god of wara.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Czy takie praktyki sa zgodne z naukami kosciola ja sie pytam. Co z dziecieca psychika.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Biega trochę jak by się zesral. Ale i tak jestem oszczany. Kratos ma takiego kutasa pomiedzy nogami ze inaczej nie moze
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nie podoba mi na ten moment GoW. I co, tym szczyLem może będzie się chodziło?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Kratos super, ale troche za duzo cinematic experience w tym i chodzenia.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Mialem ciary. Tak, XM nowy GoW i bedziesz biegal po lesie 10 latkiem z nozykiem i zbieral grzyby.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Oo pierwszy, który nie Ma tęczy... Jak miło. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 czerwca 20168 l przez LiSoQuan
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Przy gow3 mialem juz powoli dosc, tutaj widze ze troche zmienili rozgrywke, jestem zainteresowany
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nie podoba mi na ten moment GoW. I co, tym szczyLem może będzie się chodziło? Ja bardzo chetnie przyjme nowy kierunek w serii, a co do szczyla, mam nadzieje ze nie, ewentualnie krotki prolog a potem doroslym koksem biegamy.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l hmm lepsza konsola na rynku ktora łyka takiego u4 i gowa, czy konsola ktora musi byc wymieniona na skorpiona? <raptor>