Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ku.rwa zaden random czy inny dze ceo nie przychodzi opowiadac o grach, po prostu pokazuja gameplay.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l EX za EXem, powinni jeszcze dopisac "NOT AVAILABLE ON WINDOWS 10" xD Horizon zawsze szanowałem!
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jest gdzieś jakaś transmisja gdzie jak pokazują gierkę to pozbliżają obraz? Bo (pipi)a na yt leci z jednej kamery
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Juz 3 gry i nikt z protagonistow, nawet harlejoweic, nie sluchal muzyki ze sluchawek. Ani hip hopu.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l drogie dzieci, to są exy a co to są exy? - biedne xboty nie wiedza co to exy
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jest potencjał w opór. A niech tylko to spier,dolą. Ehh te miernoty jeszcze żyją?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ja pier.dole jaki nalot dywanowy w wykonaniu sony xD Zielona wies zrownana z ziemia w 30min xD
Opublikowano 14 czerwca 20168 l abstrakcyjne tempo konfy, same genialne exy, to jest upodlenie, zgwalcenie konkurencji
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Zadnej paplaniny tylko bomby bo czasu nie ma cos czuje ze na koniec to juz sam napalm bedzie Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Zetta
Opublikowano 14 czerwca 20168 l "Oj noe chcieli mnie do robienia filmów to chociaż tutaj spełnię swoje dzikie fantazje. Przy gierkach."