Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ragus ale bedzimy tag team w batmanie. Ja bede szybowal a ty dolem biegl. Oczywiscie w goglach.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Czy ja widze Chocobosy na muzie Afrojacka czy juz na najepce nie ogarniam?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l ok sony już się wyprztykało i teraz pośmiewisko z siebie robią... czyli na 2016 mają last guardian. Coś jeszcze?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ragus ale bedzimy tag team w batmanie. Ja bede szybowal a ty dolem biegl. Oczywiscie w goglach. A kto w czołgu????
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ragus ale bedzimy tag team w batmanie. Ja bede szybowal a ty dolem biegl. Oczywiscie w goglach. A kto w czołgu???? No srooba xD
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Uff jeszcze Call of Duty poza Last Guardian w 2016. Jest ulga! Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Zeratul
Opublikowano 14 czerwca 20168 l to tego crasha już mogą oddac do microsoftu nawet, nie wiem , moze nawet leciec spadochornem w ubisofcie
Opublikowano 14 czerwca 20168 l ile materiału do mamrotiania zeratul, bedziesz mógł nagrywac i nagrywac
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Snoop nie mialby dzis nawet czasu odpalic blanta, a co dopiero szukac prawej galki na padzie
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Juz godzina prawie i same gry bez pie.rdolenia Bezkitu ostanio na zegarek patrzylem jak bylo 30 a teraz juz 4 dochodzi.