Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ach te realistyczne walki w próżni kosmicznej... only on PlayStation 4 czy mi sie wydaje, czy nie było jeszcze słabej gry? a jakaś dobra była? Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Zeratul
Opublikowano 14 czerwca 20168 l czy mi sie wydaje, czy nie było jeszcze słabej gry? Byly ale na konife m$
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Uff jeszcze Call of Duty poza Last Guardian w 2016. Jest ulga! jeszcze ABZU
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jak ktos napisze ze micro mialo lepsza konfe to musi miec martwice mozgu
Opublikowano 14 czerwca 20168 l zeratul jaki bol dupy xDDDDDDDDd zaraz ci reszta wlosow wypadnie xDDDDDDDDD
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jak ktos napisze ze micro mialo lepsza konfe to musi miec martwice mozgu nie no Micro nie zapowiedział gier na 2017-2025 więc porażka.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l czy mi sie wydaje, czy nie było jeszcze słabej gry?a jakaś dobra była? Morda sepleniochu.