Opublikowano 10 czerwca 20168 l biorę XOne. Za 299$ z dwoma grami to dobry deal chyba. znakomity A Nadkonsolę wezmę już w wypasionej wersji nie rób tego
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Właśnie, Mazzeo, są jakieś minusy przy braniu konsoli amerykańskiej? Poza filmami na płytach, które zapewne nie będą działać (a co mam w (pipi)e)
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Podobno Forza Horizon 3 w 60fps na pc i 30fps na x-downa. Dzieki ci Knurze, już robię miejsce na moim laptopie, ale bedzie cofanie czasu na zakrętach Jeszcze E3 nie wystartowało, a tu plotki o Sunsecie na pc i oficjalnie potwierdzone, że dwie kolejne gry remedy będą multiplatformami. Powolna śmierć x-nikogo. To będzie piękne E3, pełne beki z microsyfu i ich idiotycznej polityki. BEKA Z XBONA, PIERWSZEJ KONSOLI W HISTORII BEZ EXÓW!!!!11 Edytowane 10 czerwca 20168 l przez YETI
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Yeti znalazl temat trzeba sie ewakuowac. Zaraz sie zacznie drugie WC. Edytowane 10 czerwca 20168 l przez Zetta
Opublikowano 10 czerwca 20168 l co w Japonii robi się z pieskami ujadającymi za płotem? i ile ryżu do tego dodać?
Opublikowano 10 czerwca 20168 l dlaczego plotki mowia, ze MS zapowiada X1 Slim + Scorpio a Sony tylko Ps4 Neo?
Opublikowano 10 czerwca 20168 l dlaczego plotki mowia, ze MS zapowiada X1 Slim + Scorpio a Sony tylko Ps4 Neo? tak Edytowane 10 czerwca 20168 l przez Fanek
Opublikowano 11 czerwca 20168 l ciężej sprzedać ale kreatywność w PT to dla ciebie nie pierwszyzna. Ha, widzę, że nawet z inteligencją grubo poniżej przeciętnej można być adminem na forum PE
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Bany na handel na dwóch forach a ten będzie pier.dolił cos o inteligencji xd
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Wyjaśniałem, wklejałem screeny, wypowiedzi i tak dalej. Jak ktoś nie zrozumiał to jego problem, ja mam to gdzieś
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Widac jak masz to gdzies. Co ktos napisze o tobie i handlu na PT to odpisujesz. No ale masz to gdzies