Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Ok, nadrobiłem konfę Sony, plusy obu konf:

MS: 

+ śliczna i mała nowa slimka

+ Horizon 3

+ Scalebound

umiarkowany + Recore (ciekawy koncept, ale gameplay wygląda trochę sztywno)

umiarkowany + Scorpio (ciekawy koncept z zawsze wsteczną kompatybilnością, ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu)

Sony:

+ Horizon (coraz lepiej to wygląda, byle fabuła nie była totalną kupą)

+ Spiderman od insomniac (po Sunsecie jestem pewien, że wyjdzie hicior)

umiarkowany + nowy (ale jednak stary...) GoW

umiarkowany + TLG w październiku (bardzo sceptycznie podchodzę do gameplayu w tej grze, gry robione tak długo rzadko są dobre)

Podsumowując:

MS zawiódł brakiem nowych IP

Sony znowu wszystkich wodzi zapowiedziami na najbliższe 3lata

Jako, że wolę mieć w co grać teraz niż za 3lata to minimalnie wygrał MS. 

@edit: widzę, że mamy podobne gusta z ragusem :lapka:

Edytowane przez Copper

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

wygrał microsoft xDDDDD

pluciem na was ryjami mowiacymi  o sile scorpiona xDDD

nie macie do siebie szacunku, nic a nic, nawet jakby  sony zapowiedzialo neo, to na ch,uj  neo, jak gry na ps4 wygladaja jak na skorpionie.

roznica miedzy gowem  a gow4 to przepasc

Opublikowano

Panowie czy jest sens kupować xone? s, scorpio? Czy lepiej pc żeby te same gry ograć? No bez jaj, żadnej kultury konsolowej, ładnie ms postępuje niszcząc dziedzictwo konsolomaniaków. Czyli teraz zostaje na placu konsolowym tylko Sony i Niny?

Opublikowano

tak teraz mysle ze microsoft szybciej wyda scorpio i kolejna forze niz sony wczorajsze gierki

Opublikowano

Co musze zagrac u MS ale poczekam na scorpion:

- Horizon 3

- ReCore

- Halo Wars

- GoW

- DR4

W co musze zagrac(Sony):

- Horizon

- TLG

- Spiderman

- Crash

- Multiplatformy

W co pewnie zagram, ale nie jestem do końca przekonany:

- Days Gone

- Kojima

- Detroit

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

"Dziedzictwo" - dopiero 10 a już dosyć internetu na dzisiaj :D

Niektórym to by się dobry psychoanalityk przydał, a nie gierki :P

Opublikowano

recore przeciez obok tej pirackiej gry to najwieksze rozczarowanie konfy m$ xDDD ale cos trzeba wpisac na liste by przy megatonach od sony lista nie wygladala jak menu sniadania w burkina faso

Opublikowano

wygrał microsoft xDDDDD

pluciem na was ryjami mowiacymi  o sile scorpiona xDDD

nie macie do siebie szacunku, nic a nic, nawet jakby  sony zapowiedzialo neo, to na ch,uj  neo, jak gry na ps4 wygladaja jak na skorpionie.

roznica miedzy gowem  a gow4 to przepasc

Tylko, że gow 4 wyjdzie w tym roku i będzie mieć co-opa na 4 graczy, co zawsze jest mega miodne. Natomiast nowy bóg wojny (pipi) wie kiedy będzie... dodatkowo jak to z exami sony bywa na 100% dostanie delaya. Ba ja nadal uważam, że Horizon będzie opóźnione.

Co by by nie mówić, pod koniec tego roku analogicznie do poprzedniego wygra jeżeli chodzi o gry Microsoft. Natomiast 2016, a szczególnie Q1 to już inna bajka

Opublikowano

Konfa M$:
- Scalebound i DR4.
Konfa Sony:
- Wszystko (ex) prócz nowej gry Cage'a.

Opublikowano

smieszy mnie ze ms ozywia trupa ktorego nikt nie chce jak phantom dust a na prosby o conkera odpowiada dlc do sparka xd

Opublikowano

Nadrabiam właśnie konfę M$

O, Xbox slim, gdyby nie przecieki byłaby spoko niespodzianka.

No mega słabiutki ten gameplay Gyrosów.

Killer Instinct i inne bijatyczki meh

Xbox One and Windows 10 exculsive o (pipi) mać xdddddd

Forza Horizon, dla tej gry na pewno kiedyś Xboxa sobie kupię. Miałem kupić, dla dwójki, teraz będzie trójka, może kupię jak wyjdzie czwórka, albo piątka, albo po prostu ogram na PC. Z drugiej strony jak grałem w dwójkę u znajomego to gameplay mi nie siedział, za duży arcade, zdecydowanie wolałem jazdę w Driveclub.

Recore chyba jednak będzie zawód, 6/10 max na razie.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

smieszy mnie ze ms ozywia trupa ktorego nikt nie chce jak phantom dust a na prosby o conkera odpowiada dlc do sparka xd

RARE teraz robi grę z pirackim L.O.R.E., nie mają czasu na conkera xd

Opublikowano

Gdzie jest daddy? Teraz tylko ninja minusy będzie dawac. 

BÓL DUPY

Opublikowano

na majorke wyjechal, czy gdzie on tam znika po kazdym e3

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

Remaster Bulletstorma :dafuq: na hui to, dwójkę by zrobili a nie :/ 

Opublikowano

JAK DOMINACJA, JAKI WALEC :banderas:

Własnie obejrzałem konferencje Sony, pierwsze 10 minut i już microsoft z tymi swoimi gierkami z poprzedniej generacji rozjechany. God of War, który graficznie prezentuje to, czym będą gry na scorpion, Spider-Man od Insomniac Games, ale to będzie kosior, Sony w końcu wykorzystuje licencje na pajączka. Detroit, zakup w dniu premiery, genialna tematyka na grę. Fajnie zapowiadający się tytuł od Sony Bend, TLoU w otwartym świecie, banderasik. Horizon, kolejny banderasik. Pięknie na początku trailera nowej gry Kojimy zobaczyć napis SCE, no i w końcu jest, data premiery mesjasza, nowej gry twórców ICO i SOTC, doczekaliśmy się!

Oglądając konferencje Sony i tych nieudaczników z microsoftu, ma się wrażenie, że obie firmy dzieli generacja. Gry od Knura nie dość, że nie mają grafiki, to jeszcze gameplayowo tkwią w poprzedniej generacji, niektóe trailery musiałem skipować, bo prezentują się tak słabo. Sony zaś pokazało, że nowa generacja tylko u Sony. No i ci dziennikarze na końcu konferencji skandujący Sony, Sony!!!

Ja (pipi)e, jaki walec, nie ma co zbierać z zielonego szamba.

SONY URATOWAŁO E3 :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Miałem (pipi)nać długi post, ale dam samo podsumowanie, poza Mass Effect nic na mnie wrażenia nie zrobiło.

Yeti, poczekasz na te gry jak na Last Guardian.

Opublikowano

konferencja sony powinna byc dostepna na redtube podpisana jako gwalt analny na microsoft

Opublikowano

Jako czytacz tego forumka muszę przyznać, że SONY idealnie trafiło w gusta forumowiczów. Polityka zero spoilerów trwa w najlepsze. Jeszcze by się polały hejty "ale mogli dać w spoiler datę premiery i ten gameplay, żeby nie psuć ludziom zabawy z oczekiwania i wyobrażania sobie co/gdzie/na czym/kiedy".

Opublikowano

Forza Horizon 3

Gears of War 4

Halo Wars 2

Scalebound

Dead Rising 4

State of Decay 2

Sea of Thieves

Inside

ReCore

Crackdown 3

VS

God of War

Horizon Zero Dawn

Days Gone

The Last Guardian

Death Stranding

Gran Turismo Sport

Detroit: Become Human

Spider-Man

Resident Evil 7

Crash Bandicoot

Cosmic Star Heroine

Ta sikuelizacja u ms$ xD Numerki, numerki wszedzie.

Smieszny post, 4 nowe ip kontra 5 nowych ip no rzeczywiscie miazga, no chyba, że god of war bez numerka nie jest brany pod uwagę, że to 7 cześć tej serii

Opublikowano

Możecie dopisać daty premier tych gier, żebym wiedział w co będę grał w 2017?

Opublikowano

A ja mam pytanie, czemu RE7 jest traktowane jako ex skoro wychodzi na Xone :P

pajgi: dopisz sobie do wszystkich nowych gier pokazanych przez Sony TBA ;)

Edytowane przez DonSterydo