Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ok, nadrobiłem konfę Sony, plusy obu konf: MS: + śliczna i mała nowa slimka + Horizon 3 + Scalebound umiarkowany + Recore (ciekawy koncept, ale gameplay wygląda trochę sztywno) umiarkowany + Scorpio (ciekawy koncept z zawsze wsteczną kompatybilnością, ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu) Sony: + Horizon (coraz lepiej to wygląda, byle fabuła nie była totalną kupą) + Spiderman od insomniac (po Sunsecie jestem pewien, że wyjdzie hicior) umiarkowany + nowy (ale jednak stary...) GoW umiarkowany + TLG w październiku (bardzo sceptycznie podchodzę do gameplayu w tej grze, gry robione tak długo rzadko są dobre) Podsumowując: MS zawiódł brakiem nowych IP Sony znowu wszystkich wodzi zapowiedziami na najbliższe 3lata Jako, że wolę mieć w co grać teraz niż za 3lata to minimalnie wygrał MS. @edit: widzę, że mamy podobne gusta z ragusem Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Copper
Opublikowano 14 czerwca 20168 l wygrał microsoft xDDDDD pluciem na was ryjami mowiacymi o sile scorpiona xDDD nie macie do siebie szacunku, nic a nic, nawet jakby sony zapowiedzialo neo, to na ch,uj neo, jak gry na ps4 wygladaja jak na skorpionie. roznica miedzy gowem a gow4 to przepasc
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Panowie czy jest sens kupować xone? s, scorpio? Czy lepiej pc żeby te same gry ograć? No bez jaj, żadnej kultury konsolowej, ładnie ms postępuje niszcząc dziedzictwo konsolomaniaków. Czyli teraz zostaje na placu konsolowym tylko Sony i Niny?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l W ogóle największa beka targów to GT SD, któe wychodzi w tym roku, a Sony wstydzi się pokazać je na konfie XDD
Opublikowano 14 czerwca 20168 l tak teraz mysle ze microsoft szybciej wyda scorpio i kolejna forze niz sony wczorajsze gierki
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Co musze zagrac u MS ale poczekam na scorpion: - Horizon 3 - ReCore - Halo Wars - GoW - DR4 W co musze zagrac(Sony): - Horizon - TLG - Spiderman - Crash - Multiplatformy W co pewnie zagram, ale nie jestem do końca przekonany: - Days Gone - Kojima - Detroit Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Wolfie_
Opublikowano 14 czerwca 20168 l "Dziedzictwo" - dopiero 10 a już dosyć internetu na dzisiaj Niektórym to by się dobry psychoanalityk przydał, a nie gierki
Opublikowano 14 czerwca 20168 l recore przeciez obok tej pirackiej gry to najwieksze rozczarowanie konfy m$ xDDD ale cos trzeba wpisac na liste by przy megatonach od sony lista nie wygladala jak menu sniadania w burkina faso
Opublikowano 14 czerwca 20168 l wygrał microsoft xDDDDD pluciem na was ryjami mowiacymi o sile scorpiona xDDD nie macie do siebie szacunku, nic a nic, nawet jakby sony zapowiedzialo neo, to na ch,uj neo, jak gry na ps4 wygladaja jak na skorpionie. roznica miedzy gowem a gow4 to przepasc Tylko, że gow 4 wyjdzie w tym roku i będzie mieć co-opa na 4 graczy, co zawsze jest mega miodne. Natomiast nowy bóg wojny (pipi) wie kiedy będzie... dodatkowo jak to z exami sony bywa na 100% dostanie delaya. Ba ja nadal uważam, że Horizon będzie opóźnione. Co by by nie mówić, pod koniec tego roku analogicznie do poprzedniego wygra jeżeli chodzi o gry Microsoft. Natomiast 2016, a szczególnie Q1 to już inna bajka
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Konfa M$:- Scalebound i DR4.Konfa Sony:- Wszystko (ex) prócz nowej gry Cage'a.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l smieszy mnie ze ms ozywia trupa ktorego nikt nie chce jak phantom dust a na prosby o conkera odpowiada dlc do sparka xd
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nadrabiam właśnie konfę M$ O, Xbox slim, gdyby nie przecieki byłaby spoko niespodzianka. No mega słabiutki ten gameplay Gyrosów. Killer Instinct i inne bijatyczki meh Xbox One and Windows 10 exculsive o (pipi) mać xdddddd Forza Horizon, dla tej gry na pewno kiedyś Xboxa sobie kupię. Miałem kupić, dla dwójki, teraz będzie trójka, może kupię jak wyjdzie czwórka, albo piątka, albo po prostu ogram na PC. Z drugiej strony jak grałem w dwójkę u znajomego to gameplay mi nie siedział, za duży arcade, zdecydowanie wolałem jazdę w Driveclub. Recore chyba jednak będzie zawód, 6/10 max na razie. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Yakubu
Opublikowano 14 czerwca 20168 l smieszy mnie ze ms ozywia trupa ktorego nikt nie chce jak phantom dust a na prosby o conkera odpowiada dlc do sparka xd RARE teraz robi grę z pirackim L.O.R.E., nie mają czasu na conkera xd
Opublikowano 14 czerwca 20168 l JAK DOMINACJA, JAKI WALEC Własnie obejrzałem konferencje Sony, pierwsze 10 minut i już microsoft z tymi swoimi gierkami z poprzedniej generacji rozjechany. God of War, który graficznie prezentuje to, czym będą gry na scorpion, Spider-Man od Insomniac Games, ale to będzie kosior, Sony w końcu wykorzystuje licencje na pajączka. Detroit, zakup w dniu premiery, genialna tematyka na grę. Fajnie zapowiadający się tytuł od Sony Bend, TLoU w otwartym świecie, banderasik. Horizon, kolejny banderasik. Pięknie na początku trailera nowej gry Kojimy zobaczyć napis SCE, no i w końcu jest, data premiery mesjasza, nowej gry twórców ICO i SOTC, doczekaliśmy się! Oglądając konferencje Sony i tych nieudaczników z microsoftu, ma się wrażenie, że obie firmy dzieli generacja. Gry od Knura nie dość, że nie mają grafiki, to jeszcze gameplayowo tkwią w poprzedniej generacji, niektóe trailery musiałem skipować, bo prezentują się tak słabo. Sony zaś pokazało, że nowa generacja tylko u Sony. No i ci dziennikarze na końcu konferencji skandujący Sony, Sony!!! Ja (pipi)e, jaki walec, nie ma co zbierać z zielonego szamba. SONY URATOWAŁO E3 Edytowane 14 czerwca 20168 l przez YETI
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Miałem (pipi)nać długi post, ale dam samo podsumowanie, poza Mass Effect nic na mnie wrażenia nie zrobiło. Yeti, poczekasz na te gry jak na Last Guardian.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l konferencja sony powinna byc dostepna na redtube podpisana jako gwalt analny na microsoft
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jako czytacz tego forumka muszę przyznać, że SONY idealnie trafiło w gusta forumowiczów. Polityka zero spoilerów trwa w najlepsze. Jeszcze by się polały hejty "ale mogli dać w spoiler datę premiery i ten gameplay, żeby nie psuć ludziom zabawy z oczekiwania i wyobrażania sobie co/gdzie/na czym/kiedy".
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Forza Horizon 3 Gears of War 4 Halo Wars 2 Scalebound Dead Rising 4 State of Decay 2 Sea of Thieves Inside ReCore Crackdown 3 VS God of War Horizon Zero Dawn Days Gone The Last Guardian Death Stranding Gran Turismo Sport Detroit: Become Human Spider-Man Resident Evil 7 Crash Bandicoot Cosmic Star Heroine Ta sikuelizacja u ms$ xD Numerki, numerki wszedzie. Smieszny post, 4 nowe ip kontra 5 nowych ip no rzeczywiscie miazga, no chyba, że god of war bez numerka nie jest brany pod uwagę, że to 7 cześć tej serii
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Możecie dopisać daty premier tych gier, żebym wiedział w co będę grał w 2017?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A ja mam pytanie, czemu RE7 jest traktowane jako ex skoro wychodzi na Xone pajgi: dopisz sobie do wszystkich nowych gier pokazanych przez Sony TBA Edytowane 14 czerwca 20168 l przez DonSterydo