Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nie jest traktowane jako ex, nikt go przecież razem z exami nie wylicza. Ale miło, że dali demko
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nie jest traktowane jako ex, nikt go przecież razem z exami nie wylicza. Ale miło, że dali demko Patrząc na listę Mejma bym powiedział co innego.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l W każdym razie na każdej platformie będzie w co grać, i to powinno się liczyć.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jezeli chodzi o nowe ip ze strony MS to jest lekka tragedia. Recore kupsztal, Piraci od Rare kupsztal, tylko Scale sie ostalo ale tutaj bez niespodzianek bo od poczatku zapowiada sie sztosik. Niech MS lepiej za rok na e3 reklamuje scorpio nowymi grami bo jak wyjda na scene z Halo 6 w dynamicznej rozdzialce up to 4K (a tak bedzie) to mnie krew zaleje (no i tak bedzie). Edytowane 14 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 14 czerwca 20168 l klap level expert dramatycznie to sie prezentuje, obok pirackiej gierki od rare najwieksze rozczarowanie konfy microsoftu jedno z wiekszych rozczarowan konfy Edytowane 14 czerwca 20168 l przez kermit
Opublikowano 14 czerwca 20168 l now available on windows 10 VS God of War Horizon Zero Dawn Days Gone The Last Guardian Death Stranding Gran Turismo Sport Detroit: Become Human Spider-Man Crash Bandicoot poprawiona lista exow
Opublikowano 14 czerwca 20168 l klap level expert dramatycznie to sie prezentuje, obok pirackiej gierki od rare najwieksze rozczarowanie konfy microsoftu jedno z wiekszych rozczarowan konfy Zapomniałeś jeszcze o jego cytacie w temacie Sea of Thieves Zawsze lubię czytać o oczekiwaniach gejmingowych raków, które nigdy w dane gry by nie zagrały nawet jakby były ultra sztosami bo nie wyszły na plejstejszyn. Gość jest tragiczny. XM dobrze go podsumował w temacie Forza Horizon 3. Robi się powoli męczący jak Gifaro. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 14 czerwca 20168 l klap level expert dramatycznie to sie prezentuje, obok pirackiej gierki od rare najwieksze rozczarowanie konfy microsoftu jedno z wiekszych rozczarowan konfy nic nie poradze na to ze recore i te pirackie mmo zaprezentowaly taki poziom na pokazie, ze bym ich nawet w plusie na dysk nie sciagal
Opublikowano 14 czerwca 20168 l ms moglby wydac fh3 nawet na pralke samsunga ale ficklap nie zagra dopoki sony mu tej gierki nie wyda na playstation, taka prawda
Opublikowano 14 czerwca 20168 l I jeszcze pewnie myśli, że jest lepszy od Mendrka Mendrek przynajmniej nawet nie udaje, że nie jest rakiem klapeuszem.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nie jest traktowane jako ex, nikt go przecież razem z exami nie wylicza. Ale miło, że dali demko no tylko dla plusiarzy ;/// ms moglby wydac fh3 nawet na pralke samsunga ale ficklap nie zagra dopoki sony mu tej gierki nie wyda na playstation, taka prawda NO ALE WYGLADA JAK UKOCHANY PRZEZ NIEGO MOTOSROM!!
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ale megatony! Remaster Crasha! Kolos wyglądający gorzej niż ICO i całkiem spoko trailer God of War. A i jeszcze Resident Evil 7 wyglądający jak niezależny horror indi finansowany z kickstartera. Coś jeszcze mnie ominęło? A, no i tekken7 na pc to dobra wiadomość. Może nawet zagram.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Szkoda ze ficusiowi sie nie podobaja nowe gearsy, chetnie bym z nim pociupal w Horde 3.0 jak za starych dobrych czasow na 360 : ( XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 14 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 14 czerwca 20168 l EX za EXem, powinni jeszcze dopisac "NOT AVAILABLE ON WINDOWS 10" Ja pier.dole jaki nalot dywanowy w wykonaniu sony xD Zielona wies zrownana z ziemia w 30min xD Widzę, że w nocy się działo Edytowane 14 czerwca 20168 l przez YETI
Opublikowano 14 czerwca 20168 l juz sie personalne ataki zaczynaja bo pisze jak jest o gierkach z konfy microsoftu (recore, piracka od rare - tragizm, horizon3 - sztos) zrobcie sie najlepiej dzial xbox na haslo by te cale 5 osob w polskim necie, ktore dalej uwaza, ze ten magnetowid za konsole majaca cokolwiek do zaoferowania moglo sobie w spokoju pisac i zyc w swoim rezerwacie xDDD cudownie dupa pekla dzieki konferencji sony, cudownie, jeszcze czekam na daddiego ale ten chyba jeszcze w kolejce w aptece po czopki
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A yeti spi Jak będziesz w moim wieku, to też będziesz spał w nocy, a nie takie masakracje oglądał. PS. Dobrze, że nie oglądałem na żywo, bo pewnie bym nie usnął do teraz. JAKI WALEC I RAPE NA KNURZE Edytowane 14 czerwca 20168 l przez YETI
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Chłopie, wszyscy z Ciebie łacha ciągną z tych Twoich śmiesznych postów udających obiektywizm. Jak czytałem Twoje posty w temacie FH3, to mało się nie popłakałem ze śmiechu. "Moje marzenie się spełniło"* *ale i tak nigdy nie zagram bo czekam na gierki na PS z 2018... XD
Opublikowano 14 czerwca 20168 l juz sie personalne ataki zaczynaja bo pisze jak jest o gierkach z konfy microsoftu (recore, piracka od rare - tragizm, horizon3 - sztos) zrobcie sie najlepiej dzial xbox na haslo by te cale 5 osob w polskim necie, ktore dalej uwaza, ze ten magnetowid za konsole majaca cokolwiek do zaoferowania moglo sobie w spokoju pisac i zyc w swoim rezerwacie xDDD cudownie dupa pekla dzieki konferencji sony, cudownie, jeszcze czekam na daddiego ale ten chyba jeszcze w kolejce w aptece po czopki
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Najsmutniejsze w konfie micro było ze cala wyciekla do netu. Info o scorpio, zdjecia slimki,screeny tej gierki z zombie. Z obozu Sony tylko info o Crashu z tego co kojarze. Days gone, Resident, GoW czy Spajdi zaskoczenie.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Najsmutniejsze w konfie micro było ze cala wyciekla do netu. Info o scorpio, zdjecia slimki,screeny tej gierki z zombie. Z obozu Sony tylko info o Crashu z tego co kojarze. Days gone, Resident, GoW czy Spajdi zaskoczenie. Info o Spidermanie też wyciekło i to chyba nawet z parę tygodni temu (pierwotnie ploty mówiły, że robi SP). PS. XD o takim motorstormie marzylem, po cichu chcialem by po driveclubie evo wlasnie wzielo sie za takie klimaty, a tutaj mi ich sony zamknelo, a moje marzenie wlasnie do ogrania na loniaku we wrzesniu To kupuj xboxa i graj, a nie tak, że skończy się tylko na pier.doleniu. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Don i wszyscy łacha ze mnie ciagna - wlasnie sens zycia i istnienia na forum zatracilem Don nie zmieniaj sie nigdy prosze jak i reszta skostnialych botow, jestescie sensem odwiedzania console wars przeze mnie
Opublikowano 14 czerwca 20168 l To już ten etap że ja tylko trolowalem? Edytowane 14 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 14 czerwca 20168 l ficuś ty k,urwa nawet na x360 i wii nie zagrałeś, ale będziesz eksy z X1 na PC ogrywał, że je skreślasz z listy? klapy nagle jacy PC gejmerzy xDDD
Opublikowano 14 czerwca 20168 l hav7n: Blisko aczkolwiek Ficuś trochę racji ma że kończą się argumenty i zaczyna się personalny podjazd.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l nie no o takim motorstormie marzył, ale ehh killzone chociaż by na takiego xboksa był, a tak to nie warto jednak kupować