Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Tak Ficek, tak sobie wmawiaj. Wszystkie te skostniałe boty ograją gierki z PS4, a Ty jedyny prawilny gracz nie ograsz żadnej gierki ani od MS ani od Nintendo. No bo to X360 za 700 zł albo 2DS za 400 zł to za drogie i nie stać, albo Vita wcale nie jest martwa no bo indyki wychodzą, no a wiadomo nic tak nie robi jak łapanie garba grając na kolanach w gierki, które można odpalić na TV  :reggie:

Nabijasz się z Mendrka a robisz dokładnie to samo.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Don bardzo przepraszam, ze przeze mnie masz zly humor bo to przeze mnie microsoft mial zyebana konfe z jedna fajna forza xDDD

wygarnij jeszcze ze mi zona kupila ps4, vite mam z abonamentu z playa i mieszkam na slasku - moze wtedy jak zamkniesz oczy jakis ex na loniaka ci sie przysni

Opublikowano

Gość jest tragiczny. XM dobrze go podsumował w temacie Forza Horizon 3. Robi się powoli męczący jak Gifaro.

Link?

dobra widze

ficuś dobry chłopak ale szkoda, że jednoplatformowiec, który woli grać w gry plusa niż w to co mu sie podoba

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Gość jest tragiczny. XM dobrze go podsumował w temacie Forza Horizon 3. Robi się powoli męczący jak Gifaro.

Link?

Dałem wyżej ;)

Spoko Ficek, na Xone w tym roku wychodzą jeszcze 2 ex'y, które kupię day zero, a w lutym kolejny, więc nie mam się o co martwić w przeciwieństwie do Ciebie :)

Opublikowano

don sterdyo i inne mazeła bardzo  nabuzowani dzisiaj , a powinni  byc rozluznieni  wizją  nowego  w swiecie microsoftu,  dobra zmiana.

Opublikowano

IZe0XCS.png

Patrz patrz kliencie nowa konsola, super sprawa pierwsza w historii konsola bez żadnego eksa - wszystko ograsz na PC! A już za półtora roku nowa konsola i tą będziesz mógł wy(pipi). Kupujcie! :nyam1:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Milan, nie wiem gdzie tu niby nabuzowany jestem. Ja te wszystkie gry ogram na PS4 i bardzo się cieszę z kolejnych sztosów. Szkoda tylko, że większość zapowiedzi Sony to nawet nie 2017 na dzień dzisiejszy a TBA. Wszystkiego jeszcze nie obejrzałem, ale w ciemno mówię, że Spajdi od Insomniac to największa bomba jak dla mnie z tego co zapowiedziało Sony, bo ograłem Sunset Overdrive, jedną z najlepszych gier tej generacji i wiem, że Spajdi z podobną mechaniką zgniecie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jest tak rózny  target pomiedzy konsolami  ze w sumie ten kto wybral jedna konsole  i mu  odpowiada to dostał na konfie co chcial.

Obiektywnie jak mogę z gier na xa, podobała mi  sie ta bioshockowa i  forza 3, ale tylko  daltego  ze mziany sa znaczace i bardzo motorstormowe. Ta reszta była kiepska, dead rising 4 obawiam sie ze klimat jest  zbyt  prymitywny, i  latanie z kusza plujaca laseczkami  z cukru  powodowala by  u mnie usmiech politowania niz fun.

Z drugiej strony zieloni chyba nie chca  u  siebie na pokladzie gier takich jak god of war czy last of us, ich sprawa.

Milan, nie wiem gdzie tu niby nabuzowany jestem. Ja te wszystkie gry ogram na PS4 i bardzo się cieszę z kolejnych sztosów. Szkoda tylko, że większość zapowiedzi Sony to nawet nie 2017 na dzień dzisiejszy a TBA. Wszystkiego jeszcze nie obejrzałem, ale w ciemno mówię, że Spajdi od Insomniac to największa bomba jak dla mnie z tego co zapowiedziało Sony, bo ograłem Sunset Overdrive, jedną z najlepszych gier tej generacji i wiem, że Spajdi z podobną mechaniką zgniecie.

ostro atakujesz ficusia, wyglada z boku to na lekkie poddenerwowanie.

Opublikowano

Mam uczulenie Gifaropodobnych ;)

Opublikowano

Ficusiowi się już od dawna zbiera, tak ograniczonego sprzętowo i mentalnie ulunga forumek jeszcze nie widział.

"wooow, ale fajna ta forza, tak jak moj motorstorm ukochany! Ale nie zagram, bo nie na sprzęt z logo SONY"

To samo bylo jak Ficus ostro kupowal DSa/3DSa jednoczesnie trujac mi dupe

"tyy, ale duzo fajnych gier na te nintendo! Biere!" 

jakis czas potem

"yyy, jednak nie biere, te 3 stowki to jednak duzo, a jeszcze gierki trzeba kupic i w ogole szkoda hajsow bo nie ma logo SONY"

Wojenki wojenkami, ale Ficus ostro odwala maniane ze swoim psychofaństwem Sony, nawet YETI jest lepszy od niego (pozdro byku śnieżny). 

tak czy inaczej:

Dobrze, że beka z ficusia :banderas:

200_s.gif

Opublikowano

rejwen - wojenka o kawałek plastiku jest tylko jeden stopień niżej od wojenki o głupią książkę. co niektórzy w isis by się odnaleźli bez problemu.

tuż przed E3, nie wiem czy celowo czy przypadkiem, na comedy central leciała trylogia south park o wojnach konsolowych w specyfice gry o tron. trafili w sedno bo ten sam absurd i brak jakiejkolwiek logiki można i tu znaleźć :yao:

Opublikowano

IZe0XCS.png

Patrz patrz kliencie nowa konsola, super sprawa pierwsza w historii konsola bez żadnego eksa - wszystko ograsz na PC! A już za półtora roku nowa konsola i tą będziesz mógł wy(pipi). Kupujcie! :nyam1:

smiesznie tryhardujesz, a pewnie sf v na premiere za 250zł kupileś zamiast dwa razy tanszą na pc

Opublikowano

Zakładając że ktos jednaknie chce grac na PC i woli kupic Xboxa.... to po co kupowac XONE albo One S skoro juz za rok bedzie duzo potezniejszy Scorpion z pełną kompatybilnościa? No bez sensu na rok kupowac tak technologicznie słabe urządzenie bo potem to wiadomo ze optymlizacja będzie tylko dla jegnego sprzetu ;)

Możliwe że ceny Scorpio będa wysokie ale w takim razie to juz lepiej odpuścić i kiedys tam wymienic kompa i wtedy ograc wszystko na Win10. Eh ten MS....

Opublikowano

jeszcze tej wiejskiej sepleniacej waginy tu brakowalo xDDD jak sony nad ranem zaoralo, pieknie teraz slychac owoce w postaci lawiny pekajacych dup u najslabszych psychicznie jednostek tego forum 

Opublikowano

Uuu, zaczynają się osobiste pojazdy, doopka ładnie pękła :banderas: 

Ja, jak już mówiłem, cieszę się z konferencji Sony, jak dla mnie lepsza od M$. Dobrze, że na OBIE platformy będzie więcej GOTY gierek do ogrania. Szkoda, że Ficuś tego nie ogarnia 

Opublikowano

polecam teoretykom zgłębić temat grania w exy MS na win10 bo nie macie pojęcia o czym piszecie

juz lepiej wyjdzie kupic slimke i za rok sprzedac niz (pipi)ac sie z tym ich sklepem i cyfrowkami za 260zl

Opublikowano

Rayos, nie daj się. gryź, obronie cię.

a teraz tak poważnie bo mnie ciekawi - ile trzeba realnie wydać na blachę żeby w pełni uciągnęła zapowiedziane gry na W10?

Opublikowano

Super ta konfa Sony. Pomimo braku dat nareszcie pokazali jakieś arguemnty żeby kupić trójnoga. Nawet biorąc pod uwagę prawdopodobny downgorad to Gays Done i nowy GoW zapowiadają się fajnie. W święta 2017 wychodzi scorpio, ja wtedy kupie pewnie (pipi) obesrane japońskie pyerdolone bo większości tych gierek z konfy wyjdzie pewnie za 2-3 lata.

Microsoft z kolei mnie trochę zdziwił tym, że wszystko idzie również na PC. Myślałem, że będzie tylko ReCore i Girsy a tu taka niespodzianka. Mam nadzieję, że usprawnią tą swoją usługę i nie popełnią błędów z Quantum Break. Ale będzie grane w Horizon 3  :banderas:

PC Gaming show żałosny jak rok temu. Mogli pokazać Dawn of War i Tyrrany po czym skończyć bo właściwie tyle było z ciekawych rzeczy. Może jeszcze Observer się fajnie zapowiada, horror w cyberpunkowym klimacie spoko. Tak czy inaczej ten PCtowy show na E3 się nie uda, na blaszce nikt nie czeka z zapowiedziami tak jak np powinni to zrobić goście z Relic więc biorą jakichś randomów którzy akurat mają gierki do wypromowania. Meh.

Edit: Czekam na post Czezare z jego maniakalnym hejtem do PCta. Po konfach MS i Sony chłop musi mieć ciężki dzień  :pawel:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

jeszcze tej wiejskiej sepleniacej waginy tu brakowalo xDDD

Ficuś trochę racji ma że kończą się argumenty i zaczyna się personalny podjazd. 

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Adi Twój PC uciągnie te gierki z One'a? Sprawdzałes może KI, gearsy Ultimate albo Quantum Break?

Opublikowano

Zakładając że ktos jednaknie chce grac na PC i woli kupic Xboxa.... to po co kupowac XONE albo One S skoro juz za rok bedzie duzo potezniejszy Scorpion z pełną kompatybilnościa? No bez sensu na rok kupowac tak technologicznie słabe urządzenie bo potem to wiadomo ze optymlizacja będzie tylko dla jegnego sprzetu ;)

Możliwe że ceny Scorpio będa wysokie ale w takim razie to juz lepiej odpuścić i kiedys tam wymienic kompa i wtedy ograc wszystko na Win10. Eh ten MS....

Slimka to $300 za podstawową wersję. Scorpio jak ma mieć takie osiągi jak zapowiedzieli to na bank $500. Jak ktoś chce grać budżetowo, to będzie kupował Xone czy PS4, a nie takiego Scorpio.