Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Zakładając że ktos jednaknie chce grac na PC i woli kupic Xboxa.... to po co kupowac XONE albo One S skoro juz za rok bedzie duzo potezniejszy Scorpion z pełną kompatybilnościa? No bez sensu na rok kupowac tak technologicznie słabe urządzenie bo potem to wiadomo ze optymlizacja będzie tylko dla jegnego sprzetu ;)

Powiedz mi, a po co czekać rok jak można zagrać w gry znacznie wcześniej, NA PREMIERĘ na przykład? 

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Adi Twój PC uciągnie te gierki z One'a? Sprawdzałes może KI, gearsy Ultimate albo Quantum Break?

Yup, bez problemu.

Opublikowano

Hmm nie wiem, ja czesto kupuje coś na premierę ale nie zawsze mam czas od razu to ogrywać (np. Ratchet). Backlog mam super duzy więc nic mnie nie ciśnie żeby grac od razu. Ważne żeby kasa do deva poszła.

E: Adi a ile teraz by taki PC kosztował?

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Podobno xbox s jest mocniejszy niż zwykła wersja i będzie to wykorzystywane w grach z dynamiczną rozdzielczością. Ciekawe czy to prawda czy rzecz wyssana z palca (na innym forum jeden z userow cos takiego napisal)

Opublikowano

Czyli jak zwykle, miał być rok szrotstation a mamy kolejny rok nadkonsoli XO, nice!   :)

grant turismo sport, nms czy ta gra ze szczurem i chłopcem z ps3 wszystkie wyglądają jak gówno z poprzedniej generacji, tfuu!  

MS zdeptał sony i spuścił ich w kiblu, najbliższe kilka miesięcy to zalew wyśmienitych gier na XO, podrasowany XO slim, później najpotężniejsza konsola na świecie o 2TFLOPSy więcej niż na neostradzie sony   :xboss:

PRZYSZŁOŚĆ JEST DZIŚ, XBOX.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Daddy to najgorszy bot na tym forum. Inni potrafia pisac z sensem a ten (pipi)i ciagle to samo trzy po trzy.

Opublikowano

Każdy obóz ma swojego yetiego. 

Opublikowano

jeszcze tej wiejskiej sepleniacej waginy tu brakowalo xDDD

Ficuś trochę racji ma że kończą się argumenty i zaczyna się personalny podjazd. 

xd to samo pomyślałem xd

Opublikowano

Daddy to najgorszy bot na tym forum. Inni potrafia pisac z sensem a ten (pipi)i ciagle to samo trzy po trzy.

To nasza kontra na Yetiego.

Opublikowano

smiesznie tryhardujesz, a pewnie sf v na premiere za 250zł kupileś zamiast dwa razy tanszą na pc

Nie kupuje niedokończonych gier, raku.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Każdy obóz ma swojego yetiego. 

u Nintendo takich ulungów nie ma

Opublikowano

Hmm nie wiem, ja czesto kupuje coś na premierę ale nie zawsze mam czas od razu to ogrywać (np. Ratchet). Backlog mam super duzy więc nic mnie nie ciśnie żeby grac od razu. Ważne żeby kasa do deva poszła.

U mnie śmiga na biurowcu za mniej niż 2 k. 

Opublikowano

No jak ktoś znowu jara się zapowiedziami widmo sony na lata 2018-2020 z czego połowa znowu zostanie anulowana po cichu lub wyjdzie później na XO to powodzenia. 

https://www.youtube.com/watch?v=F1dRgWpGePs

Jakie to piękne.

:daddy:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

take-two miało być na targach. wiadomo coś czy byli? internet nie wybuchł więc chyba jednak nie :/

Opublikowano

U mnie śmiga na biurowcu za mniej niż 2 k. 

Chyba zaszło jakieś nieporozumienie bo ostatni raz jak sprawdzałem to GTX 970 + i5 2500k był droższym zestawem  :ermm:

Opublikowano

targi niby dopiero dzis sie zaczely tak naprawde, moze jeszcze cos pokażo

Opublikowano

take-two miało być na targach. wiadomo coś czy byli? internet nie wybuchł więc chyba jednak nie :/

Tak naprawdę to dzisiaj się zaczyna E3 więc spokojnie, może coś będzie. ;)

Opublikowano

no to czekam bo coś tam się odgrażali że ma być grubo.

RDR 2 praying.gif

Opublikowano

Tak naprawdę to dzisiaj się zaczyna E3 więc spokojnie, może coś będzie. ;)

Generalnie to bardzo dużo nowych informacji o grach czy nowych projektach pojawia się już po samych konferencjach.

Opublikowano

Zakładając że ktos jednaknie chce grac na PC i woli kupic Xboxa.... to po co kupowac XONE albo One S skoro juz za rok bedzie duzo potezniejszy Scorpion z pełną kompatybilnościa? No bez sensu na rok kupowac tak technologicznie słabe urządzenie bo potem to wiadomo ze optymlizacja będzie tylko dla jegnego sprzetu ;)

Możliwe że ceny Scorpio będa wysokie ale w takim razie to juz lepiej odpuścić i kiedys tam wymienic kompa i wtedy ograc wszystko na Win10. Eh ten MS....

Niedzielnych graczy jest znacznie więcej niż tych, którzy o 4tej nad ranem oglądają zwiastuny gier, następnie komentują to na forum.

Zapewne sporo osób kupuje (na przykład dzieciakom) konsole poprzedniej generacji jako prezent. W sklepie taki John pyta sprzedawce o niedrogą konsolę by siostrzeniec sobie pograł.

Wówczas nie interesują go teraflopy, a cena też odgrywa role. Zresztą idąc tropem technologii oraz wyższej ceny za bardziej wydajny sprzęt, jakby to miało aż takie znaczenie, to mało kto niemal trzy lata temu kupiłby nowe konsole. Ludzie dołożyliby grosza na mocniejsze karty by grać bardziej komfortowo.

Opublikowano

No jak ktoś znowu jara się zapowiedziami widmo sony na lata

https://www.youtube.com/watch?v=F1dRgWpGePs

Jakie to piękne.

D(pipi)ć się do zapowiedzi widmo na przyszłe lata i jednocześnie jarać się scorpio widmo bez specyfikacji zapowiedzianego wstępnie na święta 2017 xd