Opublikowano 11 czerwca 20168 l Godot?To ten co napisal ze ma w backlogu Uncharted za ktore jeszcze nie zaplacil userowi? xd
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Godot? To ten co napisal ze ma w backlogu Uncharted za ktore jeszcze nie zaplacil userowi? xd Jeszcze jak
Opublikowano 11 czerwca 20168 l To jakiś alter ? Ja nie znam jego sytuacji. Proszę o historie Odnośnie e3. Ciekawie by było gdyby Sony nie pokazało Neo ale MS wyskoczył na koncu konfy z XScorpio.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Mam nadzieję, ze tak będzie, niech micro odsłoni wszystkie karty, już Kaz będzie wiedział co z tym zrobić
Opublikowano 11 czerwca 20168 l To jakiś alter ? Ja nie znam jego sytuacji. Proszę o historie Odnośnie e3. Ciekawie by było gdyby Sony nie pokazało Neo ale MS wyskoczył na koncu konfy z XScorpio. Nie będzie SCORPIONA ani neostrady, pod koniec konfy może będzie wersja slim Nadkonsoli Spencera a ulepszone wersje zapowiedzą pewnie krótko przed ich premierą.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Mam nadzieje, ze tym razem Mikroszafot nie da sie wydymać chińskim szpiegom i wypali z kolubryny pod nazwą Skorpion dopiero wówczas, kiedy Chińczycy z Sory ogłoszą specyfikację swojego Neło. A potem to już będą dożynki niebieskich przegrywów
Opublikowano 11 czerwca 20168 l MS jeszcze chyba sam do końca nie wie co będzie w środku, wiec tak już wypalą, ciekawe czy w ogóle cokolwiek wspomną
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Oficjalna strona Skylanders z zakładką 'Crash'. Wygląda na to, że Bandicoota czeka los podobny do Conkera.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Mam nadzieje, ze tym razem Mikroszafot nie da sie wydymać chińskim szpiegom i wypali z kolubryny pod nazwą Skorpion dopiero wówczas, kiedy Chińczycy z Sory ogłoszą specyfikację swojego Neło. A potem to już będą dożynki niebieskich przegrywów Jeszcze żeby ten skorpion miał jakieś exy, a tu wszystko do ogrania na laptopie z podpiętym DS4.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Mam nadzieje, ze tym razem Mikroszafot nie da sie wydymać chińskim szpiegom i wypali z kolubryny pod nazwą Skorpion dopiero wówczas, kiedy Chińczycy z Sory ogłoszą specyfikację swojego Neło. A potem to już będą dożynki niebieskich przegrywów Jeszcze żeby ten skorpion miał jakieś exy, a tu wszystko do ogrania na laptopie z podpiętym DS4. Słuszna uwaga. Karmienie blachy niczym dobrym dla firmy z Redmond nie zaowocowało. Mam tylko nadzieję,że garniaki z M$ też to widzą i naprawią swój megabłąd. Przed wypuskiem Skorpiona liczę na solidne oświadczenie z ich strony: "Chcecie pograć w nasze gry? Kupcie naszą nową nadkonsolę". Edytowane 11 czerwca 20168 l przez Czezare
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Czezare widze na innej planecie zyje. Szczerze mowiac juz Yeti(nie myslalem,ze kiedys to napisze) jest mniej oderwany od rzeczywistosci ostatnio niz Czezare .
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Czy ograsz na laptopie, czy na XO, czy na Scorpio i tam MS wygrywa bo ma wasze pieniążki ale głupcy cieszcie się dalej ze przechytrzyliscie zła korporacje
Opublikowano 11 czerwca 20168 l to widać, że nawet laptopy z biedry mają więcej do zaoferowania niż chwiejący się bubel
Opublikowano 11 czerwca 20168 l to widać, że nawet laptopy z biedry Juz z tym laptopem z biedry to nie przesadzajmy,zeby zagrac w Quantum break i miec 1080p30fps na medium trzeba miec lapka z 960m. Taki laptop to wydatek okolo 4k zl. Edytowane 11 czerwca 20168 l przez Wolfie_
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Czezare widze na innej planecie zyje. Szczerze mowiac juz Yeti(nie myslalem,ze kiedys to napisze) jest mniej oderwany od rzeczywistosci ostatnio niz Czezare . Daj wobec tego przykład, najlepiej operując liczbami,że jest inaczej niż napisałem. Z resztą liczby wszystkiego nie oddadzą. Wystarczy poczytać o "słowach uwielbienia" blacharni dla nowego sklepu M$ lub odgłosów zgrzytania zębami prawdziwych fanów marki Xbox na wieść o utracie większości eksów na blachę właśnie. Sądzę,że Cesarz Spencer chciał budować siłe marki Xbox w oparciu o exy, ale przyszedl Nadella i powiedzial, ze on chce miec ekosystem blacha/WP/Xbox w oparciu o W10. I co mial cesarz zrobic? Co najwyzej abdykowac, co spowodowało by bardzo niekorzystnie reperkusje dla graczy... Edytowane 11 czerwca 20168 l przez Czezare
Opublikowano 11 czerwca 20168 l A zeby zagrac w 720p z 4x MSAA? Biorac pod uwage swietna optymalizacje QB pewnie taki sam
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Wystarczy poczytać o "słowach uwielbienia" blacharni dla nowego sklepu M$ lub odgłosów zgrzytania zębami prawdziwych fanów marki Xbox na wieść o utracie większości eksów na blachę właśnie. "Fani marki Xbox" którzy na prawdę, bez żartów mają ból tyłka o to, że ktoś może grać w gierki MS na PC powinni się leczyć psychiatrycznie. Zresztą po nadchodzącym E3 może nawet będą musieli.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Wystarczy poczytać o "słowach uwielbienia" blacharni dla nowego sklepu M$ lub odgłosów zgrzytania zębami prawdziwych fanów marki Xbox na wieść o utracie większości eksów na blachę właśnie. "Fani marki Xbox" którzy na prawdę, bez żartów mają ból tyłka o to, że ktoś może grać w gierki MS na PC powinni się leczyć psychiatrycznie. Zresztą po nadchodzącym E3 może nawet będą musieli. Zobaczymy jak bedzie wygladac konfa PC Master Rape. Ocean beki z cala niepewnością będzie doprawdy bezbrzeżny
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Zobaczymy jak bedzie wygladac konfa PC Master Rape. Ocean beki z cala niepewnością będzie doprawdy bezbrzeżny Ale mówisz o tej Microsoftu czy PC Gamera?
Opublikowano 11 czerwca 20168 l to widać, że nawet laptopy z biedry Juz z tym laptopem z biedry to nie przesadzajmy,zeby zagrac w Quantum break i miec 1080p30fps na medium trzeba miec lapka z 960m. Taki laptop to wydatek okolo 4k zl. to małpa się ciagle chwali, że może pograć w exa z konsoli za 1k na swoim laptopie za 4k (bo rozumiem że go ma)? no rzeczywiście super deal xD