Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Godot?

To ten co napisal ze ma w backlogu Uncharted za ktore jeszcze nie zaplacil userowi? xd

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 81,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

ja mam w backlogu gry których nawet jeszcze nie kupiłem.

Opublikowano

ja mam w backlogu gry których jeszcze nie ma na rynku

Opublikowano

Godot?

To ten co napisal ze ma w backlogu Uncharted za ktore jeszcze nie zaplacil userowi? xd

Jeszcze jak

Opublikowano

To jakiś alter ? Ja nie znam jego sytuacji. Proszę o historie :) 

Odnośnie e3. Ciekawie by było gdyby Sony nie pokazało Neo ale MS wyskoczył na koncu konfy z XScorpio.

Opublikowano

Mam nadzieję, ze tak będzie, niech micro odsłoni wszystkie karty, już Kaz będzie wiedział co z tym zrobić :kaz:

Opublikowano

To jakiś alter ? Ja nie znam jego sytuacji. Proszę o historie :)

Odnośnie e3. Ciekawie by było gdyby Sony nie pokazało Neo ale MS wyskoczył na koncu konfy z XScorpio.

Nie będzie SCORPIONA ani neostrady, pod koniec konfy może będzie wersja slim Nadkonsoli Spencera  a ulepszone wersje zapowiedzą pewnie krótko przed ich premierą.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze tym razem Mikroszafot nie da sie wydymać chińskim szpiegom i wypali z kolubryny pod nazwą Skorpion dopiero wówczas, kiedy Chińczycy z Sory ogłoszą specyfikację swojego Neło. A potem to już będą dożynki niebieskich przegrywów :thumbsup:

Opublikowano

MS jeszcze chyba sam do końca nie wie co będzie w środku, wiec tak już wypalą, ciekawe czy w ogóle cokolwiek wspomną

Opublikowano

Mam nadzieje, ze tym razem Mikroszafot nie da sie wydymać chińskim szpiegom i wypali z kolubryny pod nazwą Skorpion dopiero wówczas, kiedy Chińczycy z Sory ogłoszą specyfikację swojego Neło. A potem to już będą dożynki niebieskich przegrywów :thumbsup:

Jeszcze żeby ten skorpion miał jakieś exy, a tu wszystko do ogrania na laptopie z podpiętym DS4.

:yao:

Opublikowano

Jeszcze żeby ten skorpion miał jakieś exy, a tu wszystko do ogrania na laptopie z podpiętym DS4.

:yao:

Słuszna uwaga. Karmienie blachy niczym dobrym dla firmy z Redmond nie zaowocowało. Mam tylko nadzieję,że garniaki z M$ też to widzą i naprawią swój megabłąd. Przed wypuskiem Skorpiona liczę na solidne oświadczenie z ich strony: "Chcecie pograć w nasze gry? Kupcie naszą nową nadkonsolę".

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
Czezare widze na innej planecie zyje. Szczerze mowiac juz Yeti(nie myslalem,ze kiedys to napisze) jest mniej oderwany od rzeczywistosci ostatnio niz Czezare .

Opublikowano

Czy ograsz na laptopie, czy na XO, czy na Scorpio i tam MS wygrywa bo ma wasze pieniążki ale głupcy cieszcie się dalej ze przechytrzyliscie zła korporacje :yao:

Opublikowano

to widać, że nawet laptopy z biedry mają więcej do zaoferowania niż chwiejący się bubel

Opublikowano

to widać, że nawet laptopy z biedry 

Juz z tym laptopem z biedry to nie przesadzajmy,zeby zagrac w Quantum break i miec 1080p30fps na medium trzeba miec lapka z 960m. Taki laptop to wydatek okolo 4k zl.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Czezare widze na innej planecie zyje. Szczerze mowiac juz Yeti(nie myslalem,ze kiedys to napisze) jest mniej oderwany od rzeczywistosci ostatnio niz Czezare .

Daj wobec tego przykład, najlepiej operując liczbami,że jest inaczej niż napisałem. Z resztą liczby wszystkiego nie oddadzą. Wystarczy poczytać o "słowach uwielbienia" blacharni dla nowego sklepu M$ lub odgłosów zgrzytania zębami prawdziwych fanów marki Xbox na wieść o utracie większości eksów na blachę właśnie.

Sądzę,że Cesarz Spencer chciał budować siłe marki Xbox w oparciu o exy, ale przyszedl Nadella i powiedzial, ze on chce miec ekosystem blacha/WP/Xbox w oparciu o W10. I co mial cesarz zrobic? Co najwyzej abdykowac, co spowodowało by bardzo niekorzystnie reperkusje dla graczy...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

A zeby zagrac w 720p z 4x MSAA? :Coolface:

Opublikowano

A zeby zagrac w 720p z 4x MSAA? :Coolface:

Biorac pod uwage swietna optymalizacje QB pewnie taki sam :dynia:

Opublikowano

Wystarczy poczytać o "słowach uwielbienia" blacharni dla nowego sklepu M$ lub odgłosów zgrzytania zębami prawdziwych fanów marki Xbox na wieść o utracie większości eksów na blachę właśnie.

"Fani marki Xbox" którzy na prawdę, bez żartów mają ból tyłka o to, że ktoś może grać w gierki MS na PC powinni się leczyć psychiatrycznie. Zresztą po nadchodzącym E3 może nawet będą musieli.

Opublikowano

Wystarczy poczytać o "słowach uwielbienia" blacharni dla nowego sklepu M$ lub odgłosów zgrzytania zębami prawdziwych fanów marki Xbox na wieść o utracie większości eksów na blachę właśnie.

"Fani marki Xbox" którzy na prawdę, bez żartów mają ból tyłka o to, że ktoś może grać w gierki MS na PC powinni się leczyć psychiatrycznie. Zresztą po nadchodzącym E3 może nawet będą musieli.

Zobaczymy jak bedzie wygladac konfa PC Master Rape. Ocean beki z cala niepewnością będzie doprawdy bezbrzeżny :yao:

Opublikowano

Zobaczymy jak bedzie wygladac konfa PC Master Rape. Ocean beki z cala niepewnością będzie doprawdy bezbrzeżny :yao:

Ale mówisz o tej Microsoftu czy PC Gamera? 

Opublikowano

to widać, że nawet laptopy z biedry 

Juz z tym laptopem z biedry to nie przesadzajmy,zeby zagrac w Quantum break i miec 1080p30fps na medium trzeba miec lapka z 960m. Taki laptop to wydatek okolo 4k zl.

to małpa się ciagle chwali, że może pograć w exa z konsoli za 1k na swoim laptopie za 4k (bo rozumiem że go ma)? no rzeczywiście super deal xD